Sumaan1997 0 ارسال شده در اسفند 90 آبگوشت به مواد لازم : گوشت ماهيچه گوس??ندي 750 گرم به 500 گرم آلو قيسي 250 گرم ليمو عماني 5 عدد روغن 4 قاشق سوپخوري پياز 3 عدد زردچوبه 1 قاشق مرباخوري ??ل??ل قدري نمك قدري رب گوجه ??رنگي قدري طرز تهيه : پياز را خرد و با روغن بحدي سرخ مي کنيم که طلائي شود ، بعد لپه را تميز مي کنيم و مي شوئيم و با پياز يک ت??ت مي دهيم ، سپس گوشت را تکه تکه مي سازيم و داخل پياز و لپه مي ريزيم و حرارت را ملايم مي کنيم تا آب گوشت کشيده شود ، بعد زرد چوبه را اضا??ه مي نمائيم و بهم مي زنيم ، بعد 5 تا 6 ليوان آب سرد داخل گوشت مي ريزيم و مي گذاريم جوش بيايد ، بعد در ظر?? را محکم مي بنديم و حرارت را ملايم مي کنيم ، کمي که آبگوشت جوشيد و نيم پز شد ليمو عماني را تکه تکه مي کنيم و هسته آنرا مي گيريم و داخل آبگوشت ميريزيم و مي گذاريم گوشت کاملا بپزد ، در اواخر طبخ پنج تا شش عدد سيب زميني اسلامبولي يا پشندي را پوست مي کنيم و با کمي نمک ، ??ل??ل و نيم کيلو به پوست کنده و خرد شده ( اگر خواستيد 250 گرم آلو قيسي نيز اضا??ه کنيد تا طعم آن ترش و شيرين شود ) داخل آبگوشت مي ريزيم و مي گذاريم همگي بپزند . مي توانيم تمام مواد را در ظر?? بکشيم و سر ميز ببريم و يا يکي دو قطعه گوشت با دو سه عدد سيب زميني و کمي لشه با آبگوشت در ظر?? بکشيم و بقيه مواد را خوب بکوبيم و گوشت کوبيده تهيه کنيم و در ديس بکشيم . بديهي است اگر با مقدار آب تعيين شده ??وق گوشت نپزد بايد مقداري آب گرم بآن اضا??ه نمود . ممکن است يک قاشق سوپخوري رب گوجه ??رنگي باين آبگوشت اضا??ه کنيم . در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 ن??ر کا??يست به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر