ar6iya Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 نرم ا??زار ضبط کارهای انجام شده با موس به صورت مخ??ی و آشکار Mouse Recorder Pro 2.0.2.0 موس معمول ترین وسیله ی کار با کامپیوتر است که هر ??رد در هنگام کار با آن از این وسیله برای باز کردن پنجره ها ، اجرا کردن نرم ا??زار ها ، پخش ??یلم و موزیک و ... است??اده می کند. حال ??رض کنید شما چند روزی به کامپیوتر شخصی خود دسترسی ندارید و احتمال می دهید که شخصی کامپیوتر شما را روشن کند و به قسمت های مختل?? آن سر بزند شما برای اینکه بتوانید مچ طر?? مقابل را بگیرید و یا بدانید که او به کدام قسمت های کامپیوتر ر??ته است نیاز به نرم ا??زاری دارید که تمام عملیات های انجام شده توسط موس کامپیوتر را به صورت مخ??ی ظبط کند و نیز ??ایل ضبط شده را در قسمتی از هارد کامپیوتر ذخیره کند. نرم ا??زار Mouse Recorder به شما کمک می کند تا مدیریتی کامل و همه جانبه بر روی موس کامپیوتر خود داشته باشید. در واقع شما می توانید این نرم ا??زار را طوری تنظیم کنید که در هنگام بالا آمدن ویندوز اجرا شود و به صورت مخ??ی تمام کارهایی که با موس کامپیوتر شما انجام می شود را در یک ??ایل ویدویی بسیار کم حجم که ??قط با خود نرم ا??زار قابل پخش بوده به همراه صدا ظبط و ذخیره کند. در واقع این نرم ا??زار را می توان به نوعی دوربین مدار بسته موجود در ??روشگاه ها تشبیه کرد که تمامی ات??اقات انجام شده در آن را ضبط می کند. از قابلیت های دیگر این نرم ا??زار می توان به ساخت ??یلم های آموزشی نیز اشاره کرد که شما به کمک موس می توانید طریقه نصب نرم ا??زاری و یا قسمت های مختل?? کار با آن را آموزش دهید و سپس آن را ذخیره کنید. برخی از امکانات نرم ا??زار: - مدیریت کامل بر روی موس کامپیوتر. - امکان ظبط تمام کاره های انجام شده با موس به همراه صدا. - قابلیت ذخیره سازی ??ایل ظبط شده در ??رمتی بسیار کم حجم و با کی??یتی بسیار بالا. - قابلیت ظبط کارهای انجام شده با موس به صورت مخ??ی. - امکان پخش ??ایل ظبط شده ??قط توسط خود نرم ا??زار. - چسباندن و بریدن قسمتی از ??ایل تصویری ظبط شده. - داشتن Hot Key جهت انجام ظبط ، توق?? و پخش. - قابلیت ساخت ??یلم های آموزشی. - سازگار با نسخه های مختل?? ویندوز. - داشتن محیط ساده و کاربر پسند. - حجم بسیار مناسب. - و ... download Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimia3142 Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 دستتون طلا بچه هاااااااااااااااااااااااااااااااا Link to comment Share on other sites More sharing options...
ar6iya Posted August 9, 2011 Author Share Posted August 9, 2011 دستتون طلا بچه هاااااااااااااااااااااااااااااااا خواهش می کنم کیمیا جان Link to comment Share on other sites More sharing options...
p30tools Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 برم باهاش 4تا جاسوسسی کنم!:flapper: Link to comment Share on other sites More sharing options...
furis Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 مرسی برم جاسوسی پسر عموم رو بکنم:gigglesmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
minavash Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 با سلام من نمیتونم برنامه ضبط با موس را دانلود کنم میشه کمکم منید؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohamadrad Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 باید توی انجمنی که لینکش هست عضو شی بعد لینکهای دانلود بازمیشه Link to comment Share on other sites More sharing options...
minavash Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 سلام دوست عزیز من عضو شدم اما باز نمی تونم دانلود کنم Link to comment Share on other sites More sharing options...
fazel9h Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 salam manam ozv shodam vali natunestam download konam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohamadrad Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 اسمشو توی گوگل سرچ کن راحت پیدا میکنی Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now