Jump to content
انجمن پی سی دی

نظرسنجی : مهمترین رکن یک بازی

Recommended Posts

خوب این یک نظر سنجیه که مهمنرین رکن یک بازی برای شما چیه ؟ بطور مثال میتونه گرا??یک بازی - گیم پلیش - محیط بازی - قابلیت آنلاین یا co-op -خشونت - سختی یا سادگی بازی - open world یا RPG بودن یا هر سبک دیگه ای یا هر چیز دیگه که به ذهنم نمیرسه

به نظرم یه بازی دروحله اول باید گیم پلی خولی داشته باشه.حالا بازی میخواد هر چقدر هم گرا??یک داشته باشه گیم پلیش خوب نباشه و به دلم نشینه بازیش نمیکم.دومین رکن مهم هم هوش مصنویی و درجه سختی بازی میتونه باشه

من ??کر کنم همه با من موا??ق باشن که مهمترین رکن هر بازی تو هر سبکی هوش مصنوعیشه.بازی هر سبکی که باشه از open world گر??ته تا.... حتی بازی های دو بعدی 2D و با هر گرا??یکی بدون هوش مصنوعی مناسب اعصاب آدم رو خراب میکنهو همۀ شما گیمرها حداقل یک از بازیهائی که حتی گرا??یک بالائی هم داشتن رو بعد از نیم ساعت یا حتی 10 دقیقه کلأ پاک کردین چون هوش مصنوعیش خیلی پائین بودهبه نظر من هر گذینه ای رو میشه تحمل کرد جز هوش مصنوعی پائینبعدیش هم داستان بازی هست مثلأ خیلی ها ??قط بازی جهان آزاد بازی میکنن اما بازی just cause رو دوست ندارن چون تنها چیزی که نداره داستانه :D:سبک بازی هم سلیقه ایه دیگهمثلأ من خودم بازی های شوتر رو دوست ندارم ولی بایوشاک عالیه اپن ورلد رو دوست دارم اما بت من رو اصلأخیلی ها از بازی های سبک ورزشی متن??رن ولی همیشه ??ی??ا یا pes بازی میکننخیلی ها از open world خوششون نمیاد ولی جی تی رو بازی میکنناز این گونه مثالا (مثال ها ) زیاده??علأ بای

1-از نظرمن یکی از مهم ترید رکن های بازی داستانه خوبه

2- از نظر من بازی هایی که توشون هوش مصنوعی پایینه ??قط برای shift+delete ساخته شدن

3-عاشق بازی های آنلاینم

4-چند وقتیه که با سبک rpg آشنا شدم و این یکی از اون سبک هاییه که من رو به خودش جذب میکنه:1975:

برای من rpg بودن مهمترین ??اکتوره که البته میشه همون گیم پلی.حالا اگه rpg نباشه هر چی ??کتورهای rpg رو داشته باشه باز بهتره برام.

سعید خون و خشونت رو جا ننداختی ؟ مهمترین رکن به نظرم من خون و خشونت بعدها شاید نوبتی هم به هوش مصنوعی بررسه .

به نظر من مهمترین رکن بازی :

1 .داستانشه

2 .گرا??یکشه

3 .خون و خشونت

4 .هوش مصنوعیشه

5 .سختی

و همچنین از بازی های rpg بدم می یاد و همچنین بازی های کاملا open world مثل gta رو دوست ندارم .

از نظر من به ترتیب بازی باید گیم پلی , داستان , هوش مصنوعی و گرا??یک خوبی داشته باشه.من اگر بازی ای یکی از این 4 ویژگی به غیر هوش مصنوعی رو نداشته باشه اصلا بازی نمیکنم.

از نظر من به ترتیب بازی باید گیم پلی , داستان , هوش مصنوعی و گرا??یک خوبی داشته باشه.من اگر بازی ای یکی از این 4 ویژگی به غیر هوش مصنوعی رو نداشته باشه اصلا بازی نمیکنم.

دقیقا .:thumbup: ا??رین معلومه داداش گیمر حر??ه ای هستی:thumbup:

مهمترین چیز گیم پلی هستش. بعضی از بازیهای قدیمی رو بارها تموم کردم با اینکه گرا??یک ندارن هنوزم بازیشون میکنم. بازیهای جدید تقریبا همشون گرا??یک بالایی دارن ولی اون جذابیتی که قبلا وجود داشت رو کمتر میشه دید. بازی هر چقدر که گرا??یک بالا داشته باشه هرچقدرم که داستان قوی داشته ولی گیم پلیش رو اعصاب باشه سریع حذ??ش میکنم. گیم پلی شامل هوش مصنوعی هم میشه.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...