Jump to content
انجمن پی سی دی

۵ بازی مورد انتظاری که در ماه می منتشر می شوند.

Recommended Posts

screenshot01-250x144.png در ماه جاری چه عناوینی خواهد آمد!؟ شاید این سوال شما باشد. ما برای شما نام ۵ بازی مهمی را که در این ماه منتشر می شوند٬ آماده کرده ایم. در ادامه می توانید نام این عناوین را مشاهده کنید. اولین عنوان مهمی که در این ماه منتشر می شود٬ عنوان زیبای Bound By Flame است. سازنده این عنوان استودیو Spiders است. استودیوی که در کارنامه خود عناوین Of Orcs and Men و Mars: War Logs را دارد. عنوان Bound By Flame عنوانی در سبک ARPG بوده و در تاریخ ۹ می (جمعه، ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳) برای پلت??رم های PC, PlayStation 3, PS4 و Xbox 360 منتشر خواهد شد.

027902.jpg Bound By Flame

دومین بازی مورد انتظاری که در ماه جاری منتشر می شود٬ عنوان زیبای Wolfenstein: The New Order است. این عنوان در حال ساخت توسط MachineGames است. عنوانی جدید از سری بازی ها Wolfenstein که در حال توسعه به وسیله id Tech 5 است و در تاریخ ۲۰ می (سه شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳) برای پلت??رم های Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 و Xbox One عرضه خواهد شد.

wolfenstein-the-new-order-hero.jpg Wolfenstein: The New Order

سومین عنوان مورد انتظار این ماه که قطعا PC بازان زیادی منتظر عرضه آن هستند٬ عنوان زیبای Tropico 5 است. عنوانی از سوی استودیو Haemimont Games که در سبک CMS و استراتژیک می باشد. این بازی به وسیله موتور اختصاصی استودیو سازنده یعنی موتور Haemimont Games Engine ساخته می شود و برای پلت??رم های PlayStation 4, Xbox 360 و Microsoft Windows در تاریخ ۲۳ می (جمعه، ۲ خرداد ۱۳۹۳) منتشر خواهد شد.

Tropico5_Topbanner.jpg Tropico 5

عنوان بعدی که قطعا Wii U داران آن را می شناسند٬ عنوان زیبای Mario Kart 8 است. جدیدترین عنوان از سری بازی های Mario Kart است که ناشر بازی Nintendo آن را در تاریخ ۲۹ می در ژاپن عرضه می کند و ??ردای آن روز یعنی ۳۰ می (جمعه، ۹ خرداد ۱۳۹۳) شاهد عرضه آن در آمریکای شمالی و اروپا خواهیم بود.

mariokart8wallpaper.jpg Mario Kart 8

آخرین عنوان که تقریبا تمام گیمران منتظر آن هستند٬ عنوان زیبای Watch Dogs است. این عنوان در حال ساخت توسط Ubisoft Montreal است و یک بازی جهان باز می باشد. عنوان Watch Dogs برای پلت??رم های Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 و PC در تاریخ ۲۷ می (سه شنبه، ۶ خرداد ۱۳۹۳) سال جاری منتشر خواهد شد. نسخه Wii U بازی که قطعا کنسل شده نیست٬ ممکن است در پاییز امسال منتشر شود. هر چند ناشر بازی هنوز به طور رسمی تاریخ انتشار دقیق نسخه Wii U این عنوان را اعلام نکرده است.

watch_dogs-670x376.jpg Watch Dogs

منبع:وبسایت گیم??ا

یره من اول Watch Dogs بعد Bound By Flame:thumbup:

برای خود من هم اول Watch Dogs بعد هم Wolfenstein مهمه ومورد انتظار اما به نظر عنوان Bound By Flame هم جالب میاد!

خدا کنه همه چی ارزون شه بریم یه کارت گرا??یک بخریم چون watch dogs رو pc از همه ی کنسول ها بهتر اجرا میشه.

??کرنکنم خیلی ازنسخه ps4 ش سرترباشه چون اکثرتریلرهاش ازروی نسخه ps4 بوده ولی واقعاًخداکنه ارزونی بشه.

??کرنکنم خیلی ازنسخه ps4 ش سرترباشه چون اکثرتریلرهاش ازروی نسخه ps4 بوده ولی واقعاًخداکنه ارزونی بشه.

