Jump to content
انجمن پی سی دی

مشکل در اجرای بازی battlefield 4

Recommended Posts

سلام دوستان یه کمک خواهش میکنم راهنمایی کنید گیر کردم عجیب من از تورنت بازی battlefield 4 رو دانلود کردم به حجم 10 گیگ و ریختم تو هارد اکسترنال و کپی کردم تو ps3 و بازی رو اجرا میکنم تو loading بازی گیر میکنه و دستگاه و کنترول هنگ میکنه چرا؟

نسخه بازی imars هست

قابل توجه که بازی call of ghost ,gta v رو بازی کردم و ??کر نکنم مشکل از ??ریم ورک باشه باز شما بهتر میدونید

سلام، آخرین آپدیت بازی رو نصب کنید . داخل مولتی من قسمت Settings بخش System Information اطلاعات دستگاه رو نوشته . اونجا میتونید ورژن ??ریمور و مولتی من رو ببینید !

سلام، آخرین آپدیت بازی رو نصب کنید . داخل مولتی من قسمت Settings بخش System Information اطلاعات دستگاه رو نوشته . اونجا میتونید ورژن ??ریمور و مولتی من رو ببینید !

باز شما بهتر میدونید میشه لینک آخرین اپدیت رو بدین شرمنده بخدا

و اینکه نمیخواد من مولتی من جدید رو نصب کنم؟

Multiman version : 04.50.00

PS3 system : Firmware 4.50

باز شما بهتر میدونید میشه لینک آخرین اپدیت رو بدین شرمنده بخدا

و اینکه نمیخواد من مولتی من جدید رو نصب کنم؟

Multiman version : 04.50.00

PS3 system : Firmware 4.50

خواهش میکنم، بهتره مولتی من رو به آخرین ورژن ارتقا بدید . برای دانلود آپدیت به این ص??حه مراجعه کنید :

[h=1]دانلود DLC و UPDATE بازی های Ps3[/h]

و

[h=3]دانلود multiMAN ورژن 4.65.01 + آموزش نصب[/h]

خواهش میکنم، بهتره مولتی من رو به آخرین ورژن ارتقا بدید . برای دانلود آپدیت به این ص??حه مراجعه کنید :

دانلود DLC و UPDATE بازی های Ps3

و

دانلود multiMAN ورژن 4.65.01 + آموزش نصب

ممنون یه دنیا

شرمنده باز سوال میپرسم چون تازه کارم

پس اول مولتی من جدید رو میریزم

بعد بازی battlefield 4 و بعدش آخرین آپدیت

درسته؟

راستی باید هنگام نصب مولتی من جدید دیسک اورجینال رو از دستگاه خارج کنم؟

ممنون یه دنیا

شرمنده باز سوال میپرسم چون تازه کارم

پس اول مولتی من جدید رو میریزم

بعد بازی battlefield 4 و بعدش آخرین آپدیت

درسته؟

راستی باید هنگام نصب مولتی من جدید دیسک اورجینال رو از دستگاه خارج کنم؟

بله درسته، موقع نصب مولتی من ??رقی نداره، اون نصب ??ریموره که نباید داخل دستگاه باشه .

مو??ق باشید ...

معذرت میخوام این آپدیت battlefield 4 حاوی 2 تا ??ایل اپدیت هست کدومشو دانلود کنم؟

آپدیت رو متناسب با آیدی بازی دانلود ونصب کنید .

( آیدی بازی روی اسم پوشه بازی نوشته شده )

داداش اون آپدیت رو نصب کردم اما بازم بازی تو loading مرحله اول هنگ میکنه

داداش یه راهی بگو یه حرکتی بگو تو رو خدا

مولتی من 4.55 هم نصب کردم

داداش اون آپدیت رو نصب کردم اما بازم بازی تو loading مرحله اول هنگ میکنه

داداش یه راهی بگو یه حرکتی بگو تو رو خدا

مولتی من 4.55 هم نصب کردم

بازی رو از هارد اکسترنال با تیک BD Mirror اجرا کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه !

بازی رو از هارد اکسترنال با تیک BD Mirror اجرا کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه !

سلام چطوری بازی رو از رو هارد اکسترنال اجرا کنم داداش گل

سلام چطوری بازی رو از رو هارد اکسترنال اجرا کنم داداش گل

به همون روش که منتقل کردید به هارد داخلی کنسول . کا??یه اینبار به جای کپی، روی بازی ضربدر بزنید . البته قبلش گزینه BD Mirror رو ??عال کنید . مثل عکس زیر کنار کاور بازی سمت راست ؛

sm17y.jpg

به همون روش که منتقل کردید به هارد داخلی کنسول . کا??یه اینبار به جای کپی، روی بازی ضربدر بزنید . البته قبلش گزینه BD Mirror رو ??عال کنید . مثل عکس زیر کنار کاور بازی سمت راست ؛

sm17y.jpg

داداش شرمنده یعنی هارد رو به کنسول وصل کنم بعدش بجای کپی ضربدر بزنم روی Eboot بازی؟

داداش شرمنده یعنی هارد رو به کنسول وصل کنم بعدش بجای کپی ضربدر بزنم روی eboot بازی؟

نه عزیز، بازی رو توی هارد اکسترنال داخل پوشه games ( با حرو?? بزرگ ) قرار بدید . بعدش به کنسول متصل کنید و بازی رو بدون هیچ کاری ??قط اجرا کنید با اون تیک که گ??تم . شما مگه بازی رو منتقل نکردید به هارد کنسول ؟ ایند??ه ب جای کپی کردن، ??قط بازی رو اجرا کنید .

نمیدونم چرا متوجه نمیشم

من تو هارد اکسترنال پوشه GAMES رو ساختم و بازی رو کامل توش ریختم یعنی همراه با پوشه بعد روی ایکون بازی که قبلا نصب کردم ر??تم روش مربع زدم و بعد تیک رو روی external و BD mirror گذاشتم اما میگه بازی رو به هارد اکسترنال منتقل کنم اما بازی تو هارد هست

نمیدونم چرا متوجه نمیشم

من تو هارد اکسترنال پوشه games رو ساختم و بازی رو کامل توش ریختم یعنی همراه با پوشه بعد روی ایکون بازی که قبلا نصب کردم ر??تم روش مربع زدم و بعد تیک رو روی external و bd mirror گذاشتم اما میگه بازی رو به هارد اکسترنال منتقل کنم اما بازی تو هارد هست

دوست عزیز شما ی کار کن ! هارد رو از کنسول جدا کن بعد بازی رو حذ?? کن ( از هارد داخلی ) . بعد هارد رو وصل کنید و بازی رو با اون 2 تیک اجرا کنید . مشکل شما اینه که تیک اون 2گزینه رو برای هارد داخلی زدید . بله باید fat32 باشه ! امیدوارم متوجه شده باشید ...

والا هارد من ntfc هست و نمیتونم ??رمتش کنم چون اطلاعات دارم خودتون بازی کردین این بازی رو؟ واقعا نمیدونم چرا هنگ میکنه

میگن 2تا patch داره راسته؟

والا هارد من ntfc هست و نمیتونم ??رمتش کنم چون اطلاعات دارم خودتون بازی کردین این بازی رو؟ واقعا نمیدونم چرا هنگ میکنه

میگن 2تا patch داره راسته؟

بله، من به همین طریق اجرا کردم . مشکل شما با هارد خارجی اگه مراحل رو درست برید حل میشه . راستی ??ریمور کنسول 4.55 بود نه ؟ این ??ریمور مشکلات زیاد داشت .

بله، من به همین طریق اجرا کردم . مشکل شما با هارد خارجی اگه مراحل رو درست برید حل میشه . راستی ??ریمور کنسول 4.55 بود نه ؟ این ??ریمور مشکلات زیاد داشت .

نه مولتی من 4.55 هست و ??ریمور 4.50

یعنی هیچ جور نمیشه بازی رو از هارد داخلی اجرا کرد؟ یعنی همه با اکسترنال اجرا کردن؟

یعنی ??ریمور رو عوض کنم؟ یا خوبه راستی مولتی من 4.60 رو لینک خراب دادین

نه مولتی من 4.55 هست و ??ریمور 4.50

یعنی هیچ جور نمیشه بازی رو از هارد داخلی اجرا کرد؟ یعنی همه با اکسترنال اجرا کردن؟

یعنی ??ریمور رو عوض کنم؟ یا خوبه راستی مولتی من 4.60 رو لینک خراب دادین

با این ??ریمور با اکسترنال اجرا میشه . خودتون میدونید ... اگه مایلید ??ریمور رو ارت??اء بدید . من با ریباگ 4.46 بازی کردم . مولتی من مناسبه، ??ریمور هم با مولتی منی که دارید میشه بازی های جدید رو اجرا کرد . یکم تلاش کنید میتونید بازی رو اجرا کنید . در ضمن کنسول شما ntfs رو شناسایی میکنه ؟؟

با این ??ریمور با اکسترنال اجرا میشه . خودتون میدونید ... اگه مایلید ??ریمور رو ارت??اء بدید . من با ریباگ 4.46 بازی کردم . مولتی من مناسبه، ??ریمور هم با مولتی منی که دارید میشه بازی های جدید رو اجرا کرد . یکم تلاش کنید میتونید بازی رو اجرا کنید . در ضمن کنسول شما ntfs رو شناسایی میکنه ؟؟

بله شناسایی میکنه

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...