aminomi Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 طبق روال هر ه??ته، بازی های پر??روش این ه??ته در کشور انگلستان نیز مشخص شد . این لیست با نام جدول UK Game Chart شناخته می شود . طبق اطلاعات این جدول عنوان بزرگ ??ی??ا 15 بعد از حدود 2 ماه صدر نشینی سرانجام توسط بازی پر طر??دار شرکت اکتیویژن یعنی Call Of Duty : Advanced Warfare به کار خود در صدر جدول پایان داد و یک پله سقوط کرد و به رده 2 جدول رسید . این طبیعی است چرا که عنوان جدیدترین عنوان COD یکی از پر طر??دار ترین و مورد انتظار ترین بازی های امسال بوده است و در سرار جهان هواداران زیادی دارد . جایگاه سوم در اختیار بازی تازه انتشار یا??ته سبک ورزش و مربی گری دنیای ??وتبال یعنی Football Manager 2015 می باشد . بازی Destiny نیز در مکان چهارم قرار گر??ته است . با هم نگاهی به پر ??روش ترین بازی های این ه??ته انگلستان می اندازیم ؛ Call of Duty: Advanced Warfare FIFA 15 Football Manager 2015 Alien: Isolation Destiny Minecraft: PlayStation Edition Skylanders: Trap Team Sunset Overdrice The Evil Within Minecraft: Xbox Edition هم چنین پر ??روش ترین بازی های این ه??ته کنسول نسل هشتم ایکس باکس وان نیز به این ترتیب می باشد : بعلاوه پر??روش ترین بازی های این ه??ته کنسول نسل هشتم پلی استیشن 4 به این ترتیب می باشد : ..... Infogame Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Asghar Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 سلام گ??تی cod advanced warefare جیگرم حال اومد.عجب صحنه هایی داره تو بازی:love: با اون گرا??یک ??وق العادش و داستان بازی یعنی باید هم صدرنشین بشه assassins creed هم که اومده:sig:راستی از نسخه ی جدید battlefield خبری نشده؟:halfwitted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamidtondar Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 cod تنوع نداره به نظرم ??قط battle رو عشقه داستانش هم جذاب تر است just Link to comment Share on other sites More sharing options...
aminomi Posted November 10, 2014 Author Share Posted November 10, 2014 سلام گ??تی cod advanced warefare جیگرم حال اومد.عجب صحنه هایی داره تو بازی:love: با اون گرا??یک ??وق العادش و داستان بازی یعنی باید هم صدرنشین بشه assassins creed هم که اومده:sig:راستی از نسخه ی جدید battlefield خبری نشده؟:halfwitted: سال 2015 میاد .:thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingmehrab Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 بابا این call of خیلی چرته. به زور گرا??یک ??روش انجام میدن. مثل ملخ پریدن با ت??نگ لیزری کشتن .... خیلی مزخز??ه. توی کال آ?? بعدی ??کر کنم میخان از ت??نگ آب پاش است??اده کنن. بتل ??یلد رو بازی میکنی احساس یه جنگ تمام عیار رو داری اما اینو بازی میکنم ??کر میکنم 5 سالمه دارم بازی میکنم. یه بازیه م??رده و بی روح.مولتیه چرندشو بازی کنین می??همین. به زور سر و صدا و تبلیغ ??روش انجام داد. بازی ??قط..... [ATTACH=CONFIG]10099[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
iman0013 Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 لط??ا اسپم ندید Link to comment Share on other sites More sharing options...
kratus7 Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 cod تنوع نداره به نظرم ??قط battle رو عشقه داستانش هم جذاب تر است just سلام منظورت تنوع داستانیه؟ مولتی پلیرش زمین تا زیر زمین تنوع داره مخصوصا با اون جاخال دادناش راستی همه بلدن جاخال بدن دگ؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now