aminomi Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 این ماه بازی های بزرگ، معرو?? و مورد انتظاری در بازار گیم عرضه می شود . حدود دو ه??ته از این ماه میگذرد و تا پایان، گیمر ها را پای سیستم می نشاند . از بازی های انحصاری تا عناوین مولتی پلت??رم که در ماه نوامبر امسال عرضه میگردند، هر یک بزرگ و برای طر??داران سبک خود یک نوآوری می باشد، چرا که دیگر وارد نسل جدید شده ایم . البته هرچه یک بازی پیشر??ت داشته باشد، از آنطر?? هم برای تجربه باید یا یک کنسول نسل هشتم محیا شود یا رایانه های شخصی از سخت ا??زار های قوی برخوردار باشد . البته هنوز نسل ه??تم به پایان کار خور نرسیده و اکثر بازی های این ماه برای نسل ه??ت و هشت، با هم و به طور همزمان عرضه می شوند . یکی از مورد انتظار ترین عناوین این ماه، بازی بزرگ شرکت یوبی سا??ت یعنی عنوان Assassins Creed : Unity می باشد . تا قبل از زمان انتشارخبر ها و شایعات زیادی در خصوص رزولوشن و کی??یت بازی، بعلاوه سیستم مورد نیاز بازی برای رایانه های شخصی، با مضمون این بازی به گوش رسید . حال زمان تجربه بهترین بازی شرکت یوبی سا??ت رسیده . این بازی مخصوص دو کنسول نسل هشت سونی و مایکروسا??ت بعلاوه PC می باشد . عنوان دیگر این شرکت Assassins Creed : Rogue می باشد که همزمان با ACU عرضه میگردد . این بازی برای دو کنسول نسل ه??تم سونی و مایکروسا??ت عرضه می شود . بازی انحصاری کنسول Xbox One و مهیج Halo: The Master Chief Collection نیز در این ماه انتشار می یابد . لیستی از بازی های ماه نوامبر در سال 2014 میلادی ؛ November 11, 2014 (Halo: The Master Chief Collection (Xbox One (Pro Evolution Soccer 2015 (PS3, 360, Xbox One, PS4, PC November 12, 2014 (Digimon All-Star Rumble (360 November 13, 2014 (Assassin’s Creed: Rogue (360, PS3 (Assassin’s Creed Unity (PS4, Xbox One, PC (Digimon All-Star Rumble (PS3 (Pro Evolution Soccer 2015 (PS4, PS3, PC (Tears to Tiara II: Heir of the Overload (PS3 (World of Warcraft: Warlords of Draenor (PC November 14, 2014 (PlayStation TV (PS4 (Rugby 15 (360 (The Wolf Among Us (PS4, Xbox One, 360, PS3, PC November 18, 2014 (Far Cry 4 ( PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC (Grand Theft Auto V ( PS4, Xbox One November 21, 2014 (Super Smash Bros ( Wii U در روز 14 نوامبر، کنسول کوچک PSTV نیز عرضه می گردد که رابط میان کنسول های دستی و PS4 می باشد . شاید مهیج ترین روز، 13 نوامبر باشد . چرا که 3 عنوان بزرگ مانند AC Unity , AC Rogue و PES 2015 در آن روز انتشار می یابند . بازی بزرگ و پرآوازه شرکت راک استار GTA V نیز در 18 نوامبر برای دو کنسول نسل هشت PS4 و Xbox One به صورت جهانی وارد عرصه ??روش می شود . یوبی سا??ت در این ماه 3 عنوان بزرگ عرضه می نماید و این ماه برای یوبی سا??ت بسیار هیجان انگیز خواهد بود . .... Infogame Link to comment Share on other sites More sharing options...
