Pani 6 ارسال شده در اردیبهشت 89 مـرغ با گـردو مواد لازم مرغ به تعداد ن??رات هشت تكه مغز گردو ساييده*شده يك پيمانه پودر شكر يك قاشق مرباخوري گرد نان س??يد يك پيمانه آرد س??يد به ميزان لازم تخم*مرغ دو عدد نمك و ??ل??ل به ميزان لازم آب به ميزان لازم مـرغ با گـردو طرز تهيه تخم*مرغ*ها را با دو تا سه قاشق غذاخوري آب ولرم و كمي نمك هم مي**زنيم. نمك، ??ل??ل، مغزگردو و شكر را با هم مخلوط مي*كنيم. مرغ را به آرد س??يد آغشته كرده سپس در تخم*مرغ زده و بعد در مخلوط گردو و گرد نان مي*غلتانيم و بعد مرغ را در روغن سرخ مي*كنيم تا طلايي شود. براي گر??تن روغن اضا??ي، مرغ را روي دستمال قرار مي**دهيم سپس آن را سرو مي*كنيم. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Pani 6 ارسال شده در اردیبهشت 89 آشپزی سیب زمینی تنوری با سس مواد لازم سيب*زميني دو عدد سس مايونز سه قاشق غذاخوري پنير پيتزا سه ورق دارچين و آويشن از هر كدام قاشق چايخوري نمك و ??ل??ل سياه نص?? قاشق چايخوري كره 20 گرم پودر سير يك قاشق چايخوري سیب زمینی تنوری با سس طرز تهيه سيب*زميني*ها را در ??ويل پيچيده و به كمك مادرتان در ??ر قرار دهيد تا بپزد. (در غير اين صورت مي*توانيد آنها را آب*پز كنيد.) پوست آن*ها را گر??ته و به تكه*هاي درشت برش بزنيد. تا سيب*زميني*ها داغ است كره، مقداري پودرسير و پنير پيتزا را روي*شان گذاشته و درون ??ر يا مايكرو??ر قرار دهيد تا پنير آب شود. سس مايونز و ادويه*ها را هم مخلوط كرده و روي سيب*زميني پخته شده بريزد. در صورت تمايل مي*توانيد از سس خردل و كچاب براي سرو غذا است??اده كنيد. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Pani 6 ارسال شده در اردیبهشت 89 آشپزی سوپ کاری مرغ مواد لازم سينه مرغ 200 گرم سيرساطوري*شده يك حبه كره 70 گرم عصاره مرغ يك ليتر آرد سه قاشق سوپخوري نمك و ??ل??ل به ميزان لازم روغن مايع چهار قاشق سوپخوري پودر كاري يك قاشق غذاخوري پياز يك عدد سوپ کاری مرغ طرز تهيه مرغ را به تكه*هاي كوچك خرد كرده و در روغن ت??ت مي*دهيم. بعد كمي نمك و ??ل??ل را به آن مي*ا??زاييم و كنار مي*گذاريم. پياز را نگيني ريزكرده و كمي در كره ت??ت مي*دهيم، سيرساطوري شده و آرد را اضا??ه مي*كنيم و روي حرارت ملايم مي*گذاريم تا بوي خامي آرد گر??ته شود، ولي رنگ آن تغيير نكند. عصاره مرغ را به آرد اضا??ه كرده و روي حرارت ملايم مرتب هم مي*زنيم تا گلوله*اي از آرد نماند، وقتي مايع يكد*ستي به دست آورديم در صورت تمايل آن را از صا??ي عبور مي*دهيم تا پياز و سير از سس بشامل جدا شود. در اين مرحله مرغ را به سس اضا??ه كرده نمك و ??ل??ل را به آن مي*ا??زاييم، سپس پودر كاري را به سوپ اضا??ه مي*كنيم و روي حرارت ملايم قرار مي*دهيم. در اين حالت ضمن اين*كه مرغ مي*پزد، سوپ غلظت لازم را به دست مي*آورد. 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MBA 0 ارسال شده در اردیبهشت 89 :378: :378: به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر