fashist72 Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 (edited) سلام خسته نباشید من میخواستم یه لپ تاپ بگیرم بین سونی و ایسوس موندم میخوام مشخصات زیرو داشته باشه سی پی یو : core i7 ص??حه نمایش : 15.6 LED رم 8 یا بالاتر کارت گرا??یک 3GB Nvidia GeForce یا 4GB و هرچیزه دیگه که من اطلاعاتم کمه دربارشون مثل باتری و ... کسی میتونه راهنماییم کنه؟ Edited April 20, 2014 by fashist72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 اینطور که من ??همیدم لپ تاپ برای گیم می خوای . خوی اونطوری مانیتورش رو هم 17 - full hd بگیر دیگه ولی قیمتش ، ایسوس حدود 3.3 تومن با ص??حه لمسی 4تومن در میاد ??قط توجه کن cpu داریم تا cpu ؛ دقت کن ??رکانس cpu از 2.3gh پایین تر نباشه . در ضمن آرم intel که روی لپ تاپ می خوره آبی باشه نه س??ید ؛ س??ید هاش قدرتش نص?? آبیه Link to comment Share on other sites More sharing options...
fashist72 Posted April 20, 2014 Author Share Posted April 20, 2014 گیم ??یلم اینترنت کارهای دانشجویی کلا کارایی که میخوام باهاش انجام بدم اینا هست خوب شما با این مشخصات و ص??حه 15 یا 17 چی رو پیشنهاد میکنید Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now