addictedsnowman Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 می خواستم بدونم این بازی clash of clans hack داره؟؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pooya500 Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 می خواستم بدونم این بازی clash of clans hack داره؟؟ من یه جا دیدم (سایت ایرانی) اموزش هک رو برای اندروید گٰذاشته بود و از اون جایی که گوشیم روت نبود و گوشی اصلیم آی??ونه تست نکردم!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohamadreza2012 Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 من خودم گوشیم xperia Play بود و تمام بازی های اندروید رو هک کردم ??قط اول باید گوشیت رو روت کنی و بعد برنامه ball dog رو بگیری و نصب کنی و دنبال اموزش برنامه هم باش تا بدونی که چجوری باهاش کار کنی و بعد هر بازی که خواستی رو هک کن :cancan: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pooya500 Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 (edited) من خودم گوشیم xperia Play بود و تمام بازی های اندروید رو هک کردم ??قط اول باید گوشیت رو روت کنی و بعد برنامه ball dog رو بگیری و نصب کنی و دنبال اموزش برنامه هم باش تا بدونی که چجوری باهاش کار کنی و بعد هر بازی که خواستی رو هک کن :cancan: خب ??ک نکنم بازی های آنلاین رو نشه هک کرد چون با سرور های خودشون درحال سینک کردند Edited April 29, 2014 by pooya500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now