edzio Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 (edited) یکی از شرکت های مطرح و خلاق صنعت بازیسازی شرکت Ubisoft است که در حال حاضر عنوان های زیادی را در این صنعت به شکو??ایی رسانده است و هر کدام از انها توانسته اند به ??رانچایز های خوب یا بدی در پیش گیمر ها تبدیل شوند. حال اماری از انها از لحاظ ??روش منتشر شده است که در ادامه مطلب میتوانید ان را مشاهده ??رمایید.طبق این امار ، ??رانچایز پرطر??دار Assassin’s Creed توانسته لقب پر??روشترین عنوان این شرکت را به خود اختصاص دهد که ??روش ان معادل ۷۳ میلیون بوده است و در حال حاضر شرکت Ubisoft در حال ساخت دو نسخه جدید از این سری بنام های Assassin’s Creed: Unity و Assassin’s Creed:Comet میباشد و در اینده نه چندان دور به معرض انتشار میرسند. و بعد از این عنوان سری Just Dance توانسته با ۴۸ میلیون ??روش رتبه ی دوم را از ان خود کند و سری محبوب Tom Clancy’s Splinter Cell توانسته با ۳۰ میلیون ??روش در رده سوم قرار گیرد. در پایین نیز میتوانید لیست کامل ??روش عناوین این شرکت را مشاهد ??رمایید : Assassin’s Creed: 73 million Just Dance: 48 million Tom Clancy’s Splinter Cell: 30 million Tom Clancy’s Rainbow Six: 26 million Tom Clancy’s Ghost Recon: 25 million Petz: 24 million Rayman: 25 million Imagine: 21 million Prince of Persia: 20 million Driver: 19 million Far Cry: 18 million Rayman Raving Rabbids: 14 million The Settlers: 10 million The Experience: 9 million Anno: 5 million Your Shape: 3 million منبع: پارسی گیم Edited April 26, 2014 by edzio Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 نمیدونستم بازی just dance اینقدر طر??دار داره. این مردم امریکا و اروپا واقعا بی دین و ایمان هستن.خجالت نمیکشن اینقدر بازی رقص میخرن و میرقصن و گناه مرتکب میشن؟همشون میرن جهنم بی شرم و حیاها.باز کاشکی لا اقل دوتا بازی رقص جدا بود(مثل عروسی های ایرانی که تو تالاره) یکی واسه مردا که تو قسمت مردونه برقصن یکی واسه خانم که تو قسمت زنونه برقصن.چه معنی داره پسر و دختر یه بازی رقص بخرن؟ لابد استغ??رالله زبونم لال باهم میخوان برقصن.اجنبی های گناهکار.خوش به حال ما که میریم بهشت.:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 نمیدونستم بازی just dance اینقدر طر??دار داره. این مردم امریکا و اروپا واقعا بی دین و ایمان هستن.خجالت نمیکشن اینقدر بازی رقص میخرن و میرقصن و گناه مرتکب میشن؟همشون میرن جهنم بی شرم و حیاها.باز کاشکی لا اقل دوتا بازی رقص جدا بود(مثل عروسی های ایرانی که تو تالاره) یکی واسه مردا که تو قسمت مردونه برقصن یکی واسه خانم که تو قسمت زنونه برقصن.چه معنی داره پسر و دختر یه بازی رقص بخرن؟ لابد استغ??رالله زبونم لال باهم میخوان برقصن.اجنبی های گناهکار.خوش به حال ما که میریم بهشت.:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::thumbsup: واقعا ... هم آدم بره ماریو بازی کنه به تقوا نزدیکتره . لابد بازیش بخش آنلاین هم داره که از این سره دنیا با یکی از اون سره دنیا برقصند و بعدش هم خوششون بیاد و ??ضای مجازی هم که میدونی پر دروغ و نیرنگ و خیانته ... الکی نیست که جامعشون پر از ??ساد و دزدی ( اختلاس ) و قتل ( ****) و ... است خوش بحال ما که تو ایران این سرزمین متمدن و **** زندگی میکنیم . Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 واقعا ... هم آدم بره ماریو بازی کنه به تقوا نزدیکتره . لابد بازیش بخش آنلاین هم داره که از این سره دنیا با یکی از اون سره دنیا برقصند و بعدش هم خوششون بیاد و ??ضای مجازی هم که میدونی پر دروغ و نیرنگ و خیانته ... الکی نیست که جامعشون پر از ??ساد و دزدی ( اختلاس ) و قتل ( ****) و ... است خوش بحال ما که تو ایران این سرزمین متمدن و **** زندگی میکنیم . به به به.گل گ??تی واقعا.یجا خوندم گ??ته بود " ماریو بازی کنید و قارچ بخورید تا رستگار شوید" . قسمت انلاین رو خوب اومدی.??کر کن یه پسر پاک تو ایران با یه دختر خراب نامسلمون بی حجاب بی حیا تو اونور دنیا حرکات موزون انجام بدن و احساس شادی امیخته با گناه و غنا به این پسر دست بده.اصلا این اینترنت رو باید وردارن.عامل ??ساد همین اینترنته. وا اسلاما وا اسلاما ببین چه روزگار ??اسدی شده که بازی رقص و حرکات موزون(اونم از نوع مختلطش زبونم لال) بیشتر از ??ار کرای می??روشه.به کجا میرن این نامسلمونا.به کدامین دروازه ی ??ساد و تباهی میخوان برسن.چرا از ما یاد نمیگیرن که پاکی و طهارت و معصومیت تو کشورمون بیداد میکنه( هنوزم از روی یه..... باکرگی رو قضاوت میکنیم) چرا مارو سرلوحه ی زندگیشون قرار نمیدن.بدبختا تو اتیش میسوزین جزغاله میشین اونوقت ما داریم با حوریا ص??ا میکنیم و میرقصیم(تو بهشت با حوریا برقصی گناه نداره!!!!!). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohammadsaleh Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 سلام ببخشید که رک میگم ولی شما گمراه شدید .مغرور شدید . خدا هرکه را که بخواهد هدایت میکند .درسته که اونا جنسشون شیشه خورده داره ولی اگه خدا بخواد تو یه لحظه با توبه از من و امثال من پاک تر میشن . بازم ببخشید اگه تند برخورد کردم . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mostafamz2010 Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 :78: :76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76: این محمد صالح دیگه چقد از مرحله پرته :gigglesmile::gigglesmile::gigglesmile::gigglesmile::gigglesmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzio Posted April 27, 2014 Author Share Posted April 27, 2014 ما ایرانی هستیم وظی??مونه اکثرن از دم باید انسان باشیم. من بره سرنوشت کشور اونقدر ارزش دارم من یعنی خدا سرشاهده یه ??رد نه خودم من یعنی اینی که میدونم قلبم العان گر??ت:92: خیلی ارزش داره چون اینجا یه خورده کار اداری داشتم نرسیدم وااااااااااااقعان قلبم گر??ت بیا یدونه just dance میخواستم اونی نداد به ما Link to comment Share on other sites More sharing options...
mostafamz2010 Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 ما ایرانی هستیم وظی??مونه اکثرن از دم باید انسان باشیم. من بره سرنوشت کشور اونقدر ارزش دارم من یعنی خدا سرشاهده یه ??رد نه خودم من یعنی اینی که میدونم قلبم العان گر??ت:92: خیلی ارزش داره چون اینجا یه خورده کار اداری داشتم نرسیدم وااااااااااااقعان قلبم گر??ت بیا یدونه just dance میخواستم اونی نداد به ما باحال گ??تی پکیدم از خنده :76: Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 ما ایرانی هستیم وظی??مونه اکثرن از دم باید انسان باشیم. من بره سرنوشت کشور اونقدر ارزش دارم من یعنی خدا سرشاهده یه ??رد نه خودم من یعنی اینی که میدونم قلبم العان گر??ت:92: خیلی ارزش داره چون اینجا یه خورده کار اداری داشتم نرسیدم وااااااااااااقعان قلبم گر??