mostafamz2010 Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 assassins creed rogue واسه pc نمیاد ؟ انگار تایید شده بود که :mellow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FARZAN CRASH 007 Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 assassins creed rogue واسه pc نمیاد ؟ انگار تایید شده بود که :mellow: داداش میاد اما سال 2015. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ubilove Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 خداکنه هیلو برا پی سی بیاد. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parsa.e Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 پس little big planet 3 چی این ماه میاد Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest مهمان Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 در ضمن بازی WWE2K 15 هم 18 نوامبر برای PS4 و X one میاد. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzio Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 با سلام به همه برو بچ گل پی سی دی.امیدوارم که حال همتون خوب و سرحال باشین. دیگه ??صل بازی ها داره شروع میشه. بچه هایی که rouge بازی کردن؛چه طوریه؟ خوبه؟ یا نه؟اینو بزنم دانلود یا cod:Aw? The evile wuthen چی؟اون چه طوریه؟کدومو میگید اول دانلود کنم؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
generalzh0 Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 با سلام به همه برو بچ گل پی سی دی.امیدوارم که حال همتون خوب و سرحال باشین. دیگه ??صل بازی ها داره شروع میشه. بچه هایی که rouge بازی کردن؛چه طوریه؟ خوبه؟ یا نه؟اینو بزنم دانلود یا cod:Aw? The evile wuthen چی؟اون چه طوریه؟کدومو میگید اول دانلود کنم؟ سلام داداش.اولین پست پس از برگشتت.میدونی که من هیچکدومو بازی نکردم.ولی همشون خوبن.الان تو جو هر سبکی هستی اونو بازی کن. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DANTE & VERGIL Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 بنظرم غیر از rouge بقیه به ترتیب اشغال و اشغال ترند The evile withen cod:Aw داش edzio مگه شما ps3 داشتی؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazy Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 (edited) با سلام به همه برو بچ گل پی سی دی.امیدوارم که حال همتون خوب و سرحال باشین. دیگه ??صل بازی ها داره شروع میشه. بچه هایی که rouge بازی کردن؛چه طوریه؟ خوبه؟ یا نه؟اینو بزنم دانلود یا cod:Aw? The evile wuthen چی؟اون چه طوریه؟کدومو میگید اول دانلود کنم؟ با سلام. داداچ د اویل بازی خیلی جالبیه یه بارو حتما باید بری. پس از دست نده. من دست دومم شروع کردم نص??شو ر??تم.:;-): کال ا?? هم گیم پلی کوتاهی داره ولی خیلی بهتر شده و پیشر??ت کرده. (جم کرده گندشو) 6.7 ساعت نهایتا. انلاینشم.:thumbup: rouge رو یه نیم ساعت بازی کردم که خوب بود. کلا این سریو که خودت میدونی نباید از دست بدی. بردرلندزم تازه گذاشتم دان شه. اگه ارزش داشت میگم حتما برو تو کارش :thumbup: کلا همشون پر??کته:mellow:.یکی یکی بیه جلو. با تچکر. Edited November 10, 2014 by kazy Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzio Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 سلام داداش.اولین پست پس از برگشتت.میدونی که من هیچکدومو بازی نکردم.ولی همشون خوبن.الان تو جو هر سبکی هستی اونو بازی کن. چاکرتم ابراهیم جون.الان بدون شک تو جو کالا??م :gigglesmile: بلا خره ما خودمون یه پا سولجریم!:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzio Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 بنظرم غیر از rouge بقیه به ترتیب اشغال و اشغال ترند The evile withen cod:Aw داش edzio مگه شما ps3 داشتی؟ سلام.خوبی دا اش؟ ممنون از نظرت.اره من ps3 دارم. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzio Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 با سلام. داداچ د اویل بازی خیلی جالبیه یه بارو حتما باید بری. پس از دست نده. من دست دومم شروع کردم نص??شو ر??تم.:;-): کال ا?? هم گیم پلی کوتاهی داره ولی خیلی بهتر شده و پیشر??ت کرده. (جم کرده گندشو) 6.7 ساعت نهایتا. انلاینشم.:thumbup: rouge رو یه نیم ساعت بازی کردم که خوب بود. کلا این سریو که خودت میدونی نباید از دست بدی. بردرلندزم تازه گذاشتم دان شه. اگه ارزش داشت میگم حتما برو تو کارش :thumbup: کلا همشون پر??کته:mellow:.یکی یکی بیه جلو. با تچکر. داش کاظم خودت از همه چی پر??کت تری.ممنون از نظرت:thumbup: اول کالا??و میزنم دانلود چون تو ??از تیر و ت??نگم!:2lkfck5: Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 با سلام. داداچ د اویل بازی خیلی جالبیه یه بارو حتما باید بری. پس از دست نده. من دست دومم شروع کردم نص??شو ر??تم.:;-): کال ا?? هم گیم پلی کوتاهی داره ولی خیلی بهتر شده و پیشر??ت کرده. (جم کرده گندشو) 6.7 ساعت نهایتا. انلاینشم.:thumbup: rouge رو یه نیم ساعت بازی کردم که خوب بود. کلا این سریو که خودت میدونی نباید از دست بدی. بردرلندزم تازه گذاشتم دان شه. اگه ارزش داشت میگم حتما برو تو کارش :thumbup: کلا همشون پر??کته:mellow:.یکی یکی بیه جلو. با تچکر. بردرلندزم این چیه دیگه ؟ اسمش رو نشنیدم ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazy Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 بردرلندزم این چیه دیگه ؟ اسمش رو نشنیدم ! Borderlands The Pre Sequel یادمه سعید ازش تعری?? میکرد Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 این عکس قضیش چیه ؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aminomi Posted November 10, 2014 Author Share Posted November 10, 2014 این عکس قضیش چیه ؟ پلی استیشن تی وی . رابط بین کنسولای سونی . عکساش توی گوگل زیاده، ببینی متوجه میشی داداش . Link to comment Share on other sites More sharing options...
iman0013 Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 این عکس قضیش چیه ؟ با این کنسول می تونی بازی های ویتا رو توی tv بازی کنی.از psnow هم پشتیبانی میکنه Link to comment Share on other sites More sharing options...
kratus7 Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 سلام دوستان این rogue مثل بقیه پر از باگه؟!!!:blink:(مگه بقیه باگ داشتن؟:gigglesmile:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now