Jump to content
انجمن پی سی دی

مهمترین عامل در نگهداری از سلامت پوست کودک


Recommended Posts

بسیاری از والدین به اشتباه لباس کودکان را کم و بدن آنها را در معرض اشعه آ??تاب قرار می‌دهد.

 

dress-kids-amazing-ir-6.jpg

 

مهمترین عامل و تأثیر گذار بر روی پوست و در ??صل تابستان، نورخورشید و گرمای حاصل از آن است که به دنبال آن تعرق و از دست ر??تن آب بدن را به همراه دارد.

 

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7

با پوشیدن لباس مناسب و گشاد از جنس کتان و پنبه، است??اده از کلاه، چتر و عینک استاندارد، مصر?? آب به میزان مورد نیاز بدن و اجتناب از قرار گر??تن در برابر نورخورشید در ساعات گرم روز یعنی از ساعت 11 صبح تا 3 بعدازظهر می‌توان از اثرات کوتاه مدت آ??تاب سوختگی در ??صل تابستان جلوگیری کرد.

در صورتیکه بدون رعایت و نپوشیدن لباس مناسب، بدون پوشش و عدم جبران آب از دست ر??تهه بدن در به مدت طولانی برابر نورخورشید قرار بگریم دچار آ??تاب سوختگی و گرمازدگی ناشی از گرما خواهیم شد.

این گونه موارد، بدن به دلیل تعریق زیاد آب خود را از دست می دهد و بالانس آب بدن و موادد شیمایی بدن بر هم می‌خورد و در صورت ادامه وضعیت و عدم رسیدگی به مرگ می‌انجامد.

بهترین راه مبارزه با گرمازدگی ناشی از گرمای تابستان نوشیدن آب خنک و اجتناب از قرار گر??تنن ناگهانی در برابر آ??تاب و اشعه خورشید است.

ا??رادی که قصد گر??تن حمام آ??تاب دارند باید به تدریج در برابر نورخورشید قرار دهند تا بدنشان بهه مرور زمان عادت کند و دچار آ??تاب سوختگی لک و تیرگی پوست نشوند.

تعریق زیاد یکی از عوامل ا??زایش دهنده بیماری‌های قارچی و میکروبی است به همین دلیل اینن بیماری‌ها در ??صل تابستان که بدن مرطوب است شایع می‌باشد.

پوشیدن لباس تنگ و پلاستیکی در ??صل تابستان ??رد را در معرض انواع بیماری‌های میکروبی وو قارچی قرار می‌دهد به خصوص کودکان و ا??راد مسن که پوست حساسی دارند.

این متخصص پوست و مو و زیبایی گ??ت:«است??اده و لباس کودک همچون چتر و کلاه به خصوصص برای کودکان در ??صل تابستان لازم است و بسیاری از والدین به اشتباه لباس کودکان را کم و بدنن آنها را در معرض اشعه آ??تاب قرار می‌دهد.

آ??تاب سوختگی در سنین کودکی به خصوص ا??راد پوست روشن عواقب جبران ناپذیریی در بزرگسالی دارد که ایجاد خال، لک و حتی سرطان پوست از جمله این عوارض می‌باشد.

 

 

 

 

منبع:salamatnews.com

 

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×
×
  • Create New...