aminomi Posted April 30, 2014 Share Posted April 30, 2014 روزنامه اسپورت کاتالونيا از توا??ق ضمني لوئيس انريکه با باشگاه بارسلونا خبر داد. بارسلونا در ??صل جديد با هدايت خراردو مارتينو نتايج ضعي??ي کسب کرد و نتوانست به ا??تخار مهمي دست يابد. اين تيم هرچند هنوز براي قهرماني در ليگا شانس دارد، اما ??ينال کوپا دل ري را به رئال واگذار کرده و در ليگ قهرمانان اروپا هم حذ?? شده است. روزنامه اسپورت کاتالونيا اعلام کرد: مسئولان باشگاه بارسلونا با لوئيس انريکه مذاکراتي براي پيوستن او به عنوان سرمربي بارسلونا براي ??صل آينده آغاز کردند و اين مربي موا??قت خود را براي پيوستن به عنوان سرمربي جديد بارسلونا اعلام کرده است. انريکه که سابقه مربيگري رم ايتاليا را در کارنامه خود دارد، در تيم جوانان بارسلونا نيز ??عاليت کرده است. انريکه 43 ساله از سال 2013 هدايت تيم سلتاويگو را در ليگاي اسپانيا بر عهده داشته است. او جزو معدود بازيکناني است که هم در تيم رئال مادريد بازي کرده و هم در تيم بارسلونا. گ??ته ميشود خراردو مارتينو پس از پايان ??صل جاري با جدايي از بارسلونا به کشورش آرژانتين باز خواهد گشت. .... Varzesh3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted April 30, 2014 Share Posted April 30, 2014 به به.چه مربیای معرکه ای اورده و میخواد بیاره.مگه اینا مشکل مالی دارن که با این مربیای به درد نخور مذاکره میکنن؟:hd: Link to comment Share on other sites More sharing options...
iman0013 Posted April 30, 2014 Share Posted April 30, 2014 به به.چه مربیای معرکه ای اورده و میخواد بیاره.مگه اینا مشکل مالی دارن که با این مربیای به درد نخور مذاکره میکنن؟:hd: بدرد نخور نیست.از همون قباش گواردیولا و ویلانواست Link to comment Share on other sites More sharing options...
aminomi Posted May 1, 2014 Author Share Posted May 1, 2014 سعید جان خودتو کنترل کن داداش ، دیگه کسانی که همچین لحن هایی با همچین کاربرایی دارن ناخواسته گوشه ا??کار ما جزو ا??راد ... شناخته میشن . شما هم زود عصبانی نشو عزیز بزار باد آورده رو باد ببره . :thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
harry Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 اقا جنگ نکنید بارسا از دور ا??تاده رئال تازه امد رو دور ولی مسی یه چیز دیگست Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 سعید جان خودتو کنترل کن داداش ، دیگه کسانی که همچین لحن هایی با همچین کاربرایی دارن ناخواسته گوشه ا??کار ما جزو ا??راد ... شناخته میشن . شما هم زود عصبانی نشو عزیز بزار باد آورده رو باد ببره . :thumbup: چشم امین جان.هر چی شما بگی.اخه خیلی بده که یه ن??ر بیاد توی یه انجمن عمومی به کسی که اصلا با اون هیچ حر??ی نزده بدوبیراه بگه.:hd: Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 اقا جنگ نکنید بارسا از دور ا??تاده رئال تازه امد رو دور ولی مسی یه چیز دیگست مسی همون بود که برزیلی بود؟اخه خیلی وقته نیست یادم ر??ته کی بود.رونالدو داره همه رو درو میکنه(باز تو هم الان به خودت نگیری بیای بدوبیراه بگی):hd: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aminomi Posted May 1, 2014 Author Share Posted May 1, 2014 چشم امین جان.هر چی شما بگی.اخه خیلی بده که یه ن??ر بیاد توی یه انجمن عمومی به کسی که اصلا با اون هیچ حر??ی نزده بدوبیراه بگه.:hd: حق با توئه سعید جان منم ناراحت شدم کار درستی نیست :thumbup: خیلی آقایی ... :4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 حق با توئه سعید جان منم ناراحت شدم کار درستی نیست :thumbup: خیلی آقایی ... :4: چاکرم امین جون.:hd: Link to comment Share on other sites More sharing options...
