bf4 Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 (edited) در ماه گذشته، خبر جدایی Amy Hennig از استدیوی ناتیداگ، پس از ده سال، صنعت گیم را در بهت ??رو برد. با این وجود، عدهای منتظر مقصد بعدی وی بودند. حال، براساس اطلاعات به دست آمده، او به عنوان کارگردان به استدیوی Visceral Games، سازندهی سری Dead Space، پیوسته است. Steve Papoutsis، مدیر کل Visceral Games، در این رابطه گ??ت : " به عنوان یک دوست و همکار، همیشه Amy را برای چگونگی خلق عناوین زیبا تحسین کردهام. وی در ابتدا به جوهره و روح بازی ??کر میکند. سپس زمانی که اطمینان حاصل نمود خود را برای نوشتن داستان آن آماده میکند. گیمپلی، طراحی و هنر بازی نیز در مراحل بعد قرار دارند که با ترکیبشان شاهد تجربهای تعاملی برای بازیبازان هستیم. سعی میکنیم تا این عملکرد را در استدیومان نیز پیش گر??ته تا با کمک Amy هیجانانگیزترین بازیهای ممکن را عرضه کنیم. " Papoutsis در ادامه ا??زود که پروژهی جدید Hennig در Visceral Games ساخت عنوانی از سری Star Wars میباشد. وی گ??ت : " ما در این رابطه با یکدیگر صحبت کردیم سپس تصمیم گر??تیم تا عنوانی از سری Star Wars را انتخاب کنیم." نظر شما چیست ؟ ایا با بازگشت Amy Hennig به EA، پس از حدود 20 سال، و ساخت عنوانی از سری Star Wars موا??قید ؟ منبع:وبسایت بازینما [h=1]Amy Hennig و نظرش دربارهی جدا شدن از ناتی داگ[/h] اگر اخبار را دانبال کرده باشید مطمئنا شنیده اید که Amy Hennig کارگردان و نویسنده ی اسبق ناتی داگ، این استودیو را به مقصد Visceral Games برای همکاری بر روی پروژه های بعدی ??رنچایز Star Wars ترک کرده است. در ادامه با ما همراه باشید تا نظر وی را در این رابطه بدانیم. با پخش شدن این خبر در سطح اینترنت خانم Hennig تعدادی پست را در حساب توئیتر خود قرار داد و در آنها درباره ی شغل جدید خود در Electronic Arts توضیح داد: بسیار خوشحالم از این بابت که باید اعلام کنم به تازگی به عنوان سرپرست تیم به Visceral Games ملحق شده ام تا بر روی پروژه ی جدیدی از Star Wars کار کنیم! همچنین خیلی خوشحالم از اینکه یک بار دیگر در کنار یکی از قدیمی ترین دوستانم یعنی Steve Papoutsis کار خواهم کرد! من تقریبا ۲۵ سال پیش در EA شروع به کار کردم و جایزه ی Rising Star در سال ۱۹۹۱ گواه این مدعاست! شاید ۲۳ سال طول کشید اما حالا بازگشتم؛ هیچ جا خونه ی خود آدم نمیشه! با توجه به اینکه ??رنچایز Star Wars تاثیرات بسیار عمیقی بر روی زندگی من گذاشته است، کار کردن بر روی پروژه ای که نام آن را یدک می کشد برای من امتیاز بزرگی محسوب می شود. من به وضوح به یاد می آورم زمانی که با دوستم Matthew Rockloff در سال ۱۹۷۶ در سینمایی نشسته بودیم و برای اولین بار تریلری از ??یلم سینمایی Star Wars را دیدیم و از همان لحظه ی دنیای Star Wars تبدیل به یک چیز بسیار خاص برای من شد! دو چیز بسیار مهم در سال ۱۹۷۷، یعنی یک سال پس از دیدن اولین تریلر Star Wars وارد زندگی من شد: اولی خود Star Wars و دومی Atari 2600! این شغل به من اجازه خواهد داد دو تجربه ی بسیار تاثیر گذار دوران جوانی ام را با هم تل??یق نمایم و برای قدم گذاشتن در این راه بسیار هیجان زده ام. ??? کاری را به نحو احسن انجام بده…و یا هیچگاه قدم برای شروع آن بر ندار! هیچ سعی کردنی وجود ندارد!??? (Do… or do not. There is no try جمله ای از Yoda) تنها کاری که باید انجام دهیم این است که منتظر بمانیم و ببینیم نویسنده ی ماهری مانند Amy Hennig چه کار هایی را می تواند با یکی از برترین و پر محتوا ترین IP های صنعت بازی های رایانه ای انجام دهد. منبع:وبسایت گیم??ا Edited April 25, 2014 by bf4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FARZAN CRASH 007 Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 ایشااله بتونه اون بازی های بهتری رو درست کنه. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzio Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 مرسی بابت خبر.خیلی حی?? شد ر??ت .با star wars حال نمیکنم یه نسخشم بازی نکردم ولی Amy Hennig که بیاد رو کار دیگه بازی کردنش واجب میشه:thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 ایول :cancan: از ناتی داگ خوشم نمیاد ، همه ی بازی هاش انحصاری بود . خوب میشه خالق last of us هم جدا شه بیاد برای ubisoft یا cd project کارکنه ، چون این دو بازی هاشون رو اول برای pc میزنند یا که کلا انحصاری pc هستش و بازی هاشون هم که راحت هم میشه ولی ea یکسال باید منتظر هکش بمونی Link to comment Share on other sites More sharing options...
