Sumaan1997 0 ارسال شده در اسفند 90 آبگوشت ذرت مواد لازم روغن یا کره گیاهی : یک قاشق غذاخوری پیاز قرمز : نص?? خرد شده ??ل??ل دلمه ای قرمز ، سیر و سیب زمینی خرد شده : دو قاشق غذا خوری ذرت کنسرو شده : سیصد گرم گل کلم : پنجاه گرم پنیز پیتزا : 75 گرم گشنیز تازه : به مقدار لازم نمک و ??ل??ل : به مقدار دلخواه شیر : ششصد سی سی آرد : سه قاشق غذا خوری طرز تهیه : ابتدا روغن را در ظر?? مربوطه گرم کرده ، پیاز و ??ل??ل دلمه ای ، سیر و سیب زمینی را برای دو الی سه دقیقه در آن ت??ت می دهیم . سپس به آن آرد را آضا??ه کرده ، بعد از این که آرد را اضا??ه کردید ، شیر را پس از سی ثانیه گرم کردن ، داخل آن می ریزیم و پس از آن گل کلم و ذرت را هم اضا??ه کرده ؛ مخلوط را جوشانده و حرارت را کم می کنیم تا برای مدت بیست دقیقه سبزیجات ترد شود . آن گاه پس از این مرحله و چند دقیقه قبل از کشیدن پنیر پیتزا را به آن اضا??ه می کنیم . به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر