ehsas1 Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 سلام بازی رو دانلود کردم ولی وقتی اجراش میکنم ص??حه تنظیمات بازی میاد بعدش که سیو و اجرا رو میزنم ارور زیر رو میده ویندوز 8.1 و 64 بیتی همه پیش نیاز ها نصب هستن Microsoft Games for Windows - LIVE هم نصبه بازی نسخه کامل هستش نه بلک باکس Link to comment Share on other sites More sharing options...
majidnewman Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 دوستان یه کمکی بکنین دیگه fatal error جز قدیمیترین خطاهاست الان خاطرم نیس کارت گرا??یکت از شرکت Nvidia هست؟ احتمالا برنامه open GL نصب نکردی و یه دو تا برنامه پیس نیازه این جور کارت گرا??یک هاست من این بازیو قبلا داشتم گرا??یک متوسطی داره همجنین اینارو چک کن نصبه روسیستمت یا نه DirectX Redistributable Pack 2011 Microsoft .NET Framework 4.0 32&64bit Microsoft Visual C++ 2005,2008,2010,2012 Redistributable 32bit از کرک بازی مطمئنی؟ انتی ویروستو کلا غیر ??عال کردی؟ امیدوارم با چک کردن این موارد مشکلت حل بشه و از بازی لذت ببری Link to comment Share on other sites More sharing options...
ehsas1 Posted April 28, 2014 Author Share Posted April 28, 2014 fatal error جز قدیمیترین خطاهاست الان خاطرم نیس کارت گرا??یکت از شرکت Nvidia هست؟ احتمالا برنامه open GL نصب نکردی و یه دو تا برنامه پیس نیازه این جور کارت گرا??یک هاست من این بازیو قبلا داشتم گرا??یک متوسطی داره همجنین اینارو چک کن نصبه روسیستمت یا نه DirectX Redistributable Pack 2011 Microsoft .NET Framework 4.0 32&64bit Microsoft Visual C++ 2005,2008,2010,2012 Redistributable 32bit از کرک بازی مطمئنی؟ انتی ویروستو کلا غیر ??عال کردی؟ امیدوارم با چک کردن این موارد مشکلت حل بشه و از بازی لذت ببری مشکلم حل شد با آپدیت Game for windows live اما اولش sign in و گزینه ادامه دادن بدون سیو کردن داره که اولی رو میزنم با اینکه اکانت مایکروسا??ت دارم اما وارد نمیشه و میگه به اینترنت وصل نیستی.من با وایرلس وصلم.دلیلش چیه؟??ک کنم کانکشن وایرلس رو نمیشناسه.درسته؟ تنها راه سیو شدن بازی همینه دیگه؟؟؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
majidnewman Posted April 28, 2014 Share Posted April 28, 2014 مشکلم حل شد با آپدیت Game for windows live اما اولش sign in و گزینه ادامه دادن بدون سیو کردن داره که اولی رو میزنم با اینکه اکانت مایکروسا??ت دارم اما وارد نمیشه و میگه به اینترنت وصل نیستی.من با وایرلس وصلم.دلیلش چیه؟??ک کنم کانکشن وایرلس رو نمیشناسه.درسته؟ تنها راه سیو شدن بازی همینه دیگه؟؟؟ راستی بازی از شرکت sega هست؟ بازیهای کرکی که نیاز به Game for Windows live داره به هیچ وجه نباید به اینترنت وصل باشی و باید اکانت ا??لاین یسازی روششم بسیار ساده است تو نت سرچ کن لوگین که بشی بصورت آ??لاین بازی رو برات سیو میکنه پس کلا باید به اینترنت وصل نباشی والا کرک بهم میریزه Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now