amoozesh98 Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 شروع دوره کامل آموزش وردپرس ??ارسی ( 300 ساعت آموزش ??ارسی وردپرس ) از ابتدا تا ... عرض سلام و خسته نباشید دارم مسلم ??لاح نیت هستم مدیر وب سایت دانش بنیان آموزش 98 - Amoozesh98.com خدمت شما هستم با دوره 18000 دقیقه ای دوره کامل آموزش وردپرس ??ارسی جهت آموزش راه اندازی سایت با وردپرس + آموزش طراحی قالب وردپرس + آموزش ا??زونه نویسی وردپرس در آموزش wordpress که انشا الله بالق بر 300 ساعت آموزش وردپرس تدریس خواهد شد به شما آموزش راه اندازی و مدیریت حر??ه ای سایت با مدیریت محتوای وردپرس آموزش داده میشه و بعد آموزش طراحی قالب با ??توشاپ ارائه میشه مثلا ( طراحی قالب های خبری - پزشکی - ??روشگاهی - دانلود - شرکتی - طراحی - مجله - مذهبی و ... ) و بعد هم آموزش ساخت ا??زونه های وردپرس ارائه میشه این دوره به مرور زمان آبدیت میشه و با ارائه هر آبدیت در همین تاپیک قسمت جدید قرار خواهد گر??ت و باید عرض کنم این دوره آموزشی کاملا ??ارسی هست و ??قط از شما دوستان عزیز می خوام برای تشکر روی دکمه تشکر کلیک کنید یا روی دکمه های شبکه اجتماعی انجمن به نشانه تشکر از مدیران این انجمن برای راه اندازی این ??رم عالی کلیک کنید تا محبوبیت این انجمن بیش از پیش بشه و اینکه مارو هم در شبکه های اجتماعی +1 و لایک ??راموش نکنید و خواهشمند هستم که هر مشکلی بود داخل همین تاپیک یا وب سایت آموزش 98 اقدام به پرسش سوال کنید در پایان از مدیران محترم خواهشمندم در صورت صلاحدید این پست رو مهم کنن و اگر توصیه ای باید به من بشه اعلام کنن تا من در جریان باشم با تشکر ارادتمند : مسلم ??لاح نیت ??یلم آموزشی مقدماتی تا پیشر??ته ساخت سایت با وردپرس ??صل 1 بخش 1 ??یلم آموزش نصب وردپرس روی زمپ xampp دوره وردپرس ??صل ۱ بخش ۲ ??یلم آموزش نصب وردپرس روی ومپ سرور – آموزش کامل وردپرس ??صل ۱ بخش ۳ ??یلم آموزش نصب وردپرس روی easyphp – آموزش وردپرس ??صل ۱بخش ۴ ??یلم آموزش نصب وردپرس روی Ampps ! آموزش وردپرس ??صل ۱ بخش ۵ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now