Jump to content
انجمن پی سی دی

لوییس انریکه و بارسلونا در فصل جدید ؟!

aminomi

Recommended Posts

ببین آقای gamer2014 من با شما موا??ق نیستم چون آقا سعید حر??ی رو به کسی تحمیل نمیکنه اول اون یارو بی احترامی میکنه خوب معلومه دیگه جواب هر هایی هویه دیگه شکی درش نیست شما ??ک میکنی هر کس اومد به ما الکی بی احترامی کرد ما باید وایسیم نگاه کنیم حودت بودی چی کار میکردی؟ما ساده نیستیم که با هر کسی دوست بشیم ما با کسایی دوستیم که با ادب باشن بی احترامی نکن کمک رسان باشن با مرام باشن و... ??قط اینم بگم دعوای ما بچه ها توی هیچ تاپیکی به جز ??وتبال نیست که کاملا عادیه ??وتبال همیشه کل کل داره ??راموش نکن:hd:

ممنونم ازت مهدی جون.یکی نیست بگه اخه من تا حالا چه چیزی رو به کسی تحمیل کردم.ما ??قط تو ??وتبال با هم کل کل داریم که اونم همه جای دنیا هست.ولی هیچ وقت به هم بی احترامی نمیکنیم.بچه ها خودشون شاهدن که من همیشه بهشون احترام میزارم و اگه کمکی از دستم بر بیاد براشون انجام میدم.حالا اگه یکی میاد به من میگه بدبخت یا یکی مثل همین یارو میاد میگه چرت و پرت میگی دوست دارن من ازشون تشکر هم بکنم.خداروشکر بچه ها اینجا خودشون حواسشون جمعه که کی چی میگه و چیکار میکنه.:hd:

سعید جان من قصدم اهانت نبود .....

من گ??تم که خودتو اصلاح کنی

تو خودتو اصلاح کن عزیزم.سنت اون قدری نیست که به حر??ات گوش بدم.البته به سن نیست اینج بچه هایی هستن که سنشون از تو کمتره ولی خیلی با ادب حر?? میزنن.ولی تو یه د??عه از راه رسیدی و در حالی که من اصلا یک کلمه هم باتو حر?? نزدم میگی چرت و پرت میگی.بالاخره همه جور ادم پیدا میشه دیگه.سرت به کار خودت باشه و تا کسی باهات حر?? نزده به خودت اجازه نده بیای بهش بگی چرت و پرت نگو.واقعا این حر??ا ارزش انرژی گذاشتن و تایپ کردن نداره.خخدارو شکر که بچه های انجمن می??همن کی حر?? درست میزنه و کی ..... میگه.??کر کنم جوابت رو هم از دوستای عزیزم گر??تی.کلا به اصلاح کسی کاری نداشته باش.بیشتر خودتو اصلاح کن.:hd:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...