chia Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 علی جنتی، وزیر ??رهنگ و ارشاد اسلامی در ایران گ??ته است که ۴ میلیون کاربر ایرانی از ??یسبوک و ۷۱ درصد مردم تهران از تلویزیونهای ماهوارهای است??اده میکنند. به گ??ته او، دولت معتقد است که نمیتوان به محدودیت دسترسی کاربران ایرانی به ??یسبوک ادامه داد. آقای جنتی امروز، یکشنبه ١١ اس??ند گ??ت: "نمیتوانیم خود را در محیط محصور کنیم و ??کر کنیم میتوان به بهانه ح??ظ ارزشهای انسانی، جلوی هر مسالها او برخی اقداماتی را که در سالها پس از انقلاب سال ۵۷ انجام شد، "مضحک" خوانده و گ??ته است: "نزدیک به ۴ میلیون ن??ر ایرانی عضو ??یسبوک هستند و باید بگویم در دولت تصور محصور کردن مردم وجود ندارد." مساله سانسور اینترنت یکی از مسائل مورد اختلا?? میان دولت حسن روحانی و دیگر بخشهای حکومت است. برخی چهرههای محا??ظهکار در جمهوری اسلامی شبکههای مجازی نظیر ??یسبوک و توییتر را "ابزار جنگ نرم دشمن" معر??ی میکنند. با این حال و به رغم ***** بودن این شبکهها، حسابهای منسوب به مقامهای عالی جمهوری اسلامی، از جمله آیتالله علی خامنهای، رهبر ایران حضور پررنگی در این شبکهها دارند. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mostafamz2010 Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 من ??یسبوک بدون شیلتر شکن باز میکنم :thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chia Posted March 3, 2014 Author Share Posted March 3, 2014 من ??یسبوک بدون شیلتر شکن باز میکنم :thumbup: میخوان *****ینگ بردارن ببینم چی کار میکنن Link to comment Share on other sites More sharing options...
FARZAN CRASH 007 Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 اگه ***** نکنن آدم کمتر کنجکاو میشه که ببینه این سایت یا هر سایت دیگه ای که ***** هست چیه. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now