Guest ظهیر 313 Posted March 30, 2014 Share Posted March 30, 2014 بسم الله الرحمن الرحیم السلام علیک?? یا ??اطمة الزهرا(س) یا حجة الله علی خلقه یا سیدتنا و مولاتنا انا توجهنا و استش??عنا بک?? الی الله و قدمناک?? بین یدی حاجاتنا یا وجیهة عند الله اش??عی لنا عند الله سرمایه محب زهرا(س) است دین من/من دین خویش را به دو دنیا نمیدهم گر مهر و ماه را به دو دستم نهد قضا/یک ذره از محبت زهرا(س) نمیدهم سلام به لط??ا پروردگار مهربان م??تخریم یکی دیگر از مجموعه نرم ا??زارهای شناخت چهارده معصوم علیهم السلام؛کاری از ا??سران جنگ نرم را خدمت شما همراهان مقید و عزیز تقدیم کنیم. نرم ا??زار شناخت حضرت زهرا سلام الله علیها لینک دانلود نرم ا??زار: http://www.dl.anti666.ir/SoFTWaRe/HaZRaT...666.iR.rar در پناه خدا Link to comment Share on other sites More sharing options...
FARZAN CRASH 007 Posted March 30, 2014 Share Posted March 30, 2014 دوست عزیز لینک دانلود خرابه. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ظهیر 313 Posted April 4, 2014 Share Posted April 4, 2014 دوست عزیز لینک دانلود خرابه. بسم الله الرحمن الرحیم سلام:4: از نرم ا??زار دانلود منیجر برای دانلود است??اده کنید مو??ق باشید:4: یا الله:5yt82hl_th: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FARZAN CRASH 007 Posted April 4, 2014 Share Posted April 4, 2014 بسم الله الرحمن الرحیم سلام:4: از نرم ا??زار دانلود منیجر برای دانلود است??اده کنید مو??ق باشید:4: یا الله:5yt82hl_th: برادر میگم لینک مشکل داره.اشکال نرم ا??زاری که نداره.من همیشه از idm است??اده میکنم.تو این لینکی که شما گذاشتی اررور میده. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazy Posted April 4, 2014 Share Posted April 4, 2014 داداش من دان کردم مشکل نداشت. از دانلود منیجر است??اده نکن. رو لینک کلیک کن و بزار خودش مسیرو بره. :thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now