Sumaan1997 0 ارسال شده در اسفند 90 آبگوشت مرغ مواد لازم: _گوشت مرغ 300 گرم _ لپه 1 پيمانه _ سيب زميني درشت 1 عدد _ پياز خرد شده 1 عدد _ دارچين 1 قطعه _ زنجبيل 1 قطعه _ برگ بو 2 برگ _ كر??س 1 سا??ه كوچك _ نمك و زردچوبه و ??ل??ل به قدر كا??ي طرز تهيه : يكي ازسريعترين و آسان ترين و سالمترين غذايي كه ميتوان تهيه كرد آبگوشت مرغ است كا??يست تمام مواد نام برده را با هم روي حرارت گذاشته تا پخته شود و پس از پخته شدن برگ بو و دارچين و زنجبيل را از داخل غذا در آورده و دور بيندازيد . براي اينكه اين غذا غلظت مناسب پيدا كند مقداري از سيب زميني را له كرده و در آبگوشت بريزيد . ميتوان از رب گوجه ??رنگي و يا ليمو عماني به عنوان چاشني است??اده كنيد . در عكس بالا من آبگوشت را بدون چاشني و ساده تهيه كرده ام و اين نوع را بيشتر دوست دارم چون عطر و طعمي كه با اضا??ه كردن كر??س و زنجبيل و دارچين و برگ بو در اين غذا بوجود ميايد اين غذا را به قدر كا??ي خوشمزه ميكند . اگر سعي شود در هنگام تهيه انواع آبگوشت هر چقدر مقدار آب آن كم و غلظت آن نسبتاً بيشتر باشد آبگوشت حوشمزه تر خواهد شد. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر