Jump to content
انجمن پی سی دی

رونالدو: از اشتباهات زيادم ناراحت نيستم.

bf4

Recommended Posts

[TABLE=align: center]

[TR]

[TD]کريستيانو رنالدو مي‌گويد نسبت به دوران اول حضور او به عنوان بازيکن ت??اوت زيادي کرده است و به بازيکني عاقل‌تر تبديل شده است.

[/TD]

[TD]00944237.jpg

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE=align: center]

[TR]

[TD=colspan: 3]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3]کريستيانو رونالدو در سطح باشگاهي و ??ردي به ا??تخارات زيادي رسيده است. کسب سه قهرماني در ليگ برتر، يک قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا و ليگاي اسپانيا و دو توپ طلاي ??وتبال اروپا از جمله اين ا??تخارات بوده است اما اين بازيکن پرتغالي در رده ملي با کشورش ا??تخار خاصي نداشته است.

به گزارش ايسنا، رونالدو درباره حضور در جام جهاني 2014 گ??ت: قطعا قهرماني در برزيل جام کلکسيون ا??تخارات من را تکميل مي کند. مي دانم که قهرماني در جام جهاني کار سختي است اما با کار زياد به هر چيزي مي توانيد برسيد.

سر آلکس ??رگوسن يک بار درباره رونالدو گ??ته بود بعضي وقت ها مجبور بود تا اين بازيکن پرتغالي را به زور از تمرين خارج کند زيرا او علاقه زيادي به تمرين کردن دارد و ساعت ها به تمرين مي‌پردازد.

رونالدو در ادامه گ??ت: وقتي جوان‌تر بودم بازي هاي بازيکنان بزرگ را مي‌ديدم و پيش خودم ??کر مي کردم چه چيزي باعث ت??اوت يک ستاره با ديگر بازيکنان مي شود. کم کم ??هميدم که تنها کار زياد و سخت‌کوشي باعث مي شود تا يک بازيکن به بازيکني بزرگ و ستاره تبديل شود. من با ??وتباليست‌هاي بزرگ زيادي هم بازي بودم. خيلي از ??وتباليست ها هستند که 5 بازي10 يا 15 بازي در ??صل خوب هستند اما بازيکن بزرگ بازيکني است که در 60 بازي تيمش در يک ??صل خوب بازي کند.

بازيکن پرتغالي رئال مادريد درباره رمز مو??قيت خود در ??وتبال گ??ت: خوب خوابيدن، خوب غذا خوردن و خوب استراحت کردن از عوامل مو??قيت هستند. در واقع ??رق بين يک بازيکن ستاره با يک بازيکن خوب جزئياتي بسيار کوچک است که در اين موارد يا??ت مي‌شود. هميشه سعي مي‌کنم تا گلزني بکنم و به ا??تخارات زيادي دست يابم. هميشه خودم از خودم انتقاد مي کنم و به خودم ??شار وارد مي کنم. اگر نتوانيم به اين چيز‌ها برسم، خودم را مو??ق نمي دانم.

??وق ستاره رئال مادريد در ادامه گ??ت: من در طول اين سال‌ها اشتباهات زيادي مرتکب شدم. اما از اينکه اين اشتباهات را مرتکب شدم ناراحت نيستم زيرا درس هاي زيادي از آنها گر??تم و باعث شد بازيکن بهتري شوم. اکنون نسبت به قبل خيلي آرام‌تر شدم و ديگر مانند قبل عصبي نيستم و تصميمات عاقلانه تري در زمين مي‌گيرم.

کريس رونالدو در پايان گ??ت: پدر شدنم باعث شد خيلي نسبت به قبل آرام تر و صبور تر شوم. هواداران شايد در اوايل دوران بازي ام به خاطر يک‌سري عکس‌العمل‌ها و رقتار‌هايي که داشتم از من خوششان نمي‌آمد اما اکنون نسبت به قبل خيلي ??رق کرده‌ام.

منبع:ورزش3

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...