Jump to content
انجمن پی سی دی

دو تصویر جدید از عنوان Risen 3: Titan Lords منتشر شد

Recommended Posts

1393017848-risen-3-titan-lords-4-250x140.jpg

به تازگی استودیو Depp Sliver دو تصویر جدید از عنوان Risen 3: Titan Lords منتشر کرده است که می توانید در ادامه مطلب مشاهده کنید.

اولین تصویر منتشر شده نشان دهنده شخصی است که در کنار ساحل در حال شنا کردن می باشد. تصویر دوم هم نشان دهنده تصویر هنری از غولی می باشد که توسط Lava Golem طراحی شده است. در ادامه می توانید این دو تصویر را مشاهده کنید.

Risen-3-Titan-Lords-new-Screenshot-and-Concept-Art-swimming-1024x576.jpg

Risen-3-Titan-Lords-new-Screenshot-and-Concept-Art-Lava-Golem-1024x635.jpg

عنوان Risen 3: Titan Lords توسط Piranha Bytes در حال ساخته شدن می باشد و قرار است در ماه آگوست برای Xbox 360, PlayStation 3 و Pc منتشر شود. لازم به ذکر است که این عنوان یک بازی Open World خواهد بود و حوادث آن در زمان قرون وسطی رخ میدهد.

منبع گیم??ا

اره یه rpg خوب و باسابقه هستش.شماره قبلیهاش رو بازی کردم.

دمت گرم داداش من که اصلا خبر نداشتم یه همچین بازی هستش بره کنسول بودش یا انحصاری pc بود؟

دمت گرم داداش من که اصلا خبر نداشتم یه همچین بازی هستش بره کنسول بودش یا انحصاری pc بود؟

من هم نشنیده بودمش . بلاخره سعید جان مدیر معنوی بخش rpg هستش ... توقعات ازش بالاتره .

سعید جان بازیش چطوره ؟ خوب و قوی هست ؟

من هم نشنیده بودمش . بلاخره سعید جان مدیر معنوی بخش rpg هستش ... توقعات ازش بالاتره .

سعید جان بازیش چطوره ؟ خوب و قوی هست ؟

بله اون که ۱۰۰% من همه جوره شاگرد اقا سعید گلم:4: بازیش از رو عکس مشخصه سطح بالا هستش :thumbup:

مرسی بچه ها.شما لط?? دارین همیشه نسبت به من.ازتون ممنونم.

راجع به بازی هم عرض کنم خدمتتون شماره ی اولش ??قط واسه کامپوتر و ایکس باکس 360 بود که سال 2009 اومد و من با کامپیوتر بازیش کردم.شماره ی دومش هم که risen 2 dark waters اسمش بود سال 2012 اومد که این بار واسه ps3 هم اومد و من با کنسول بازیش کردم.در کل سری بازی خوبی هستش.نه به خوبی دارک سولز و ویچر و اسکایریم ولی خیلی بهتر از خیلی بازیهای بیخودی که عرضه میشن.بازی بد rpg از بهترین بازیای سبکای دیگه واسه من بهتره.لذتی که توی لول زدن هست تو هیچ چیز دیگه ای نیست.

مرسی بچه ها.شما لط?? دارین همیشه نسبت به من.ازتون ممنونم.

راجع به بازی هم عرض کنم خدمتتون شماره ی اولش ??قط واسه کامپوتر و ایکس باکس 360 بود که سال 2009 اومد و من با کامپیوتر بازیش کردم.شماره ی دومش هم که risen 2 dark waters اسمش بود سال 2012 اومد که این بار واسه ps3 هم اومد و من با کنسول بازیش کردم.در کل سری بازی خوبی هستش.نه به خوبی دارک سولز و ویچر و اسکایریم ولی خیلی بهتر از خیلی بازیهای بیخودی که عرضه میشن.بازی بد rpg از بهترین بازیای سبکای دیگه واسه من بهتره.لذتی که توی لول زدن هست تو هیچ چیز دیگه ای نیست.

مرسی سعید جان.من العان داشتم dark souls بازی میکردم رسیدم به اونجا که غول اهنی تبر به دست هستش :n4v1d_174:

کشتمش چند تا پرنده اومدن بردنم به یه شهر بزرگ حیرت انگیز.:w00t:

واقعا کی?? کردم با بازیش ایشالله تا اخر ر??تم میام عکساشو میذارم:thumbup:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...