Jump to content
انجمن پی سی دی

پسر ۹ ساله تگزاسی، با پول هایی که برای خرید ps4 کنار گذاشته بود، ۱۰۰ زنگ خطر آتش خرید

Recommended Posts

playstation22n-4-web-250x147.jpg

Hector Montoya پسر بچه ای ۹ ساله از تگزاس، پس از شنیدن خبر یک آتش سوزی بسیار غم انگیز، تمام پول خود را صر?? خریدن زنگ خطر آتش کرد.

این پسر بچه پس از این عمل خود توانست یک کنسول PS4 نیز به دست آورد. وی یک سال مشغول جمع کردن پول برای خرید کنسول مورد علاقه ی خود بود. او پس از شنیدن خبر مرگ یک مادر و دو ??رزند در آتش سوزی ??شار بسیاری را متحمل شد و تصمیم گر??ت تمام پول خود را صر?? خرید زنگ خطر آتش کند.

playstation22n-4-web-200x117.jpg

او در مصاحبه با NBC گ??ت: ??? من تصمیم داشتم PS4 بخرم اما ??همیدم که خریدن PS4 مهم تر از نجات دادن یک زندگی نیست. چونکه هر آدم یک بار زندگی می کند.???

هکتور پس از خرید این زنگ خطر ها، آنها را برای خانواده هایی که به آن نیاز داشتند نصب کرد. وی تصمیم داشت از اول برای خرید کنسول پول جمع کند اما پس از انتشار این خبر از NBC، یک خواهر و برادر به نام های Ashton Harder و Peyton Harder تصمیم به خرید یک کنسول PS4 برای او گر??تند.

playstation22n-3-web-200x117.jpg playstation22n-2-web-200x117.jpg

Ashton که یک جوان ۱۹ ساله است در مصاحبه با NBC گ??ت: ??? اینکه یک پسر بچه ی ۹ ساله به این شکل نگران مردم باشد، من را وادار به خریدن چیزی کرد که دوست داشت. ما تصمیم گر??تیم که به او چیزی خاص بدهیم.???

در پایان بسیاری از خانواده ها زنگ خطر آتش مورد نیاز خود را داشتند و Hector هم توانست PS4 ی که می خواست را به دست آورد.

وی پس از گر??تن کنسول در مصاحبه با NBC گ??ت:???من واقعا خوشحال شدم. من نمی دانستم که این ات??اق خواهد ا??تاد. واقعا نمی دانستم. اما وقتی این ات??اق ا??تاد بسیار خوشحال شدم???.

آقا به من ps4 بدند ، هر جا آتیش باشه با جیغ و داد همه رو خبردار میکنم دیگه نیازی به زنگ خطر هم نیست . ولی جدا از شوخی با تمام بچه بودنش مردونگی کرد ...

ات??اقا یه بار کوه ریزش کرده بود و قطار داشت با سرعت به صخره ها برخورد میکرد منم جعبه ps3 مو آتیش زدم و قطار رو نجات دادم. اما کسی بهم بیلاخم نداد.

بنده همینجا از مسئولین تقاضای آب دارم.

:4:

ات??اقا یه بار کوه ریزش کرده بود و قطار داشت با سرعت به صخره ها برخورد میکرد منم جعبه ps3 مو آتیش زدم و قطار رو نجات دادم. اما کسی بهم بیلاخم نداد.

موضوع اینکه تو ??قط جعبش رو آتیش زدی نه خودش رو که اون هم ??یک بود . توقعی داری ها !!!

من واقعا گلبم گر??ت الان.??قط این شهرداری ره به من نشون بده ببینم این کیه؟

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...