saeed kratos Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 با توجه به شایعاتی که توسط کسی که در استودیو Bioware کار می کند منتشر شده است، عنوان Mass Effect 4 در بهار سال ۲۰۱۵ میلادی منتشر می شود. این منبع گ??ته است که: اگر من به جای شما بودم، Mass Effect Trilogy را خریداری کرده و آن را تا قبل از بهار سال آینده بازی می کردم. استودیو Bioware مدت ها است که Mass Effect 4 را معر??ی کرده، و با توجه به اطلاعاتی که قبلا منتشر شده بوده اند، این عنوان هم اکنون در استودیو Bioware قابل بازی می باشد، هر چند سازنده بازی هنوز به صورت رسمی هیچ کدام از این شایعات را تایید نکرده است. تنها اطلاعاتی که به صورت رسمی از Mass Effect 4 در دسترس است و توسط خود استودیو Bioware منتشر شده است، این است که ??رمانده شپرد دیگر ستاره بازی نمی باشد. تنها اطلاعاتی که از تاریخ انتشار این عنوان نیز در دسترس است، همین شایعه ای است که منتشر شده است. نسخه اول Mass Effect در انحصار پلت??رم های مایکروسا??ت بود، هر چند بعد ها برای PS3 نیز ساخته شد، و همچنین نسخه دوم این عنوان نیز برای یک سال در انحصار پلت??رم های مایکروسا??ت بود. نسخه سوم نیز در سال ۲۰۱۲ عرضه، و نامزد دریا??ت جایزه Game Of The Year از سوی مراسم VGA که هم اکنون به VGX تغییر نام پیدا کرده است شد، هر چند مو??ق به دریا??ت این جایزه نشد. مدتی پس از عرضه نسخه سوم بازی، Bioware اعلام کرد که در حال کار بر روی Mass Effect 4 می باشد. منبع گیم??ا Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted April 25, 2014 Author Share Posted April 25, 2014 بیشک بهترین شوتر rpg که تا حالا ساخته شده همین بازیه.یکش رو 2 بار.شماره ی دومش رو 4 بار و شماره ی سومش رو 3 بار با تمام دی ال سی هاش تموم کردم ولی هنوز هم جا داشت که بازیش کنم.چون کلی حق انتخابهای مت??اوت داری که با کوچکترینشون کلا داستان و روند بازی عوض میشه و کلا تجربه ی جدیدی نسبت به د??عه ی قبل پیدا میکنی. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now