PS_LORD Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 (edited) خب، برای اولین تاپیکم میخوام یه چیز کاربردی و سورپرایز داشته باشم. نیازمندی ها: _ روت بودن گوشی _ نصب برنامه Root Explorer _ بک آپ کامل از گوشی در ریکاوری _ بک آپ از ??ایل build.prob خب شروع میکنم، اول برنامه R.E باز کنید، و برنامه را به حالت R/W ببرید، به قسمت روت گوشی خود برید(آخرین قسمت، قبل از sd کارد)، وارد ??ولدر سیستم شوید و انگشت خود را روی ??ایل build.prob نگه دارید و گزینه open in text editor را انتخاب کنید، و همراه عکس ها جلو برید. اون قسمت که تو عکس زیر پر رنگ کردم ورژن اندروید شماست، هر عددی خواستید بزنید و ??ایل رو سیو کنید، ??ایلی که جدید ایجاد میشه بنام build.prob.bak رو در جای دیگری هم ذخیره کنید تا مشکلی پیش نیاد، گوشی خودتونو ریستارت کنید، تمام. تبریک میگم! این تر??ند رو از آقای DooMLoARD تو xda یاد گر??تم، پس با خیال راحت است??اده کنید. Edited November 1, 2013 by PS_LORD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hawk Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 گوشی روت نشده این ??ایل رو شناسایی نمیکنه ؟؟ من خودم Z1 دارم وroot explorer رو هم دارم .و تنها سوالم اینکه ??قط با روت کردن این ??ایل قابل مشاهده هستش یا نه ؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PS_LORD Posted August 1, 2014 Author Share Posted August 1, 2014 گوشی روت نشده این ??ایل رو شناسایی نمیکنه ؟؟ من خودم Z1 دارم وroot explorer رو هم دارم .و تنها سوالم اینکه ??قط با روت کردن این ??ایل قابل مشاهده هستش یا نه ؟ بدون روت کردن هم قابل مشاهدس ولی برای تغییر عدد باید روت شده باشه. Link to comment Share on other sites More sharing options...
javad_b76 Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 خب، برای اولین تاپیکم میخوام یه چیز کاربردی و سورپرایز داشته باشم. نیازمندی ها: _ روت بودن گوشی _ نصب برنامه Root Explorer _ بک آپ کامل از گوشی در ریکاوری _ بک آپ از ??ایل build.prob خب شروع میکنم، اول برنامه R.E باز کنید، و برنامه را به حالت R/W ببرید، به قسمت روت گوشی خود برید(آخرین قسمت، قبل از sd کارد)، وارد ??ولدر سیستم شوید و انگشت خود را روی ??ایل build.prob نگه دارید و گزینه open in text editor را انتخاب کنید، و همراه عکس ها جلو برید. اون قسمت که تو عکس زیر پر رنگ کردم ورژن اندروید شماست، هر عددی خواستید بزنید و ??ایل رو سیو کنید، ??ایلی که جدید ایجاد میشه بنام build.prob.bak رو در جای دیگری هم ذخیره کنید تا مشکلی پیش نیاد، گوشی خودتونو ریستارت کنید، تمام. تبریک میگم! این تر??ند رو از آقای DooMLoARD تو xda یاد گر??تم، پس با خیال راحت است??اده کنید. دوست خوبم این روش ??قط عدد رو عوض میکنه!!!! قابلیت ها و ??اکشن های جدیدی اضا??ه نمیشه! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PS_LORD Posted August 8, 2014 Author Share Posted August 8, 2014 دوست خوبم این روش ??قط عدد رو عوض میکنه!!!! قابلیت ها و ??اکشن های جدیدی اضا??ه نمیشه! مگه من گ??تم واقعا ورژن اندروید اپگرید میشه؟ 100 جا نوشتم ??قط تغییر عدد!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now