saeed kratos Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 همگان می دانیم که یوبی سا??ت برای سال جاری میلادی دو نسخه از ??رانچایز Assassins Creed و عناوین Watch Dogs، The Division و The Crew را معر??ی کرده است ولی شایعات نشان می دهد این شرکت بزرگ بازی های دیگری نیز در دست ساخت دارد که قرار است در E3 معر??ی شوند. یکی از این عناوین که طر??داران زیادی نیز دارد، عنوان Far Cry 4 می باشد که چندی پیش مشخص شد، بازی در کوهستان های هیمالیا جریان خواهد داشت. حال به تازگی معاون ارشد ??روش و بازاریابی یوبی سا??ت یعنی Tony Key اعلام کرده که به زودی اخبار جدیدی از این عنوان منتشر خواهد شد. Far Cry 3 عنوانی بود که من شخصا آن را در بین ۵ بازی برتر تمام دوران عمرم قرار می دهم که مخلوطی از تمامی سبک ها بود و عده ی زیادی نیز آن را Skyrim با اسلحه می نامند. من این بازی را ترکیب مناسبی از سری Call of Duty ،Skyrim و Assassins Creed می بینم که ویژگی هایی هم چون مخ??ی کاری، تیراندازی، گردش در محیط و یک جهان آزاد را با هم ارایه می دهد. تایید عنوان Far Cry 4 ت??اوتی ندارد زیرا دیگر همه خبر دارند که این عنوان در حال ساخت است. ما هنگامی که هیمالیا را انتخاب کردیم، به این نکته اندیشیدیم که قادر خواهیم بود یک محیط کاملا جدید را ارایه دهیم که تاکنون در بازی های دیگر به آن پرداخته نشده است و همین به خودی خود یک نوآوری می باشد. حتی تصمیم گر??تیم از هیولا های ا??سانه ای این منطقه نظیر Yeti نیز است??اده کنیم. یوبی سا??ت بسیار خوب می داند که E3 بهترین ??رصت برای نمایش دادن بازی های خود می باشد و به همین دلیل است که تصمیم گر??ته ۲ نسخه ی جدید سری Assassins Creed را در این نمایشگاه رونمایی کند. ۲ سال از عرضه ی Far Cry 3 گذشته است و طر??داران تا کنون دو سال برای تجربه ی نسخه ی بعدی صیر کرده اند ولی باید بدانند صبر آن ها کم کم رو به پایان است و احتمالا بازی در E3 رونمایی خواهد شد. تا کنون تنها یک تصویر مرموز از این عنوان منتشر شده است که شخصیت من??ی نسخه ی سوم یعنی Vaas را در یک اتاق نشان می دهد که بر روی دیوار آن جملاتی نوشته شده است که مهم ترین آن ها این است که ??? کسی نمی تواند من را بکشد??? با این ت??اسیر انتظار می رود داستان نسخه ی چهارم ادامه ای بر داستان نسخه ی پیشین باشد. می خوای جنون رو برات تعری?? کنم؟ [h=3][/h] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ali2013 Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 خدا کنه مثل نسخه سومش عالی باشه که صد در صد هم هست :) به شدت منتظرشم :love2: ممنون سعید به خاطر خبر داغت :139fs108574: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FARZAN CRASH 007 Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 خدا کنه شخصیت اصلی بازی vaas باشه.واقعا یکی از چهره های من??ی دوست داشتنی است. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted April 26, 2014 Author Share Posted April 26, 2014 خدا کنه مثل نسخه سومش عالی باشه که صد در صد هم هست :) به شدت منتظرشم :love2: ممنون سعید به خاطر خبر داغت :139fs108574: منم بدجوری منتظرشم.چاکرم علی جون قابلی نداشت.:biggrin2::biggrin2::thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now