saeed kratos Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 ??کر می کنم کمتر گیمری باشد که نام ??رنچایز God of War و شخصیت محبوبش Kratos را نشنیده باشد. عنوانی که دارندگان کنسول های سونی به آن می بالند و دیگران به آن غبطه می خورند! اما Kratos این بار در یک حرکت جالب بر روی کنسول کلاسیک و محبوب NES ظاهر شده است. البته طر??داران سونی نگران نباشند، چرا که God Of War ??رنچایز First Party کمپانی سونی است و هیچوقت بر روی دیگر پلت??رم ها مخصوصا سیستم های ساخت نینتندو عرضه نخواهد شد. اما این موضوع جلوی هکرهای محترم(!) را نگر??ته و نسخه ای ۸ بیتی از ماجرای Kratos برای NES منتشر شده است. درست شنیدید، NES همان کنسولی که حدود ۳۰ سال پیش و در دهه ی ۸۰ عرضه شد و توانست محبوبیت بسیاری را به دست آورد. شما در ادامه می توانید تصویری از این نسخه ی غیر رسمی مشاهده ??رمایید. همانطور که میبینید بازی به صورت ۸ بیتی طراحی شده است و جای دیالوگ ها را نوشته ها گر??ته اند. هرچند تجربه ی این نسخه نیز برای طر??داران پر و پا قرص God of War خالی از لط?? نخواهد بود! منبع گیم??ا Link to comment Share on other sites More sharing options...
ali2013 Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 سعید جان خیلی بازی جالبیه لینک دانلودش رو دارم میخوای؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted March 29, 2014 Author Share Posted March 29, 2014 سعید جان خیلی بازی جالبیه لینک دانلودش رو دارم میخوای؟ داداش مگه واسه کامپیوتره؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FARZAN CRASH 007 Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 ای کاش واسه pc هم عرضه میشد.خیلی بازیه قشنگیه. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ali2013 Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 ای کاش واسه pc هم عرضه میشد.خیلی بازیه قشنگیه. اول این که کی?? کردم واسه امضات :love: به خاطر پیت دوم ارزوت هم براورده شد برای pc منتشر شده لینکشو میخوایین؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ali2013 Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 داداش مگه واسه کامپیوتره؟ اره سعید جان این بازی ??قط برای pc اومده و بدون نیاز به نصبه :thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FARZAN CRASH 007 Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 اره سعید جان این بازی ??قط برای pc اومده و بدون نیاز به نصبه :thumbup: خب لینکو بده.دمت گرم. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ali2013 Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 ب??رما داداش بعد از بازشدن ص??حه بالای ص??حه رو دانلود کلیک کن وکی?? کن Your download is starting - Indie DB Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzio Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 ایییییییول.دستتون درد نکنه برم دانلود کنم:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ali2013 Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 ایییییییول.دستتون درد نکنه برم دانلود کنم:thumbsup: حالشو ببر داداش :4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted March 29, 2014 Author Share Posted March 29, 2014 مرسی علی جون.دمت گرم.:thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ali2013 Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 مرسی علی جون.دمت گرم.:thumbup: خواهش میکنم داداش این کمترنی کاریه که برای شما ودوستانن انجام میدم:love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted March 29, 2014 Author Share Posted March 29, 2014 خواهش میکنم داداش این کمترنی کاریه که برای شما ودوستانن انجام میدم:love: خیلی گلی داداش.:thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ali2013 Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 خیلی گلی داداش.:thumbup: شما بیشتر :love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FARZAN CRASH 007 Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 بازیش جالب بود خوشم اومد.خوبیش اینکه بازی به صورت اتوماتیک سیو میشه.خیلی عالیییییییییی.:thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ali2013 Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 بازیش جالب بود خوشم اومد.خوبیش اینکه بازی به صورت اتوماتیک سیو میشه.خیلی عالیییییییییی.:thumbup: خوشحالم خوشت اومده :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now