aminomi Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 یکی از بازی های محبوب شبیه ساز دنیای ??وتبال، بازی معرو?? و پرآوازه شرکت کونامی یعنی Pro Evolution Soccer است که هر ساله برای علاقه مندان به این سبک عرضه میشود . این بازی در منطقه آسیای شرقی با نام World Soccer Winning Eleven شناخته میشود . با توجه به اینکه نسخه جدید این بازی یعنی PES 2015 تا دو روز آینده به طور رسمی در سراسر جهان عرضه میگردد، حال نسخه WE این شماره به یکی از باندل های شرکت سونی برای کنسول نسل هشتم این شرکت تبدیل شده است . با توجه به اطلاعات منتشر شده، این باندل شامل یک کنسول س??ید و مشکی رنگ، به همراه یک کنترلر و بازی Winning Eleven با قیمت 48.850 ین ژاپن می باشد . که این معادل با 413 دلار میشود . با این وجود میتواند یک ??رصت مناسب برای علاقه مندان به سبک ??وتبال و البته PES باز ها باشد . روی کاور بازی نیز عکس یک بازیکن ژاپنی درج شده است . بدنه کنسول PS4 نیز با طرح و شعار این بازی همراه شده است . که این از ویژگی این باندل است . عکس باندل س??ید و مشکی این بازی : .... infogame Link to comment Share on other sites More sharing options...
behnam81 Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 من باز گیج شدم این همون PES خودمونه؟ :| :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aminomi Posted November 9, 2014 Author Share Posted November 9, 2014 من باز گیج شدم این همون PES خودمونه؟ :| :blink: آره، توی آسیای شرقی بهش میگن Winning Eleven ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now