اره نسخه ps4 هیچ موردی نداره اینجور که تو تریلر هاش هست اگه میخواین یه pc جمع کنین کلی باید پول خرج کنید خدایی خرید ps4 خیلی مقروم به صر??ه تره حالا بازیای انحصاریه خ??ن بماند

اره نسخه ps4 هیچ موردی نداره اینجور که تو تریلر هاش هست اگه میخواین یه pc جمع کنین کلی باید پول خرج کنید خدایی خرید ps4 خیلی مقروم به صر??ه تره حالا بازیای انحصاریه خ??ن بماند

درسته کاملا.موا??قم.:hd:

سعید جان این عنوان Bound By Flame شبیه Dark Souls 2 هستش؟

اره داداش.از نظر سبک هردو action RPG هستن.ولی خوب به سختی دارک سولز اصلا نیست و طی?? مخاطبین وسیعتری رو هد?? قرار داده.:hd:

اره داداش.از نظر سبک هردو action RPG هستن.ولی خوب به سختی دارک سولز اصلا نیست و طی?? مخاطبین وسیعتری رو هد?? قرار داده.:hd:

ممنون داداش واجب شدکه حتماً تجربش کنم چون دارک سولز واقعاً عالی بود.

به غیر از mario kart و watch dogs بقیه مالی نیستن

نظرت جالب بود به نظرمنم mario بازیه قشنگیه اما watch dogs ??وق العاده ترینشونه.:hd:

امروز روز انتشار اولین بازی از لیست هستش بچه هایی که این بازی رو تجربه کردن لط??اً بگن ارزش بازی داره یا بیخیالش بشم.

امروز روز انتشار اولین بازی از لیست هستش بچه هایی که این بازی رو تجربه کردن لط??اً بگن ارزش بازی داره یا بیخیالش بشم.

من دقایق اولش رو گذاشتم و بازی کردم واقعا عالی و زیباست.البته من نسبت به این سبک بازیا ضع?? شدیدی دارم و همشونو شدیدا دوست دارم و شاید بعضی ضع??هاشونو نبینم.ولی مبارزات و محیط بازی که من دیدم واقعا عالی بود.

boundy by flame نمره ی اصلا خوبی نگر??ت ولی بی انصا?? نباشیم ؛ نقاط قوت زیادی هم داره مثل تنوع اسلحه و آپگرید ها و دشمنان .

من دقایق اولش رو گذاشتم و بازی کردم واقعا عالی و زیباست.البته من نسبت به این سبک بازیا ضع?? شدیدی دارم و همشونو شدیدا دوست دارم و شاید بعضی ضع??هاشونو نبینم.ولی مبارزات و محیط بازی که من دیدم واقعا عالی بود.

ممنون سعد جان از شما edward عزیز هم ممنون بابت نظرتون.:hd:

• 2 weeks later...

سلام به همه دوستان گلم امروز 20 می و روز انتشار دومین بازی از لیستمون اگر تا به حال این عنوان رو تهیه نکردید و علاقه به شوتر اول شخص دارید پیشنهاد میکنم حتماً این عنوان رو تهیه کنید چرا که هم گیم پلی و هم گرا??یکش واقعاً عالیه و برای اوقات ??راغت تابستان میتونه عالی باشه.از دوستانی هم که این بازی رو تجربه کرده اند خواهش میکنم نظرشون رو درباره این بازی بنویسند با تشکر.

سلام به همه اعضای انجمن پی سی دی خصوصاً گیمرها قبل از هرچیز مبعث حضرت رسول اکرم(ص) رو به همه تبریک میگم و اینکه امروز روز انتشار آخرین بازی لیستمون و یکی از مورد انتظارترین بازی های سال 2014 است.ازدوستانی که این عنوان رو تجربه کرده اند خواهشمندم نظراتشون رو درباره این بازی در این تاپیک با ما مطرح کنند.با تشکر

watch dogs بازی قشنگی هست گرا??یک هم عالی که هر گیمری رو جذب خودش میکنه.المان های جدیدی هم در این بازی بکار ر??ته مثل هک کردن پل.چراغ راهنما.دوربینهایی ح??اظتی شهر و.....??قط یخورده بازی باگ داره که اونم با آپدیتی که یه مدت دیگه یوبی میده بیرون درست میشه.

watch dogs بازی قشنگی هست گرا??یک هم عالی که هر گیمری رو جذب خودش میکنه.المان های جدیدی هم در این بازی بکار ر??ته مثل هک کردن پل.چراغ راهنما.دوربینهایی ح??اظتی شهر و.....??قط یخورده بازی باگ داره که اونم با آپدیتی که یه مدت دیگه یوبی میده بیرون درست میشه.

ممنون datis جان به نظر من هم همه چیز عالیه ??قط امیدوارم این باگ های جزئی هم به زودی ر??ع بشه.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...