KinG 0 ارسال شده در شهریور 89 شما می توانید این غذای آسیایی را با ماکارونی نیز سرو کنید، یا اگر دوست دارید با برنج پخته شده آن را میل نمائید. مراحل مقدماتی و آماده سازی: 20 دقیقه زمان کلی تهیه غذا: 40 دقیقه مواد لازم برای 4 ن??ر - سه اینچ زنجبیل تازه،پوست کنده شده و بریده شده بصورت رشته های باریک (یک دوم ??نجان) یک دوم پوند جوجه بی استخوان ، بدون پوست (ترجیحا سینه مرغ) که به صورت تکه های یک دوم اینچی بریده شده باشند. یک عدد پیاز متوسط یک چهارم ??نجان سس سویا یک دوم ??نجان پیازچه خرد شده 2 قاشق سوپخوری روغن 2 حبه سیر رنده شده 2 قاشق سوپخوری سرکه س??ید 2 قاشق سوپخوری شکر دستورالعمل: 1- زنجبیل ها را به مدت 10 دقیقه در آب سرد خیس کرده؛ بعد آبکشی کنید. 2- روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید تا داغ شود؛ به مدت 6 تا 8 دقیقه جوجه ها را در روغن داغ سرخ کنید تا زمانیکه به رنگ قهوه ای درآیند. آنها را کنار بگذارید. 3- در همان ماهیتابه با حرارت متوسط ، زنجبیل ها را با پیاز و سیر سرخ کنید؛ اینها را هم تا حدی سرخ کنید تا به رنگ قهوه ای درآیند.حالا سس سویا را به آن اضا??ه کنید. سپس سرکه و شکر را به آنها بی??زایید. این مخلوط را به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید. حالا جوجه ها را به آن اضا??ه کنید و بگذارید تا داغ شود. غذا را از روی حرارت بردارید. و ماهیتابه را تکان دهید تا مخلوط آماده شده با جوجه ها یکسان شوند. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر