nawal2000 Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 با سلام و خسته نباشید نزد همه ی شما عزیزان بزرگوار و گرامی می خوام یه Windows XP خودکار همراه با نرم ا??زار هایی مثل Office 2007 ، KMPlayer ، Adobe Photoshop و نرم ا??زار هایی که کرک یا کد ??عال سازی می خوان را بهش اضا??ه و ایجاد کنم که به صورت اتوماتیک و خودکار نصب بشه. خود ویندوز را با نرم ا??زار nlite تونستم درست کنم که نیاز به وارد کردن اسم و پسورد و زبان و ... نداشته باشه. ولی مشکل من نرم ا??زارها هستن که می خوام بعد از نصب ویندوز به صورت خود کار و پشت سر هم نصب بشن و حتی اکثر نرم ا??زار هانیاز به ??عال سازی یا اکتیو کردن دارن که می خوام این مشکل پیش نیاد. با نرم ا??زار Almeza Multi Set Pro هم این کار را امتحان کردم ولی این مشکل من را حل نمی کنه و حتی روی نرم ا??زار هایی که نیاز به ??عال سازی و اکتیو دارن جواب گو نیست و اصلا در کل مشکل من را حل نمی کنه. می خواستم ببینم از بین شما کاربران عزیز کسی راه حلی سراغ داره یا خیر ...؟؟؟ با تشکر ... ارادتمند شما : لب خاموش ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now