DANTE & VERGIL Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 با عرض سلام خدمت دوستان عزیز من میخاستم یک مانیتور تهیه کنم که گ??تم بد نیست نظر شما رو هم بدونم بنده یک مانیتور میخام با مشخصات زیر port dvi port hdmi full hd 22 inch زیر 500 تومان اگه مانیتوری سراغ دارید که ازش راضی هستید ممنوم میشم با قیمتش بهم بگید Link to comment Share on other sites More sharing options...
mostafamz2010 Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 مانیتور 22 اینچ سامسونگ بخر خودم دارم و واقعا کی??یت تصویر و اندازه و همه چیزش عالیه قیمتشو ندارم ??کرکنم حدودای 500 تومن باشه همه این چیزا که گ??تی داره و کی??یت تصویرش از ال جی خیلی بهتره اون زمان که خریدم قیمتش 315 تومن بود Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohammadsaleh Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 سلام منم چند سال پیش یه مونیتور گر??تم خیلی خوبه هنوزم خوبه . samsung Sync Master BX2285 . hdmi هم 2 تا داره . 22 اینچه . ??ول hd . میگم که من خیلی راضیم ولی خب قدیمی شده دیگه Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohammadsaleh Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 hdmi دوتا داره بالا خوب تایپ نکردم شرمنده led هم هست راستی . dvi هم داره آره . کلا خوبه Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now