bf4 Posted April 23, 2014 Author Share Posted April 23, 2014 ایول :cancan: از ناتی داگ خوشم نمیاد ، همه ی بازی هاش انحصاری بود . خوب میشه خالق last of us هم جدا شه بیاد برای ubisoft یا cd project کارکنه ، چون این دو بازی هاشون رو اول برای pc میزنند یا که کلا انحصاری pc هستش و بازی هاشون هم که راحت هم میشه ولی ea یکسال باید منتظر هکش بمونی ولی من بانظرت مخال??م به نظرم ea بهترین ناشر دنیاست وتو هرسبکی بهترین هارو داره ولی ممنون بابت نظرت که اعلام کردی.:4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hawk Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 (edited) در ماه گذشته، خبر جدایی Amy Hennig از استدیوی ناتیداگ، پس از ده سال، صنعت گیم را در بهت ??رو برد. با این وجود، عدهای منتظر مقصد بعدی وی بودند. حال، براساس اطلاعات به دست آمده، او به عنوان کارگردان به استدیوی Visceral Games، سازندهی سری Dead Space، پیوسته است. Steve Papoutsis، مدیر کل Visceral Games، در این رابطه گ??ت : " به عنوان یک دوست و همکار، همیشه Amy را برای چگونگی خلق عناوین زیبا تحسین کردهام. وی در ابتدا به جوهره و روح بازی ??کر میکند. سپس زمانی که اطمینان حاصل نمود خود را برای نوشتن داستان آن آماده میکند. گیمپلی، طراحی و هنر بازی نیز در مراحل بعد قرار دارند که با ترکیبشان شاهد تجربهای تعاملی برای بازیبازان هستیم. سعی میکنیم تا این عملکرد را در استدیومان نیز پیش گر??ته تا با کمک Amy هیجانانگیزترین بازیهای ممکن را عرضه کنیم. " Papoutsis در ادامه ا??زود که پروژهی جدید Hennig در Visceral Games ساخت عنوانی از سری Star Wars میباشد. وی گ??ت : " ما در این رابطه با یکدیگر صحبت کردیم سپس تصمیم گر??تیم تا عنوانی از سری Star Wars را انتخاب کنیم." نظر شما چیست ؟ ایا با بازگشت Amy Hennig به EA، پس از حدود 20 سال، و ساخت عنوانی از سری Star Wars موا??قید ؟ منبع:وبسایت بازینما خوبه باز یک مدت EA خوب میتازونه به نظرم مضخر?? ترین شرکت بازی سازی (از 2012 تا الان) به نظرم همین EA هستش (پس بی خود نیست بد نام ترین شرکت سال 2012 شدش) تمام بازی های که برای کنسول ایکس 360 میده همه شون به HD pack نیاز داره حالا مسخره ترین نکته اش اینکه حتما هارد داخلی باید باشه تا نصب بشه نمیتونن مثل COD Ghosts که HD pack اش روی ??لش هم نصب میشد طراحی کنن. ما که کنسول مون Arcade هستش چی کار کنیم و درسترسی به هارد داخلیش نداریم ؟!!!!!!!!!!!!!! Edited April 23, 2014 by Black Hawk Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 ولی من بانظرت مخال??م به نظرم ea بهترین ناشر دنیاست وتو هرسبکی بهترین هارو داره ولی ممنون بابت نظرت که اعلام کردی.:4: مشکل اینجاست که بازیهاش دیر هک میشند یا که اصلا هک نمیشند یا هم که اصلا ??ول آنلاین هستند Link to comment Share on other sites More sharing options...
