Jump to content
انجمن پی سی دی

قرص*هاي ضدبارداري تقلبي ياسمين وارد بازار شده است


sinaweb

Recommended Posts

به گزارش خبرگزاری ??ارس، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، حسین برزگر، مدیر نظارت بر داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی- درمانی اهواز گ??ت: به تازگی در بازار داروی کشور به ویژه در استان خوزستان نمونه تقلبی داروی ضد بارداری یاسمین (Yasmin) مشاهده شده است که باعث ایجاد مشکلاتی از قبیل تهوع و حتی وقوع بارداری در زنان می*شود.

 

وی گ??ت: این نمونه تقلبی از نظر ظاهری و بسته بندی به صورت ماهرانه همانند نوع اصلی آن توسط ا??راد سودجو و قاچاقچیان دارو ساخته و در کشور توزیع شده است.

 

وی با بیان اینکه به راحتی می*توان با شناسایی ت??اوت های موجود بین انواع تقلبی و اصلی این دارو، آن را تشخیص داد، شیوه تشخیص را این چنین بیان کرد: نشان بایر (BAYER) سمت راست بالای جعبه دارو اصلی زیر نور تابش اشعه UV دستگاه تشخیص اسکناس به صورت یک علامت به علاوه (+) روشن می*شود، نوع اصل این قرص، دارای برچسب اصالت داروست که به صورت هاشور خورده (اسکراچ) است و با خراش دادن آن می توان کد نمایان شده را به شماره 2000404 پیامک کرد و از اصالت آن اطمینان حاصل کرد و روی بلیستر قرص قسمت وسط، کلمه یاسمین(yasmin) نوشته شده است که با ناخن پاک نمی*شود.

 

مدیر نظارت بر دارو و مواد مخدر دانشگاه علوم پزشکی اهواز، همچنین گ??ت: برای کسب هر نوع اطلاعات دیگر نیز می*توان به نشانی اینترنتی WWW.IRANESALAT.ORG یا با شماره تل??ن 22373561-021 تماس گر??ت.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×
×
  • Create New...