harry Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 مسی همون بود که برزیلی بود؟اخه خیلی وقته نیست یادم ر??ته کی بود.رونالدو داره همه رو درو میکنه(باز تو هم الان به خودت نگیری بیای بدوبیراه بگی):hd: نه جان من مسی بهتر نیست از رونالدو رونالدو همونیه که ??رگوسن بزرگش کرد بعد ر??ته برا منچستر شاخ شده Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 نه جان من مسی بهتر نیست از رونالدو رونالدو همونیه که ??رگوسن بزرگش کرد بعد ر??ته برا منچستر شاخ شده اره همونه.میدونی چرا میگم رونالدو بهتره؟ تو منچستر که بود بهترین بازیکن جهان شد و همه کاره ی تیمش بود.اومد رئال نه تنها ا??ت نکرد بلکه دوباره برترین بازیکن جهان شد و همه کاره ی تیمش شد.وقتی هم میره تو تیم ملیش با این که تیم خیلی قوی ای نیست ولی یه تنه تیم ملیشو میبره جام جهانی و 5 4 تا به سوئد میزنه.حالا برسیم به مسی.مسی ??قط تو بارسلونا بازیکن خوبیه و وقتی میره توی تیم ملیش واقعا تبدیل میشه به یه بازیکن معمولی که نشانی از مسی بارسلونا نداره.نمونه اش توی جام جهانی ها.یه مورد دیگه هم این که وقتی بارسا ضعی?? میشه (مثل الان) مسی هم خیلی ا??ت میکنه ولی رونالدو تو بدترین روزهای رئال هم اقای گل شده و چندین ساله که حتی تو یه مقطع کوتاه هم ا??ت نکرده.حر??م منطقیه به خدا.:hd: Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzio Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 اره همونه.میدونی چرا میگم رونالدو بهتره؟ تو منچستر که بود بهترین بازیکن جهان شد و همه کاره ی تیمش بود.اومد رئال نه تنها ا??ت نکرد بلکه دوباره برترین بازیکن جهان شد و همه کاره ی تیمش شد.وقتی هم میره تو تیم ملیش با این که تیم خیلی قوی ای نیست ولی یه تنه تیم ملیشو میبره جام جهانی و 5 4 تا به سوئد میزنه.حالا برسیم به مسی.مسی ??قط تو بارسلونا بازیکن خوبیه و وقتی میره توی تیم ملیش واقعا تبدیل میشه به یه بازیکن معمولی که نشانی از مسی بارسلونا نداره.نمونه اش توی جام جهانی ها.یه مورد دیگه هم این که وقتی بارسا ضعی?? میشه (مثل الان) مسی هم خیلی ا??ت میکنه ولی رونالدو تو بدترین روزهای رئال هم اقای گل شده و چندین ساله که حتی تو یه مقطع کوتاه هم ا??ت نکرده.حر??م منطقیه به خدا.:hd: دقیقا . همه حر??ات سعید رو حسابه من اگه طر??دار بارسا هم بودم بازم رونالدو و تیمش رو ستایش میکردم به نظرم قوی ترین بازیکن در حال حاظر رونالدو و قوی ترین تیم رئال مادریده له کرد بایرن به اون قویو:thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 دقیقا . همه حر??ات سعید رو حسابه من اگه طر??دار بارسا هم بودم بازم رونالدو و تیمش رو ستایش میکردم به نظرم قوی ترین بازیکن در حال حاظر رونالدو و قوی ترین تیم رئال مادریده له کرد بایرن به اون قویو:thumbup: دقیقا درسته.واقعا الان رقیبی ندارن رئال و رونالدو. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAMER_2014 Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 دقیقا درسته.واقعا الان رقیبی ندارن رئال و رونالدو. اقا سعید نمیدونم واقعا کاربرا به چیه تو احترام میذارن راست راست میای هم به طر?? توهین می کنی هم با منطق بی منطقی می خوای نظر خودت رو تحمیل کنی بهش اخرش میای نمیدونم میگی این جوجه اومده واسه ما دم دراورده و ازاین چرت و پرت ها این بچه های انجمن هم که همشون ساده میان از تو طر??داری می کنن Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzio Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 اقا سعید نمیدونم واقعا کاربرا به چیه تو احترام میذارن راست راست میای هم به طر?? توهین می کنی هم با منطق بی منطقی می خوای نظر خودت رو تحمیل کنی بهش اخرش میای نمیدونم میگی این جوجه اومده واسه ما دم دراورده و ازاین چرت و پرت ها این بچه های انجمن هم که همشون ساده میان از تو طر??داری می کنن من که تا حالا بدی از سعید ندیدم اگرم بی احترامی به کسی کرده طر?? خودش باعث شده میمونه یه سری کل کل تو ??وتبال که اونم نمک ??وتباله که همین کل کلاس که باعث جذابیتش میشه انصا??ا هر حر??یم میزنه دلیلی براش داره غیر این نیست Link to comment Share on other sites More sharing options...
mostafamz2010 Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 اقا سعید نمیدونم واقعا کاربرا به چیه تو احترام میذارن راست راست میای هم به طر?? توهین می کنی هم با منطق بی منطقی می خوای نظر خودت رو تحمیل کنی بهش اخرش میای نمیدونم میگی این جوجه اومده واسه ما دم دراورده و ازاین چرت و پرت ها این بچه های انجمن هم که همشون ساده میان از تو طر??داری می کنن کاملا موا??قم دوست عزیز :139fs108574: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazy Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 اقا سعید نمیدونم واقعا کاربرا به چیه تو احترام میذارن راست راست میای هم به طر?? توهین می کنی هم با منطق بی منطقی می خوای نظر خودت رو تحمیل کنی بهش اخرش میای نمیدونم میگی این جوجه اومده واسه ما دم دراورده و ازاین چرت و پرت ها این بچه های انجمن هم که همشون ساده میان از تو طر??داری می کنن ساده نیستیم. ولی وقتی کسی با احترام باهامون ر??تار می کنه ما هم احترام میزاریم. تو این چند وقت هیچ بدی ای از سعید ندیدم مگر اینکه اول کسی خودش بی احترامی کرده باشه. این تحمیل هم که میگین ??قط تو ??وتباله که اونم ما میگیم کل کله. مال ??وتباله Link to comment Share on other sites More sharing options...
harry Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 اره همونه.میدونی چرا میگم رونالدو بهتره؟ تو منچستر که بود بهترین بازیکن جهان شد و همه کاره ی تیمش بود.اومد رئال نه تنها ا??ت نکرد بلکه دوباره برترین بازیکن جهان شد و همه کاره ی تیمش شد.وقتی هم میره تو تیم ملیش با این که تیم خیلی قوی ای نیست ولی یه تنه تیم ملیشو میبره جام جهانی و 5 4 تا به سوئد میزنه.حالا برسیم به مسی.مسی ??قط تو بارسلونا بازیکن خوبیه و وقتی میره توی تیم ملیش واقعا تبدیل میشه به یه بازیکن معمولی که نشانی از مسی بارسلونا نداره.نمونه اش توی جام جهانی ها.یه مورد دیگه هم این که وقتی بارسا ضعی?? میشه (مثل الان) مسی هم خیلی ا??ت میکنه ولی رونالدو تو بدترین روزهای رئال هم اقای گل شده و چندین ساله که حتی تو یه مقطع کوتاه هم ا??ت نکرده.حر??م منطقیه به خدا.:hd: رونالدو توتیم ملی همه کاره خخخخخخخخخخخخخخ بعدشم رونالدو رشدکرد اماتو منچستر بیشتر توپ طلا گر??ته بعدشم رئال بهترین بازیکنش گرد بیل هست Link to comment Share on other sites More sharing options...
aminomi Posted May 1, 2014 Author Share Posted May 1, 2014 (edited) ما برای ی سری دوستان احترام خاصی قائلیم حتی اگه حر?? نامناسبی بزنه . حالا رو حساب سنشون ، تجربشون ، مرامشون و ... اینجا همه با هم دوستیم آمدیم که از نظرات ، تجربیات هم است??اده کنیم و خلاصه خودمونی بگم یک حالی بکنیم با ر??قا نه دعوا . اینه که هوای همو داریم . ی سری با اینکه زیاد تو جمع ( انجمن ( نظرات) ) نیستن و شرکت نمیکنن و میان ??قط رد میشن و حتی زورشون میاد تشکر کنن با اینکه براشون واقعا پست م??ید بوده ، میان و بعد سالی که نظر میدن حر??ی میزنن که نتیجش این میشه . بعدشم عذر خواهی نمی کنن و ادعای بالاتر بودن میکنن . الان حق باکی ؟؟! حر??م درست نیس ؟؟ Edited May 1, 2014 by aminomi Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 اقا سعید نمیدونم واقعا کاربرا به چیه تو احترام میذارن راست راست میای هم به طر?? توهین می کنی هم با منطق بی منطقی می خوای نظر خودت رو تحمیل کنی بهش اخرش میای نمیدونم میگی این جوجه اومده واسه ما دم دراورده و ازاین چرت و پرت ها این بچه های انجمن هم که همشون ساده میان از تو طر??داری می کنن چی بگم والا.من به کسی بی احترامی نکردم.وقتی یه ن??ر همینطوری میاد بهت میگه بدبخت در حالی که تو هیچ حر??