secret63 9 ارسال شده در آذر 91 مواد لازم : گندم 100 گرم آب گوشت 5 ??نجان هندوانه 3 قاشق سوپخوري خامه 100 گرم سس س??يد 2 ??نجان رب گوجه ??رنگي قدري ??ل??ل قدري نمك قدريطرز تهيه : بهتر است گندم را بعد از شستن يكي دو ساعت خيس كنيم تا زودتر بپزد بعد گندم را با آب گوشت ميگذاريم بپزد و كاملا لعاب بيندازد و هويج را اضا??ه ميكنيم بعد از چند جوش كه هويج پخته شد سس س??يد را داخل سوپ ميريزيم و ميگذاريم سوپ آهسته بجوشد و كمي غليظ شود سوپ را در سوپخوري ميريزيم و خامه را روي آن ميدهيم و كمي رب گوجه ??رنگب به آن ميزنيم , ممكن است كمي جع??ري خرد كرده نيز روي سوپ بپاشيم . در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 ن??ر کا??يست به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر