رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی
Sumaan1997

آبگوشت غوره ( هالاو سنندج)

پست های پیشنهاد شده

آبگوشت غوره ( هالاو سنندج)

 

مــــــــواد لازم

پیاز: 1عدد

گوشت گوس??ندی: 1 کیلو

نمک و زردچوبه: به میزان لازم

نخود: یک و نیم پیمانه

برنج: 4 قاشق غذاخوری

سبزی آش: 500 گرم

بادمجان: 3عدد

غوره: 2 قاشق غذاخوری

آب غوره: 2 قاشق غذاخوری

عصاره غوره:1 پیمانه

 

طـــــــرز تهیه :

ابتدا سبزی ها را در آسیاب سبزی خورد کن اکا کاملا ریز خورد کنید

گوشت را با پیاز سرخ کنید و کمی زردچوبه به آن اضا??ه کنید. نخود؛ برنج و سبزی خرد شده را نیز به مواد اضا??ه کنید تا کاملا بپزد و جا بی??تد وقتی گوشت و نخود پخت؛ بادمجان را اضا??ه کنید و 20 تا 30 دقیقه زمان دهید تا بادمجان ها هم بپزند و مزه و طعم غذا را بگیرد؛ در همین حین عصاره غوره و آب غوره را به غذا بی??زایید تا حدی که آش ترش مزه شود دد

ترشی این غذا به ذائقه شما بستگی دارد. اگر خواستید آش ترش تر باشد؛ آب غوره بیشتر و اگر نه آب غوره کمتری بریزید و آب آن را جداگانه ترید کنید. هنگام سرو گوشت را با نخود بکوبید و در کنار بادمجان میل کنید. برای تهیه عصاره غوره؛ غوره را پخته و از صا??ی رد کنید تا ت??اله آن گر??ته و عصاره آن باقی بماند

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×
×
  • جدید...