saeed kratos Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 سرانجام شرکت Electronic Arts و استودیو BioWare تاریخ انتشار رسمی عنوان جدید خود یعنی Dragon Age: Inquisition را اعلام کردند. طبق اعلامیه منتشر شده ، عنوان Dragon Age: Inquisition در تاریخ 7 اکتبر 2014 (سه شنبه 15 مهر ماه 1393) برای پلت??رم های PC ، PlayStation 3 ، PlayStation 4 ، Xbox 360 و Xbox One نیز عرضه خواهد شد. همچنین با اعلام این خبر ، از تریلر و تصاویر جدید عنوان Dragon Age: Inquisition نیز رونمایی شد.در تریلر جدید این عنوان به معر??ی The Inquisitor خواهد پرداخته شد.تنها بازمانده از یک ان??جار بزرگ و تنها کسی که می تواند شیاطین و وحشت را در سرزمین Thedas متوق?? کند. HDتریلر SDتریلر Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted April 24, 2014 Author Share Posted April 24, 2014 واااااااااااااااااای چه گیم پلی و چه محیطهایی.من امسال تحمل این همه ??شار رو با هم ندارم.چه بازیای کشنده ای میاد امسال.سکته رو میزنم قطعا.:stretcher::thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzio Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 مرسی سعید جان عالی بود Dragon Age کلا قسمت نشده تاحالا بازی کنم ولی اینو 100% باید بازی کنم:thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FARZAN CRASH 007 Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 خدا کنه مثل nfs و bf4 باگ و مشکل زیاد نداشته باشه. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now