Jump to content
انجمن پی سی دی

خوراک خرچنگ


Recommended Posts

lobster-540_360.jpg

 

برای ??راهم کردن سس، در ابتدا ۲ حبه سیر را خورد کنید و با کمی نمک مخلوط کنید.

 

 

با اضا??ه کردن کمی آب لیمو آن را خوشمزه تر کنید ??قط یادتان نرود که هسته های آن را حتماً جدا کنید.

 

 

مقدار کمی زع??ران را در آب سرد حل کنید.

 

 

در نهایت سس مایونز، آب لیمو، محلول زع??ران، سیررا با هم مخلوط کنید و نمک و ??ل??ل را به آن اضا??ه نمایید.

 

 

در حدود ۴ لیتر آب شور را در ظر??ی بزرگ بریزید تا به جوش آید.

 

 

خرچنگ های زنده را در آن قرار دهید و بگذارید تا برای ۹ دقیقه بجوشد. خرچنگ ها را از آب جوش دربیارید و در ظر??ی که سه چهارم آن با مخلوط یخ و آب پر شده است، قرار دهید.

 

 

(این کار به عنوان یک شک برای توق?? ??رآیند پخت انجام می شود.)

 

 

برای سه دقیقه در این حالت آن ها را قرار دهید و در نهایت به یخچال منتقل کنید.

 

 

ظر?? بزرگ خود را از آب خالی کنید و کاملاً آن را خشک کنید. صسپس به اندازه دو لیتر روغن در آن بریزید و تا ۳۰۰ درجه ??ارنهایت آن را گرم کنید. می*توانید از دماسنج برای اندازه گیری دما است??اده کنید.

 

 

پوشت گوجه ??رنگی ها را بکنید و به قطعات کوچک خورد کنید. گوجه ها را در آب سرد قرار دهید سپس گوجه ??رنگی ها رو به مدت ۶ دقیقه، در روغن با دمای ۳۰۰ درجه قراردهید و سپس به یخچال منتقل کنید.

 

 

مجدد از دماسنج است??اده کنید و دمای روغن را تا ۳۵۰ درجه بالا ببرید. پیازچه ها را برای چاشنی خورد کنید و در گوشه ای نگهدارید.

 

 

خرچنگ ها را از یخچال خارج کنید و گوشت آن ها را از پوست جدا کنید و به قطعات کوچک تقسیم کنید. دم، پا و چنگال ها را با هم میکس کنید و به دو قسمت تقسیم نمایید.

 

 

در ظر??ی کره را به طور کامل آب کنید تنها حواستان باشد که نجوشد.

 

 

گوجه ??رنگی ها را از یخچال خارج کنید و به مدت ۶ الی ۸ دقیقه در روغن با دمای ۳۵۰ درجه بجوشانید.

 

 

مواد سرخ شده را در چهار کاسه تقسیم کنید و کرده و سسی که پیش از این آماده کرده بودید را روی آن بریزید.

 

منبع: غذای چینی سیلک روود

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×
×
  • Create New...