mohsenbayate Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 سلام بچه ها ایا راهی برنامه ای چیزی هست که بتونم با اون دسته ای xbox360 را به کامپیوتر متصل کرد Link to comment Share on other sites More sharing options...
aminomi Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 محسن جان برای اتصال دسته بی سیم Xbox 360 به کامپیوتر باید از تبدیل Wireless Receiver است??اده کنی. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FARZAN CRASH 007 Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 دسته چیه؟موس و کیبورد رو عشق است. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hawk Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 دسته چیه؟موس و کیبورد رو عشق است. WTFAZ !!!!!! :laugh: با دسته بهتره و همینطورم کنترل بازی راحت تره . من شخصا دسته رو به کیبورد ترجیه میدم . کلا بیشتر شرکت های بازی سازی هم واسه تست بازی هاشون از دسته است??اده میکنن . Link to comment Share on other sites More sharing options...
generalzh0 Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 WTFAZ !!!!!! :laugh: با دسته بهتره و همینطورم کنترل بازی راحت تره . من شخصا دسته رو به کیبورد ترجیه میدم . کلا بیشتر شرکت های بازی سازی هم واسه تست بازی هاشون از دسته است??اده میکنن . هر کسی یه چیزی دلبستگی و علاقه داره.نباید که مثل هم باشن.??کر و عقیده ی هر کس مختص به خودشه!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohsenbayate Posted September 6, 2014 Author Share Posted September 6, 2014 محسن جان برای اتصال دسته بی سیم Xbox 360 به کامپیوتر باید از تبدیل Wireless Receiver است??اده کنی. قیمتشو میدونی چنده؟؟ حدودا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
generalzh0 Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 حدودا 50 تومن. رسیور وایرلس دسته بازی بی سیمXbox360 برای pc || شماره کالا:30501 رسیور بازی XBox 360 بی سیم برای کامپیوتر Link to comment Share on other sites More sharing options...
FARZAN CRASH 007 Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 WTFAZ !!!!!! :laugh: با دسته بهتره و همینطورم کنترل بازی راحت تره . من شخصا دسته رو به کیبورد ترجیه میدم . کلا بیشتر شرکت های بازی سازی هم واسه تست بازی هاشون از دسته است??اده میکنن . ات??اقا موس و کیبورد به درد همه ی بازی ها میخوره اما دسته نه.یه بار ر??تم خونه ی یکی از ??امیلام Xbox 360 داشت خواستم AC 2 بازی کنم حالم بهم خورد اصلا نمیشد راه ر??ت.تا میخواستی بیای ص??حه رو بچرخونی 2 ساعت طول میکشید.اصلا گند زد به هرچی خاطره از اون بازی داشتم.ولی به هرحال نظر هرکس برای خودش محترمه.درضمن در مورد اون جمله ی آخرت ??کر نکنم.یه بار یه عکسی دیدم که Ubisoft برای تست Assassins Creed از موس و کیبورد است??اده میکرد. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hawk Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 ات??اقا موس و کیبورد به درد همه ی بازی ها میخوره اما دسته نه.یه بار ر??تم خونه ی یکی از ??امیلام Xbox 360 داشت خواستم AC 2 بازی کنم حالم بهم خورد اصلا نمیشد راه ر??ت.تا میخواستی بیای ص??حه رو بچرخونی 2 ساعت طول میکشید.اصلا گند زد به هرچی خاطره از اون بازی داشتم.ولی به هرحال نظر هرکس برای خودش محترمه.درضمن در مورد اون جمله ی آخرت ??کر نکنم.یه بار یه عکسی دیدم که Ubisoft برای تست Assassins Creed از موس و کیبورد است??اده میکرد. حتما عادت نداری من خیلی راحترم با دسته تا موس و کیبورد . و من تاحالا ندیدم که از کیبورد شرکت ها است??اده کنن برای تست بازی . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parsa.e Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 ات??اقا موس و کیبورد به درد همه ی بازی ها میخوره اما دسته نه.یه بار ر??تم خونه ی یکی از ??امیلام Xbox 360 داشت خواستم AC 2 بازی کنم حالم بهم خورد اصلا نمیشد راه ر??ت.تا میخواستی بیای ص??حه رو بچرخونی 2 ساعت طول میکشید.اصلا گند زد به هرچی خاطره از اون بازی داشتم.ولی به هرحال نظر هرکس برای خودش محترمه.درضمن در مورد اون جمله ی آخرت ??کر نکنم.یه بار یه عکسی دیدم که Ubisoft برای تست Assassins Creed از موس و کیبورد است??اده میکرد. اگه به کیبورد عادت کنی خیلی راحتی ولی ما به دسته عادت کردیم Link to comment Share on other sites More sharing options...
FARZAN CRASH 007 Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 اگه به کیبورد عادت کنی خیلی راحتی ولی ما به دسته عادت کردیم آره داداش.هرکسی به یه چیزی عادت داره. یه زمانی که کنسول داشتم خییییییییلییییییییی راحت با دسته بازی میکردم اما حالا که 5-6 ساله با pc بازی میکنم دیگه نمیتونم با دسته بازی کنم. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FARZAN CRASH 007 Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 حتما عادت نداری من خیلی راحترم با دسته تا موس و کیبورد . و من تاحالا ندیدم که از کیبورد شرکت ها است??اده کنن برای تست بازی . چرا است??اده میکنن.دقیق یادم نیست که اون عکسا رو کجا دیدم ولی اگه پیدا کردم میزارم تا ببینی. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohsenbayate Posted September 6, 2014 Author Share Posted September 6, 2014 یعنی راه دیگه ای نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
generalzh0 Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 یعنی راه دیگه ای نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ??کر نکنم راه دیگه ای داشته باشه! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hawk Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 یعنی راه دیگه ای نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه عزیز مگر اینکه دسته های Wird ایکس 360 بگیری که مثل PS2 سیم داره و به USB میخوره (البته اگه به Pc بخوره و مچ بشه) اینم یک راه دیگش ولی راحت نمیشه چون باید به صورت بی سیم متصل بشه راهی واسش نیست بغیر از این دوتا راه Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingmehrab Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 من 16 تومن خریدم 4 سال پیش. بدون سیم خیلیم خوبه. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now