negar24 1 ارسال شده در شهریور 96 دو روش برای تلخی گیری زیتون وجود دارد. یکی با است??اده از (یا کاستیک سودا | سود سوز آور | محلول سود مایع | سدیم هیدروکسید) و یا است??اده از نمک. در این مطلب به شرح مرحله به مرحله گر??تن تلخی زیتون می پردازیم. روش تلخی گیری زیتون با سود پرک بسیار آسان بوده و حدود یک ه??ته زمان می گیرد. اما چرا از محلول سود پرک است??اده می شود؟ سود کاستیک پرک قادر به حذ?? تلخی زیتون بوده و آن را قابل خوردن می کند. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر