datis Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 (edited) خوب همین طور که از عنوان این پست معلوم هست می خوام اموزش ??ارسی سازی اندروید 4.2 و بالاتر رو با برنامهmore local قرار بدم با سایت تخصصی ا پی دی ای ( OPDA) همراه باشید ! آموزش : - ابتدا ??ایل ضمیمه رو دانلود و اون رو در درایو C کامپیوتر تون کپی کند(روی دسکتاپ) و از حالت ??شرده خارج کنید - از درون پوشه برنامه morelocal رو به موبایلتون انتقال بدید و نصب کنید - حالا گزینه USB debugging موبایلتون رو ??عال کنید و اون رو با کابل usb به کامپیوتر وصل کنید (درایور گوشی باید روی کامپیوتر نصب بوده باشه ) - حالا وارد پوشه ای که مرحله قبل از حالت ??شرده خارج کردید بشید و روی ??ایل local.bat دو بار کلیک کنید تا cmd اجرا بشه - چند لحظه صبر کنید و بعد کلید اینتر رو ??شار بیدید و منتظر کلمه Done بشید که یعنی کار تموم شده - حالا وارد برنامه morelocal که از قبل نصب کردید بشد و زبان ??ارسی رو انتخاب کنید تمام شد . اینم لینک دانلود از 2تا آپلود سنتر http://www.up2www.com/uploads/MoreLo...thout-root.zip http://www.mediafire.com/download/48...ut-root(2).zip نکته ها : - اگه بلد نیستید usb debugging موبایلتون رو ??عال کنید از لینک زیر کمک بگیرید http://forums.p30day.com/t14814.html#post90026 - من این روش رو روی موبایل خودم (htc one e8) با اندروید 4.4.2 تست کردم و بدون مشکل جواب داد. منبع:opda Edited February 16, 2015 by datis Link to comment Share on other sites More sharing options...
farshidnaji Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 چرا آخه موبایلو ??ارسی می کنی آخه پسر خوب من که خیلی بدم میاد تمام لذت ویندوز و اندروید و ... رو به انگلیسی بودنشون میدونم Link to comment Share on other sites More sharing options...
datis Posted February 17, 2015 Author Share Posted February 17, 2015 چرا آخه موبایلو ??ارسی می کنی آخه پسر خوب من که خیلی بدم میاد تمام لذت ویندوز و اندروید و ... رو به انگلیسی بودنشون میدونم این رو واسه شما که دکترای زبان دارید نزاشتم اینو واسه ما بیسوادها گزاشتم.که اگه انگلیسی باشه نمیتونیم باهاش کار کنیم. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iman0013 Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 چرا آخه موبایلو ??ارسی می کنی آخه پسر خوب من که خیلی بدم میاد تمام لذت ویندوز و اندروید و ... رو به انگلیسی بودنشون میدونم ??کر نکنم مجبور باشن از کسی اجازه بگیرن! شما اگر بدتون میاد میتونید پست ندید. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lovil Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 اقا واقعا دمت گرم ??کر نمیکردم به این سادگی ??ارسی بشه 5 ماهه گوشیم انگلیسی بود واقعا دمت گرم Link to comment Share on other sites More sharing options...
datis Posted February 19, 2015 Author Share Posted February 19, 2015 اقا واقعا دمت گرم ??کر نمیکردم به این سادگی ??ارسی بشه 5 ماهه گوشیم انگلیسی بود واقعا دمت گرمخواهش میکنم داداش آره همه اندرویدها زبان ??ارسی رو دارن ??قط مخ??ی شده که با این روش میشه زبان ??ارسی رو ??عال کرد. Link to comment Share on other sites More sharing options...
datis Posted May 7, 2015 Author Share Posted May 7, 2015 اگه کسی مشکلی داشت بگه تا راهنمایش کنم Link to comment Share on other sites More sharing options...
naj.ho Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 سلام خیلی ممنون متشکر از راهنمایی خیلی خوبتون. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naj.ho Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 سلام خدا قوت.می خواستم بدونم میشه که اندروید 4.2.2 رو به 4.1.2 تغییر داد. آخه گوشیم سامسونگ S2Plus GT-I9105 بوده اندرویدش 4.1.2 بوده و به 4.2.2 تغییرش دادم با برنامه اودین. اگه میشه انجامش داد برام ایمیل کنید. ممنون و متشکر naj.110.ho@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now