a_r_v_i_n_b_j Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 سلام بازی رو باز میکنم یک صفحه سفید باز میشه بعد از چند ثانیه خارج میشه و بازی اجرا نمیشه مشکل با کار هایی که گفتید حل نشد Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.mohamd_a Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 سلام من بازیو نصب کردم میخوام با دسته بازی کنم فقط دکمه های حرکتش کار میکنه بقیه دکمه هاش عمل نمی کنه تو تنظیمات دسته هم رفتم وقتی میخوام تنظیم کنم وقتی انتخاب میکنم این دکمه چی باشه دکمه دسترو میزنم کار نمیکنه مشکل از چیه؟! تو بقیه بازی ها دسته درسته و همه دکمه هاش کار می کنه Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alii Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 سلام ببخشید من وقتی بازی رو اجرا میکنم صفحه سفید میشه و میاد بیرون و هر کاری گفتین کردم اما نشده درایورم هم اخرین نسخه است Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smasoud91 Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 سلام من بازی رو دانلود کردم موقع نصب این ارور میاد: download failed: the server name or address could not be resolved check your connection and click 'Retry' to try downloading the files again, or click 'cancel' to terminate setup. نسخه Fitgirl رو دانلود کردم نتم رو روشن کردم داره یسری فایل دانلود میکنه نمیدونم مشکلش چیه اگه امکانش هست راهنمایی کنید. ممنون از سایت بسیار خوبتون Link to comment Share on other sites More sharing options...
imanh804@gmail.com Posted March 16, 2020 Share Posted March 16, 2020 سلام دوستای گلم هر کاری میکنم دسته کامبیوتر برای بازی سکیرو کار نمیکنه تنظیماته خاصی داره یا با دستمو عوض کنم Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mohammadhosein.shahbazi Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 سلام ،وقت بخیر بازی نمیدونم چرا با دسته کار نمیکنه فقط جهت ها کار میده دلیلش چی میتونه باشه تو pes اینا درسته ولی sekiro نمیشه مارک هم نوشته رو دسته top tech Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamad74 Posted April 6, 2020 Share Posted April 6, 2020 در در 2 فروردین 1398 در 14:19، Milad گفته است : در این تاپیک به گفتگو و رسیدگی به مشکلات بازی Sekiro Shadows Die Twice برای کامپیوتر می پردازیم. از تمامی علاقه مندان دعوت میشود تا با شرکت در مباحث دیگر کاربران را از اطلاعات مفید خود بهره مند سازند. توجه: جهت اجرای صحیح بازی باید حتماً جدیدترین نسخه درایور کارت گرافیک خود را نصب نمایید: - جهت دانلود درایور کارت گرافیک AMD/ATI کلیک کنید. - جهت دانلود درایور کارت گرافیک Nvidia کلیک کنید. - جهت دانلود درایور کارت گرافیک Intel کلیک کنید. در در 13 فروردین 1398 در 20:30، amir22 گفته است : من میرم داخل این پوشه خالیه که با راه حل دیگه هم مشکلم حل نشده فیت گیرل کلا مشکل داره ؟ در در 2 فروردین 1398 در 18:38، A N G E L گفته است : سلام . موقع اجرای بازی یک صفحه سفید میاد و پس از چند لحظه بسته میشه و بازی اجرا نمیشه.همه درایور ها هم اپدیت هستش و کرک رو هم در محل نصب کپی کردم.مشکل از کجاست ؟ سلام.... اخرین نسخه کودیکس رو دانلود کنیدو در محل ذخیره بازی نصب کنید و در صورت پیغام ایرور بازی رومجدد از سایت معبر دانلود کنید Link to comment Share on other sites More sharing options...
woodchoper Posted April 6, 2020 Share Posted April 6, 2020 سلام من بازی رو نصب کردم اما وقتی میرم تو صفحه سفید میشه و هرکاری که گفتین انجام دادم اما نشد و فایلی که میگفتید هم وجود نداره Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmadi_wanted Posted April 6, 2020 Share Posted April 6, 2020 سلام وخسته نباشید اقا من این بازی دانلود کردم براحتی نصب شد وارد شد تنظیماتشم حداقل گذاشتم وارد بازی ک میشه تریزر اول بازی ک نگاه میکنی بعدش میاد لودینگ دیگه تکون نمیخوره نمیره تو بازی مشکل از چیه رم8 گرافیک ای ام دی 2گیگ سی پی یو i3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahdi_Ahmadnejad Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 سلام وقتی بازی sekiro نصب شد میخوام اجرا کنم یه صفحه ی سفید میاد بعد میپره بیرون چطور مشکلم و حل کنم؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hossin Posted May 27, 2020 Share Posted May 27, 2020 (edited) سلام شما در جواب دوستان گفتید با استفاده از کد %appdata% وارد پوشه sekiro بشن من وارد شدم ولی کلا فایل خالی بود ایا میشه به صورت دستی اون فایل هارو اضافه کرد (اگه میشه محتواشو به من بدید) یا مشکلی توی نصب بود (راهنمای نصب بازیو بدید) یا مشگل از فایل فیت گرل هست Edited May 27, 2020 by Hossin Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMIR098 Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 سلام من نسخه فشرده رو نصب کردم هر بار که بازی رو اجرا میکنم صفحه سفید میشه بعد هم میاد بیرون Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now