Jump to content
انجمن پی سی دی

Recommended Posts

• 4 months later...

سلام

من بازیو نصب کردم  میخوام با دسته بازی کنم فقط دکمه های حرکتش کار میکنه بقیه دکمه هاش عمل نمی کنه تو تنظیمات دسته هم رفتم وقتی میخوام تنظیم کنم وقتی انتخاب میکنم این دکمه چی باشه دکمه دسترو میزنم کار نمیکنه مشکل از چیه؟!

تو بقیه بازی ها دسته درسته و همه دکمه هاش کار می کنه

• 3 weeks later...

سلام ببخشید من وقتی بازی رو اجرا میکنم صفحه سفید میشه و میاد بیرون و هر کاری گفتین کردم اما نشده درایورم هم اخرین نسخه است

• 2 weeks later...

سلام من بازی رو دانلود کردم موقع نصب این ارور میاد:

download failed: the server name or address could not be resolved

check your connection and click 'Retry' to try downloading the files again, or click 'cancel' to terminate setup.

نسخه Fitgirl  رو دانلود کردم

نتم رو روشن کردم داره یسری فایل دانلود میکنه نمیدونم مشکلش چیه اگه امکانش هست راهنمایی کنید. 

ممنون از سایت بسیار خوبتون

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
در در 2 فروردین 1398 در 14:19، Milad گفته است :

در این تاپیک به گفتگو و رسیدگی به مشکلات بازی Sekiro Shadows Die Twice برای کامپیوتر می پردازیم.

دانلود بازی Sekiro Shadows Die Twice برای کامپیوتر

از تمامی علاقه مندان دعوت میشود تا با شرکت در مباحث دیگر کاربران را از اطلاعات مفید خود بهره مند سازند.

توجه: جهت اجرای صحیح بازی باید حتماً جدیدترین نسخه درایور کارت گرافیک خود را نصب نمایید:

در در 13 فروردین 1398 در 20:30، amir22 گفته است :

من میرم داخل این پوشه خالیه که  با راه حل دیگه هم مشکلم حل نشده فیت گیرل کلا مشکل داره ؟

در در 2 فروردین 1398 در 18:38، A N G E L گفته است :

سلام . موقع اجرای بازی یک صفحه سفید میاد و پس از چند لحظه بسته میشه و بازی اجرا نمیشه.همه درایور ها هم اپدیت هستش و کرک رو هم در محل نصب کپی کردم.مشکل از کجاست ؟

سلام.... اخرین نسخه کودیکس رو دانلود کنیدو در محل ذخیره بازی نصب کنید و در صورت پیغام ایرور بازی رومجدد از سایت معبر دانلود کنید

سلام وخسته نباشید اقا من این بازی دانلود کردم براحتی نصب شد وارد شد تنظیماتشم حداقل گذاشتم وارد بازی ک میشه تریزر اول بازی ک نگاه میکنی بعدش میاد لودینگ دیگه تکون نمیخوره نمیره تو بازی مشکل از چیه

رم8

گرافیک ای ام دی 2گیگ

سی پی یو i3

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

سلام شما در جواب دوستان گفتید با استفاده از کد %appdata% وارد پوشه sekiro بشن من وارد شدم ولی کلا فایل خالی بود ایا میشه به صورت دستی اون فایل هارو اضافه کرد (اگه میشه محتواشو به من بدید) یا مشکلی توی نصب بود (راهنمای نصب بازیو بدید) یا مشگل از فایل فیت گرل هست 

Edited by Hossin

• 2 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...