FARZAN CRASH 007 Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 سرعت وزش باد در برخی از شهرستانهای خراسان رضوی باعث شده خیابانها خالی و مغازه ها تعطیل شوند. به گزارش منابع محلی، وزش باد از دیروز اکثر شهرستانهای خراسان رضوی را ??را گر??ته است و تا اواخر وقت امروز ادامه دارد اما به تدریج از نوار شرقی استان خارج می شود. در این مدت شهرستانهای خوا??، تربت جام، سرخس، کاشمر و تربت حیدریه با سرعت ۵۰ تا ۶۵ کیلومتر بر ساعت بالاترین شدت وزش باد را داشتند. گرد و غبار پراکنده در ??ضای شهرستانهای خوا??، رشتخوار، تربت جام، گناباد، سرخس، کاشمر و مه ولات باعث اختلال در دید شده است و این گرد و غبار به قدری است که خیابانها خالی و تمام مغازه ها تعطیل شده است. [h=4][/h] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hawk Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 جدا !!!!!!!!!؟؟؟ ما که مشهدیم چیزی نشنیدیم و الان ??همیدیم:biggrin2: (خوش بختانه مشهد گردخاک و طو??ان نشد مثل اون عکسا) Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 من که مسا??رتم و چیزی ندیدم . Link to comment Share on other sites More sharing options...
majidnewman Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 ??کر کنم طر??ای زابل هم هوا در بدترین وضعش همینطوری باشه Link to comment Share on other sites More sharing options...
iman0013 Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 ??کر کنم طر??ای زابل هم هوا در بدترین وضعش همینطوری باشه آره همینجوریه.وقتی طو??ان می شه از این هم بدتر میشه Link to comment Share on other sites More sharing options...
majidnewman Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 آره همینجوریه.وقتی طو??ان می شه از این هم بدتر میشه خیلی بده:-_-: Link to comment Share on other sites More sharing options...
md4683 Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 اگه خوزستان بودید چی میگ??تین؟ اینجا دیگه اینقد هوا اینطوری میشه (مخصوصا تابستونا) که متاس??انه عادی شده واسه مردم :| مسئولین محترمم که میگن خاک اعلی و مقدس کربلاس، نوش جان کنید :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now