ی اصلا با اون نزدی حتما باید در جوابش تشکر کنم ازش. من نظر خودمو میگم نظر دوستام رو هم گوش میدم و با هم شوخی و کل کل میکنیم. به تو ارتباطی نداره که بچه های انجمن دوست دارن چطور ر??تار کنن یا ساده هستن یا نیستن.اینها دوستای من هستن و براشون احترام زیادی قائلم. به هر حال انتظار زیادی ازت نمیره.از راه رسیدی و اومدی و این حر??ارو در مورد من که تا حالا اصلا باهات حر?? نزدم میزنی.شاید از یه جایی مشکلی داری که من نمیدونم. دیگه لازم نیست زیاد باهات حر?? بزنم.چرت و پرت رو هم تو میگی نه من.بچه ها هم که جوابت رو دادن دیگه میتونی بری دنبال بازیت.:hd: Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 ما برای ی سری دوستان احترام خاصی قائلیم حتی اگه حر?? نامناسبی بزنه . حالا رو حساب سنشون ، تجربشون ، مرامشون و ... اینجا همه با هم دوستیم آمدیم که از نظرات ، تجربیات هم است??اده کنیم و خلاصه خودمونی بگم یک حالی بکنیم با ر??قا نه دعوا . اینه که هوای همو داریم . ی سری با اینکه زیاد تو جمع ( انجمن ( نظرات) ) نیستن و شرکت نمیکنن و میان ??قط رد میشن و حتی زورشون میاد تشکر کنن با اینکه براشون واقعا پست م??ید بوده ، میان و بعد سالی که نظر میدن حر??ی میزنن که نتیجش این میشه . بعدشم عذر خواهی نمی کنن و ادعای بالاتر بودن میکنن . الان حق باکی ؟؟! حر??م درست نیس ؟؟ مرسی امین جون.واقعا نمیدونم چی بگم.طر?? اومده به من میگه بدبخت بعد وقتی من جوابش رو میدم یکی مثل این یارو پیدا میشه که میگه چرت و پرت میگی و یکی هم مثل یه یارو دیگه حر??شو تایید میکنه.باز خداروشکر شماها عقل دارین و پست هارو میخونید که کی بی احترامی میکنه.:hd: Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 ساده نیستیم. ولی وقتی کسی با احترام باهامون ر??تار می کنه ما هم احترام میزاریم. تو این چند وقت هیچ بدی ای از سعید ندیدم مگر اینکه اول کسی خودش بی احترامی کرده باشه. این تحمیل هم که میگین ??قط تو ??وتباله که اونم ما میگیم کل کله. مال ??وتباله خدا خیرت بده.من نمیدونم والا اینا مشکلشون چیه.:hd: Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 من که تا حالا بدی از سعید ندیدم اگرم بی احترامی به کسی کرده طر?? خودش باعث شده میمونه یه سری کل کل تو ??وتبال که اونم نمک ??وتباله که همین کل کلاس که باعث جذابیتش میشه انصا??ا هر حر??یم میزنه دلیلی براش داره غیر این نیست مرسی محمدرضا.شما واقعا دوستای خوبی هستین.یه عده واقعا مشکل دارن.نمیدونم چشونه یا با من چه دشمنی دارن.البته مهم نیست.خودمونو عشقه داداش.:thumbsup::thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost mahdi Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 ببین آقای gamer2014 من با شما موا??ق نیستم چون آقا سعید حر??ی رو به کسی تحمیل نمیکنه اول اون یارو بی احترامی میکنه خوب معلومه دیگه جواب هر هایی هویه دیگه شکی درش نیست شما ??ک میکنی هر کس اومد به ما الکی بی احترامی کرد ما باید وایسیم نگاه کنیم حودت بودی چی کار میکردی؟ما ساده نیستیم که با هر کسی دوست بشیم ما با کسایی دوستیم که با ادب باشن بی احترامی نکن کمک رسان باشن با مرام باشن و... ??قط اینم بگم دعوای ما بچه ها توی هیچ تاپیکی به جز ??وتبال نیست که کاملا عادیه ??وتبال همیشه کل کل داره ??راموش نکن:hd: Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzio Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 مرسی محمدرضا.شما واقعا دوستای خوبی هستین.یه عده واقعا مشکل دارن.نمیدونم چشونه یا با من چه دشمنی دارن.البته مهم نیست.خودمونو عشقه داداش.:thumbsup::thumbsup: خواهش میکنم داداش باید جوابشو میدادم.نمیدونم شایدم چشم دیدنشو ندارن بیخیال:thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now