ghost mahdi Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 سلام هممون تاثیرات زیادی رو از بازی های ویدیویی دیدیم و من هم گ??تم یک تاپیک بزنم ببینم این بازی ها چه تاثیراتی روی بچه ها گذاشته ... این تاثیرات میتونه خوب یا بد باشه.... لط??ا اسپم هم منتشر نکنید.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 2تا بازی dark souls و Demon's souls منو از زندگی ساقط کردن و دانشگاه ر??تن تعطیل شده بود و زندگیم شده بود 16 ساعت بازی و بقیش خواب و غذا.قیا??م مثل معتادا شده بود ولی نمیتونستم دست بکشم ازشون.هی تموم میشد و دوباره شروع میکردم از اول.هیچ بازی دیگه ای تو زندگی این کاری که این دوتا بازی کردن رو نتونست باهام بکنه.الیته زمان اسکایریم هم تا حدودی اینطوری شده بودم.الان هم که دارم lightning returns final fantasy XIII بازی میکنم و واقعا باهاش حال کردم.:thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FARZAN CRASH 007 Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 بازی SLENDER the 8 pages.من بازی نص?? شب دانلود کردم عکساشم دیده بودم ??قط یه مرد کت شلواری بود.وقتی ر??تم تو بازی 3 تا ورق پیداکردم اما ورق بعدی خواستم دانلود کنک یه د??عه دیدم ص??حه ی مانیتور سیاه س??ید شد.یه صدای وحشتناکی اومد و...بعد از اون بازی من 6 ماه نتونستم چشم رو هم بزارم. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy Joker Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 تاثیر های خوب (در طول زندگی): توی بچگی از آزمایش خون و آمپول می ترسیدم و بخاطر استرسی هم که داشتم بعد از آزمایش یا تزریق (البته در صورتی که راضی میشدم)از حال می ر??تم.اما از 14 سالگی هی میگ??تم من شاهزاده ایرانیم من شاهزاده ایرانیم و اینجوری خر میشدم و آزمایش میدادم...بچه بودم دیگه جوگیر بودم... یا مثلا بخاطر بازی کردن بازی های ریسینگ شبیه ساز خیلی زود گواهینامه گر??تم و مربی هم می گ??ت تو که بلدی دیگه چرا اومدی آموزشگاه؟؟من میگ??تم شاید هنوز چیزی باشه که یاد نگر??ته باشم(این رو هم بگم من تا قبل از سن 18 سالگی اصلا پشت ??رمون ننشستم و تمام رانندگی رو از بازی های بخصوص ??ورتزا یاد گر??تم). تاثیر های بد (در طول زندگی): ا??ت تحصیلی در زمان تحصیل سنگ دل شدنم...البته اینو اطرا??یان بهم میگن...از دوست و آشنا و ??امیل تا...یک بار بابام بهم گ??ت تو احساسات تو با یه سنگ هیچ ??رقی نداره...یا یکی از دوستانم همش بهم میگه خیلی غصیل القلب(درست نوشتم؟)شدی یا خالم میگه تو هیتلر زمان حالی!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nazyaryan Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 خنده دار ترین تأثیر من این بوده من یادمه از بس رزیدنت ایول بازی کرده بودم یه بار خونه یکی از دوستام ر??تم که باهم بریم خرید ر??ت لباساشو عوض کنه و بیاد مامانش داشت خاک گلدونا رو عوض میکرد تو حیاط بودیم داشتم با مامانش حر?? میزدم خلاصه 5 دیقه ای گذشت دوستم حاضر شد که بریم بعد با مامانش خداحا??ظی کردیم یهو خم شدم یکی از گیاهاشون رو ورداشتم خدا شاهده هیچ ??رقی از نظر قیا??ه با اون گیاهای بازی رزیدنت ایول نمیکرد:429778le1utwnx4p: شاید باورتون نشه بدون اینکه متوجه باشم گیاه رو ورداشتم اون لحظه حس کردم باید این خون رو وردارم از رو زمین :| شاید 2 ثانیه هم نشد یهو دیدم دوستم همین جوری هاج و واج داره منو نگا میکنه اصلأ مونده بودم چی بگم :biggrin2: انتهای ریشه گیاه هم یکمی خاک داشت ورش داشتم همه خاکاش کنده شد ریخت رو پله هاشون :lol: هیچی دیگه منم مجبور شدم یه سه چهار دقیقه ای قربون صدقه گلای مامانش برم که چیزی نگن بهم یوقت خخخخخخ بچه هم بودم خواب سونیک و خرگوشک رو زیاد میدیدم همش خواب میدیدم دارم میدو ام خرگوشک رو بگیرم ولی هیچ وقت نتونستم میر??ت زیر میز و کمد قایم می شد :lol: تأثیر خوبش این بوده چون از بچگی به گیم های RPG علاقه داشتم همیشه حر??اشون چه بصورت نوشته چه به صورت حر?? زدن رو گوش میدادم و میخوندم واسه همین اینگیلیسیم همیشه عالی بود بازی تو زبان خیلی به من کمک کرده Link to comment Share on other sites More sharing options...
ali2013 Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 من زمانی که 7 سالم بود اون موقع تنها بچه خونه بودم با پدرم ر??تم یه مغازه و برای اولین بار رزدنت اویل 3 رو خریدم خیلی هیجان داشتم ??قط منتظر رسیدن به خونه بودم تا بازیش کنم خلاصه ر??تم خونه بعد از نهار با دختر داییم که اون 6 سالش بود نشستیم بازی کردن :lol: چشمت روز بد نبینه تا اولین زامبی رو که دیدم هردو خودمون رو خیس کریم :biggrin2: آخه چرا اینقدر وحشتناک!:90::cursing: دیگه اصلا به تا 12 سالگی اصلا بازیش نکردم (خیلی از این بازی میترسیدم :lol:) الان برادرم تنهایی dead space 3 بازی میکنه و??قط کلاس سوم ! یکی دیگه از خاطره ها هم همین امسال عید بود که بایوشاک اومد ومن بی صبرانه منتظر بودم وما هم عازم س??ر بودم و باید می ر??تیم ولی من خونه موندم و بایوشاک رو تموم کردم بعد از 6 روز که برگشتن دیدن من چشمام هر کدوم شده اندازه سیب :biggrin2: دلشون برام سوخت و بعد 2 روز دوباره به خاطر من منو به ت??ریح بردن :biggrin2: تاثیرات خوب هم مثل نازی جون تقویت انگلیسی بود خیلی چیز ها یاد گر??تم وبیشتر از هم انگلیسیو از بازی walking dead یاد گر??تم خیلی کمک کرد :2lkfck5: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now