Jump to content
انجمن پی سی دی

حالت زامبی در Call of Duty: Advanced Warfare وجود خواهد داشت | تصاویر این بخش لیک شدند

Recommended Posts

wvqvf7pvcxrqt24qvpe.jpg

امروز تریلری از بازی Call of Duty: Advanced Warfare توسط BRIAN ALBERTA لیک شد، که در آن مشخص شد Mode زامبی در Call of Duty: Advanced Warfare وجود خواهد داشت. برای کسب اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه کنید.

این ویدئو که اولین بار توسط یکی از کاربران Reddit لیک شد نشاندهنده ??رار سربازان از دست انسان های آلوده است. آن ها در حال ??رار هستند و در یک جا ??رمانده از یکی از سربازان سوال میکند:

سرباز، به من نگاه کن. گاز گر??ته شدی؟

این ویدئو در ابتدا در یوتیوب منتشر شد، اما به درخواست Activision به سرعت از روی یوتیوب برداشته شد. اما کاربران سایت Reddit مو??ق شدند تا قبل از حذ?? شدن از سایت یوتیوب تصاویری از آن بگیرند. در زیر می توانید تصاویر لیک شده که مرتبط با بخش زامبی در Call of Duty: Advanced Warfare هستند را مشاهده کنید:

همچنین عده ای در توییتر Glen Schofield یکی از بنیان گذاران Sledgehammer Games در این باره سوال کردند که او اینگونه پاسخ داد:

من هیچ کاری درباره این ات??اق نمی توانم هم اکنون انجام بدهم. اما آره این درست است(بخش زامبی). اما ??رض کنید شما هنوز بازی را تجربه نکرده باشید و قبل از آن این بخش برای شما اسپویل شود، آیا این درست است؟

zombie1png-8e9add_960w.jpg

zombie2png-916fe8_960w.jpg

zombie3png-8e9adc_960w.jpg

zombie4png-8e9ade_960w.jpg

zombie5png-916fe9_960w.jpg

zombie6png-85e464_960w.jpg

زمان زیادی به عرضه یکی از محبوب ترین و پر طر??دار ترین بازی های شرکت Activision یعنی بازی Call of Duty: Advanced Warfare نمانده است. این نسخه از بازی در دنیایی پیشر??ته دنبال خواهد شد و در آن شاهد پیشر??ت تکنولوژی و ابزار جنگی هستیم. این بازی همانند نسخه قبلی یعنی Call of Duty: Ghosts برای کنسول های نسل هشتمی و ه??تمی و رایانه های شخصی منتشر خواهد شد. بازی Call of Duty: Advanced Warfare در ۱۴ نوامبر ۲۰۱۴ برای Xbox One,Xbox 360,PS4,PS3 و PC منتشر خواهد شد.

GAMEFA

من از بچگی عاشق بخش زامبی بودم:lol:/ با ر??یقم زامبیه black ops 2 رو ترکوندیم :electricf:

منم از اون بازی اون بخشش برام بهتر و جذاب تر بود.سه ن??ری خیلی حال میداد.(هر کی یه جایی کاور میگر??ت)ولی تمومی که نداشتن چش آدم در میومد ولی خیلی حال میداد.:biggrin2::7AD_headspin:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...