Administrators Milad Posted March 27, 2019 Administrators Share Posted March 27, 2019 در این تاپیک به گفتگو و رسیدگی به مشکلات بازی Assassins Creed III Remastered برای کامپیوتر می پردازیم. از تمامی علاقه مندان دعوت میشود تا با شرکت در مباحث دیگر کاربران را از اطلاعات مفید خود بهره مند سازند. توجه: جهت اجرای صحیح بازی باید حتماً جدیدترین نسخه درایور کارت گرافیک خود را نصب نمایید: - جهت دانلود درایور کارت گرافیک AMD/ATI کلیک کنید. - جهت دانلود درایور کارت گرافیک Nvidia کلیک کنید. - جهت دانلود درایور کارت گرافیک Intel کلیک کنید. Link to comment Share on other sites More sharing options...
علی Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 سلام من واقعا دیگ توی این بازی موندم میرم تو بازی بعد چند دقیقه بدون ارور و دلیل پرتم میکنه بیرون و تنظیمات گرافیکی هم روی کمترین حالت گذاشتم و نشد اگه میشه سریعا پاسخ بدین ممنون میشم Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Milad Posted April 2, 2019 Author Administrators Share Posted April 2, 2019 در 47 دقیقه قبل، علی گفته است : سلام من واقعا دیگ توی این بازی موندم میرم تو بازی بعد چند دقیقه بدون ارور و دلیل پرتم میکنه بیرون و تنظیمات گرافیکی هم روی کمترین حالت گذاشتم و نشد اگه میشه سریعا پاسخ بدین ممنون میشم سلام, کارت گرافیک شما AMD هست یا Nvidia ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
علی Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 در 32 دقیقه قبل، Milad گفته است : سلام, کارت گرافیک شما AMD هست یا Nvidia ? Nvidia اپدیت ۴۲۵ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Milad Posted April 2, 2019 Author Administrators Share Posted April 2, 2019 در 32 دقیقه قبل، علی گفته است : Nvidia اپدیت ۴۲۵ این مراحل را امتحان کنید ببینید مشکل حل میشه: 1. NVIDIA control panel را باز کرده و به قسمت Manage 3D settings رفته و Assassin’s Creed III Remastered را انتخاب کنید و گزینه High-performance NVIDIA processor برای این بازی انتخاب کنید 2. در همان قسمت Manage 3D settings گزینه Power Management را روی Prefer Maximum Power قرار بدید 3. آنتی ویروس ها را حتی Windows Defender موقع اجرای بازی غیر فعال کنید 4. فایل Assassin3Remaster.ini را در پوشه بازی پیدا کنید و آنرا با notepad باز کرده و گزینه WindowMode رو روی 1 قرار بدید 5. مطمئن شوید آخرین نسخه ویندوز 10 را نصب دارید Link to comment Share on other sites More sharing options...
علی Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 (edited) در ۱ ساعت قبل، Milad گفته است : این مراحل را امتحان کنید ببینید مشکل حل میشه: 1. NVIDIA control panel را باز کرده و به قسمت Manage 3D settings رفته و Assassin’s Creed III Remastered را انتخاب کنید و گزینه High-performance NVIDIA processor برای این بازی انتخاب کنید 2. در همان قسمت Manage 3D settings گزینه Power Management را روی Prefer Maximum Power قرار بدید 3. آنتی ویروس ها را حتی Windows Defender موقع اجرای بازی غیر فعال کنید 4. فایل Assassin3Remaster.ini را در پوشه بازی پیدا کنید و آنرا با notepad باز کرده و گزینه WindowMode رو روی 1 قرار بدید 5. مطمئن شوید آخرین نسخه ویندوز 10 را نصب دارید ببخشیدهی مزاحمتون میشم همه کارا رو غیراز ۴ انجام دادم اخه هرجوری که دنبال این میگردم نیستش و اپدیت اخر ویندوز ۱۰هم دارم Edited April 2, 2019 by علی Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Milad Posted April 2, 2019 Author Administrators Share Posted April 2, 2019 فایل Assassin3Remaster.ini باید داخل پوشه بازی باشه, پوشه اصلی بازی رو که باز کردید در قسمت Search بنویسید ببینید پیدا میشه؟ اگه پیدا نشد در کل حتماً یک فایل .ini وجود داره که داخلش هم تنظیمات WindowMode هست. Link to comment Share on other sites More sharing options...
علی Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 اقا ممنون از وقت و حوصله ای که گذاشتین ولی نشد Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehrabb Posted April 4, 2019 Share Posted April 4, 2019 سلام من بازی رو میخوام باز کنم میگه یو پلی میخواد چیکار کنم؟؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Milad Posted April 4, 2019 Author Administrators Share Posted April 4, 2019 در 2 ساعت قبل، Mehrabb گفته است : سلام من بازی رو میخوام باز کنم میگه یو پلی میخواد چیکار کنم؟؟ سلام, یا کرک را درست کپی نکردید یا آنتی ویروس کرک را پاک کرده Link to comment Share on other sites More sharing options...
aminxsw Posted April 10, 2019 Share Posted April 10, 2019 سلام من نسخه CODEX رو نصب کردم و می دونید که دو لانچر وجود داره لانچر DLC بازی بدون مشکل اجرا می شه اما لانچر بازی اصلی وقتی باز می شه صفحه سیاه می شه و بعضی وقت ها می پره هر چند وقت یکبار هم یک سانیه نوشته های اول بالا اومدن بازی رو نشون می ده کارت گرافیکم 1050TI هستش و اخرین اپدیت رو داره Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now