ت بیا یدونه just dance میخواستم اونی نداد به ما عالی عالی عالی .??قط لط?? کن اون شهرداری ره به من نشان بده ببینم اون کیه؟من از روز اول یه دنه چوبمو کسی ورنداشت بذاره. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 سلام ببخشید که رک میگم ولی شما گمراه شدید .مغرور شدید . خدا هرکه را که بخواهد هدایت میکند .درسته که اونا جنسشون شیشه خورده داره ولی اگه خدا بخواد تو یه لحظه با توبه از من و امثال من پاک تر میشن . بازم ببخشید اگه تند برخورد کردم . دمت گرم داداش که اینقدر پاک و ساده ای.واقعا از لحن صحبتم مشخص نبود دارم اراجی?? میگم؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzio Posted April 27, 2014 Author Share Posted April 27, 2014 عالی عالی عالی .??قط لط?? کن اون شهرداری ره به من نشان بده ببینم اون کیه؟من از روز اول یه دنه چوبمو کسی ورنداشت بذاره. چاکرتم حاج اقا ولی من که شهرداری نیستم. من اومدم مشکل شما رو حل کنم:2lkfck5::78: Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzio Posted April 27, 2014 Author Share Posted April 27, 2014 باحال گ??تی پکیدم از خنده :76: چاکرتم داداش اصلا ??کر نمیکردم تاپیک به این جاها کشیده شه:78::78::78: Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 چاکرتم حاج اقا ولی من که شهرداری نیستم. من اومدم مشکل شما رو حل کنم:2lkfck5::78: مشکل؟مشکل ندارم من؟مگه نمیگی شهرداری امده؟اون کیه پس؟اونو به من نشان بده؟شمایی شهرداری؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzio Posted April 27, 2014 Author Share Posted April 27, 2014 مشکل؟مشکل ندارم من؟مگه نمیگی شهرداری امده؟اون کیه پس؟اونو به من نشان بده؟شمایی شهرداری؟ :lol::lol::lol::lol::lol::lol: دمت گرم خیلی باحالی:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 یکی میاد از بیرون اینو میخونه و از دین خارج میشه !!!!! والا به خدا.بی دین و ایمانها بازی رقص می??روشن اونم مختلط زبونم لال. شنیدم ایران هم در مقابله با یوبیسا??ت داره یه بازی به اسم حرکات موزون شرعی میسازه که در دو نسخه ی مردونه و زنونه عرضه میشه و تمام حرکاتش توسط یه مرجع تقلید معتبر مورد تایید قرار گر??ته و اسلامی هستش.:hd: Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzio Posted May 1, 2014 Author Share Posted May 1, 2014 والا به خدا.بی دین و ایمانها بازی رقص می??روشن اونم مختلط زبونم لال. شنیدم ایران هم در مقابله با یوبیسا??ت داره یه بازی به اسم حرکات موزون شرعی میسازه که در دو نسخه ی مردونه و زنونه عرضه میشه و تمام حرکاتش توسط یه مرجع تقلید معتبر مورد تایید قرار گر??ته و اسلامی هستش.:hd: جدا!!!!! با این حساب اون نسخه زنونزو به مردا نمی??روشن که ایباباااااااااااااااااااااااا Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 جدا!!!!! با این حساب اون نسخه زنونزو به مردا نمی??روشن که ایباباااااااااااااااااااااااا باید یه خانوم رو ب??رستیم برامون بخره.البته ما که نه اونایی که گناهکارن.:hd: Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzio Posted May 1, 2014 Author Share Posted May 1, 2014 باید یه خانوم رو ب??رستیم برامون بخره.البته ما که نه اونایی که گناهکارن.:hd: خوب ??کریه. البته اره ولش کن بذار همون گناهکارا بازی کنن ما رو چه به این بازیا استخ??ورالله:vahidrk: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now