saeed kratos Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 تصاویری از سریال مشهور و محبوب Game Of thrones با موتور گرا??یکی قدرتمند CryEngine دوباره ساخته شده است. اگر شما هم از بینندگان سریال بسیار زیبای Game Of Thrones باشید، مطمئنا آن قسمت وحشتناک را ??راموش نخواهید کرد. همان قسمتی که استارک ها برای عروسی ر??ته بودند، اما به جای شادی، مرگ نصیبشان شد. قسمت نهم از ??صل سوم. هم اکنون کاربری به نام Somarion تصاویری را از آن قسمت، که با موتور گرا??یکی CryEngine ساخته شده است را منتشر کرده است. موتور گرا??یکی CryEngine توسط شرکت آلمانی Crytek ساخته شده است. این موتور یکی از قدرتمند ترین موتور های گرا??یکی نسل هشتم می باشد و به گ??ته Crytek، شما تنها از این موتور می توانید یک گرا??یک نسل بعدی را بیرون بکشید. بازی Crysis 3 در نسل ه??تم با موتور CryEngine 3 ساخته شده و تا کنون از لحاظ گرا??یکی بر روی PC از خیلی از بازی های نسل هشتم نیز قدرتمند تر است. بازی Ryse: Son Of Rome نیز با نسل چهارم از موتور CryEngine ساخته شده است و تا کنون برترین گرا??یک نسل بعدی را ارائه داده است. عنوان Ryse: Son Of Rome در انحصار کنسول نسل هشتمی Xbox One می باشد و با رزولوشن ۹۰۰p و ۳۰ ??ریم بر ثانیه بر روی این کنسول اجرا می شود. در ادامه شما می توانید تصاویر ساخته شده با این موتور گرا??یکی را تماشا کنید. [h=3][/h] Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 یعنی تو اون قسمت مونده بودم نویسنده رو ??حش بدم یا کارگردان رو یا اون لرد ??لان که اسمش هم یادم نیست ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
majidnewman Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 یعنی تو اون قسمت مونده بودم نویسنده رو ??حش بدم یا کارگردان رو یا اون لرد ??لان که اسمش هم یادم نیست ... چرا اوراد؟ اون قسمت که خیلی حال داد همیشه نقاط عط?? ??یلمه که تو یاد ادم میمونه و ??یلمو جذاب میکنه نه مث این ??یلمای ابکی ایرانی که یه ربع اول میبینی می??همی تهش چی میشه به این میگن اصل غا??لگیری عاشق اینجور ??یلمام Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 چرا اوراد؟ اون قسمت که خیلی حال داد همیشه نقاط عط?? ??یلمه که تو یاد ادم میمونه و ??یلمو جذاب میکنه نه مث این ??یلمای ابکی ایرانی که یه ربع اول میبینی می??همی تهش چی میشه به این میگن اصل غا??لگیری عاشق اینجور ??یلمام خوب میذاشت اول ??صل 4 اینکار رو میکرد که 1 سال تو ک?? نمونیم مثل ??صل 2 که آخرش نشون داد وایت واکر ها دارند حمله میکنند ، برای ??صل 3ش آروم و قرار نداشتم یا ??صل یک که آخرش رو اژدها تموم شد . خوب یکم ??کر بیننده باشه که باید یکسال خودخوری کنه چی میشه .وقتی میدونه تا یکسال دیگه نمیاد مردم رو اینطوری تو ک?? گذاشتن خوب نیست .بد میگم سعید جان Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted April 27, 2014 Author Share Posted April 27, 2014 خوب میذاشت اول ??صل 4 اینکار رو میکرد که 1 سال تو ک?? نمونیم مثل ??صل 2 که آخرش نشون داد وایت واکر ها دارند حمله میکنند ، برای ??صل 3ش آروم و قرار نداشتم یا ??صل یک که آخرش رو اژدها تموم شد . خوب یکم ??کر بیننده باشه که باید یکسال خودخوری کنه چی میشه .وقتی میدونه تا یکسال دیگه نمیاد مردم رو اینطوری تو ک?? گذاشتن خوب نیست .بد میگم سعید جان والا به خدا.اخه چی بگه ادم به این کارگردان.(داداش من اصلا ندیدم یه قسمتش رو هم.??قط بازیشو که rpg بود بازی کردم).ولی حق کاملا با توئه.نمیدونم چرا. البته مجید هم حق داره.منم حق دارم.چون ما ایرانی هستیم.من نه ??قط خودم خدا سر شاهده خیلی ارزش داره.سرنوشت کشور خیلی ارزش داره بیااااااا یه دنه امضا میخواستم اونه نداد به من.سرنوشت کشور. Link to comment Share on other sites More sharing options...
majidnewman Posted April 28, 2014 Share Posted April 28, 2014 خوب میذاشت اول ??صل 4 اینکار رو میکرد که 1 سال تو ک?? نمونیم مثل ??صل 2 که آخرش نشون داد وایت واکر ها دارند حمله میکنند ، برای ??صل 3ش آروم و قرار نداشتم یا ??صل یک که آخرش رو اژدها تموم شد . خوب یکم ??کر بیننده باشه که باید یکسال خودخوری کنه چی میشه .وقتی میدونه تا یکسال دیگه نمیاد مردم رو اینطوری تو ک?? گذاشتن خوب نیست .بد میگم سعید جان ادوارد عزیز من که ??یلما رو دان کردم دیدم واقعا یکسال طول کشید ??صل بعد اماده کردند؟ خب اینجوری بخایم به قضیه نگا کنیم اره ذهن آدم بخای نخای درگیر میشه و بعد از ??یلم دلسرد میشی الانم که ??صل 4 اومده ایپ ترکونده حال میکنم با این شخصیته Link to comment Share on other sites More sharing options...
majidnewman Posted April 28, 2014 Share Posted April 28, 2014 والا به خدا.اخه چی بگه ادم به این کارگردان.(داداش من اصلا ندیدم یه قسمتش رو هم.??قط بازیشو که rpg بود بازی کردم).ولی حق کاملا با توئه.نمیدونم چرا. البته مجید هم حق داره.منم حق دارم.چون ما ایرانی هستیم.من نه ??قط خودم خدا سر شاهده خیلی ارزش داره.سرنوشت کشور خیلی ارزش داره بیااااااا یه دنه امضا میخواستم اونه نداد به من.سرنوشت کشور. جریان امضا چیه سعید..سرنوشت کشور؟؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted April 28, 2014 Author Share Posted April 28, 2014 جریان امضا چیه سعید..سرنوشت کشور؟؟ داداش این کلیپ 3 مگی رو ببین متوجه میشی. Download ?????? ???? ????? mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
majidnewman Posted April 28, 2014 Share Posted April 28, 2014 داداش این کلیپ 3 مگی رو ببین متوجه میشی. download ?????? ???? ????? Mp4 هاها دیده بودم قبلا داش سعید 27 خرداد روزجمعه است کوتاه و مختصر سریال got هم داره:=-0: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now