bf4 Posted April 24, 2014 Author Share Posted April 24, 2014 خوبه باز یک مدت ea خوب میتازونه به نظرم مضخر?? ترین شرکت بازی سازی (از 2012 تا الان) به نظرم همین ea هستش (پس بی خود نیست بد نام ترین شرکت سال 2012 شدش) تمام بازی های که برای کنسول ایکس 360 میده همه شون به hd pack نیاز داره حالا مسخره ترین نکته اش اینکه حتما هارد داخلی باید باشه تا نصب بشه نمیتونن مثل cod ghosts که hd pack اش روی ??لش هم نصب میشد طراحی کنن. ما که کنسول مون arcade هستش چی کار کنیم و درسترسی به هارد داخلیش نداریم ؟!!!!!!!!!!!!!! دوست عزیز ea ناشربازی هاست نه شرکت بازی سازی امادرباره hd pack بازی های 360 کاملاً باهات موا??قم که باید همه رودرنظرمیگر??تند. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bf4 Posted April 24, 2014 Author Share Posted April 24, 2014 مشکل اینجاست که بازیهاش دیر هک میشند یا که اصلا هک نمیشند یا هم که اصلا ??ول آنلاین هستند کاملاً درست میگی اما الان همه جای دنیا دارن میرن سمت آنلاین ??قط ماییم که به خاطر بازی اورجینال و اینترنت بد دسترسی نداریم و نمیتونیم این بازی هاروتحمل کنیم. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bf4 Posted April 25, 2014 Author Share Posted April 25, 2014 پست اول آپدیت شد. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 (edited) EA به طور قطعی یکی از 3 کمپانی برتر بازیسازی دنیاست و همینطور در مورد نشر بازیها عهم یکی از برترینهاست.همه ازش بد میگن ولی همونا خودشون تمام بازیهاشو بازی میکنن.کدوم شرکتی وجود داره که پول پرست نباشه یا بدش بیاد از پول در اوردن.مخصوصا وقتی شرکتی به بزرگی EA میرسه دیگه باید خیلی توی سیاستهاش سخت گیر تر باشه وگرنه بدجوری زمین میخوره.تما گیمرها از جمله خود من امکان نداره با بازیای این شرکت خاطرات خوبی نداشته باشن.در مورد خودم مثال میزنم : با سرس mass effect و dragon age و dead space زندگی کردم که دوتی اول بیشک جزو برترین rpg های تاریخ هستن و dead space سبک مرده ی survival horror رو دوباره زنده کرد.عاشقان ریسینگ قطعا با need for speed کلی خاطره دارن.کلی بازی درجه یک دیگه هم هست که این شرکت بزرگ ساخته یا ناشرش بوده.واقعا نمی??همم چطور یه ن??ر میتونه به این شرکت بگه مضخر??.خیلی جالبه واقعا.:thumbdn::thumbdn: اگه ما اینترنت نداریم و عادت به بازی کردن برترین بازیهای دنیا با 5000 تومن داریم( که پدر سازنده هاش دراومده تا ساختنش ) تقصیر EA نیست دوستان. Edited April 25, 2014 by saeed kratos Link to comment Share on other sites More sharing options...
bf4 Posted April 26, 2014 Author Share Posted April 26, 2014 EA به طور قطعی یکی از 3 کمپانی برتر بازیسازی دنیاست و همینطور در مورد نشر بازیها عهم یکی از برترینهاست.همه ازش بد میگن ولی همونا خودشون تمام بازیهاشو بازی میکنن.کدوم شرکتی وجود داره که پول پرست نباشه یا بدش بیاد از پول در اوردن.مخصوصا وقتی شرکتی به بزرگی EA میرسه دیگه باید خیلی توی سیاستهاش سخت گیر تر باشه وگرنه بدجوری زمین میخوره.تما گیمرها از جمله خود من امکان نداره با بازیای این شرکت خاطرات خوبی نداشته باشن.در مورد خودم مثال میزنم : با سرس mass effect و dragon age و dead space زندگی کردم که دوتی اول بیشک جزو برترین rpg های تاریخ هستن و dead space سبک مرده ی survival horror رو دوباره زنده کرد.عاشقان ریسینگ قطعا با need for speed کلی خاطره دارن.کلی بازی درجه یک دیگه هم هست که این شرکت بزرگ ساخته یا ناشرش بوده.واقعا نمی??همم چطور یه ن??ر میتونه به این شرکت بگه مضخر??.خیلی جالبه واقعا.:thumbdn::thumbdn: اگه ما اینترنت نداریم و عادت به بازی کردن برترین بازیهای دنیا با 5000 تومن داریم( که پدر سازنده هاش دراومده تا ساختنش ) تقصیر EA نیست دوستان. واقعاً عالی گ??تی سعیدجان ای کاش همه مثل شما اینقدرمنطقی بودن.:thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 واقعاً عالی گ??تی سعیدجان ای کاش همه مثل شما اینقدرمنطقی بودن.:thumbup: چاکرم داداش.من سعی میکنم حر?? حقیقت رو بگم.وگرنه کاری نداره که ادم بیاد به همه ی شرکتا ??حش و بد و بیراه بگه. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bf4 Posted April 26, 2014 Author Share Posted April 26, 2014 چاکرم داداش.من سعی میکنم حر?? حقیقت رو بگم.وگرنه کاری نداره که ادم بیاد به همه ی شرکتا ??حش و بد و بیراه بگه. این حر??ارو نزن شما بزرگ مایی داداش وهمین ویژگی گ??تن حقیقتت که خیلی باهات حال میکنم سعیدجان. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 این حر??ارو نزن شما بزرگ مایی داداش وهمین ویژگی گ??تن حقیقتت که خیلی باهات حال میکنم سعیدجان. لط?? داری داداش.مخلصم. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now