Jump to content
انجمن پی سی دی

فضای مورد نیاز برای نصب بازی Diablo III: Ultimate Edition مشخص شد

Recommended Posts

Diablo-III-Reaper-of-Souls-feature-672x372-250x138.jpg

اگر شما هم از کسانی هستید که بازی Diablo III: Ultimate Edition را پیش خرید کرده اند، یا قصد دارید بازی را بعد از عرضه خریداری کنید، بهتر است ابتدا هارد کنسول خود را چک کنید تا از داشتن ??ضا لازم برای نصب بازی مطمئن شوید. با توجه به ص??حه پیش خرید این بازی در UK Playstation Store ??ضای مورد نیاز برای نصب بازی مشخص شده است!در این ص??حه اطلاعاتی از بازی ذکر شده است که اگر کمی با دقت آن ها را مطالعه کنید به اعلام مقدار حجم مورد نیاز در متن پی می برید. با توجه به این متن شما باید ۵۸٫۴GB ??ضا در هارد خود داشته باشید. نسخه نهایی این بازی در اواخر این ماه برای PS4 و Xbox One عرضه می شود. همچنین اگر شما این بازی را به صورت دیجتالی پیش خرید کرده اید آماده دانلود ۵۸ گیگابایت شوید!

diablo-III-Ultimate-Evil-Edition-ps4-install-size.jpg

اوو?? چه حجم زیادی.??کر نمیکردم انقدر حجمش زیاد باشه ولی این بازی ارزششو داره.ممنون آقا سعید اضلا نمیدونستم.

چاکرتم داداش.راستشو بخوای منم نمیدونستم این قدر پر حجم باشه این نسخه اش.چون واسه خودم هم عجیب بود گذاشتم این رو.معلومه که خیلی کار کردن روی این نسخه ی بازی واسه بهبودش.

چاکرتم داداش.راستشو بخوای منم نمیدونستم این قدر پر حجم باشه این نسخه اش.چون واسه خودم هم عجیب بود گذاشتم این رو.معلومه که خیلی کار کردن روی این نسخه ی بازی واسه بهبودش.

آره باید همین طور باشه.داش سعید ببخشید بی ربط یه مطلبی رو میخوام بگم و نظر شما رو جویا بشم.

یه چند وقتیه خیلی ??یلم های ترسناک میبینم اونم بهتریناشونو میخوام یه پست از بهترین ها بزارم به همراه دانلود.نظر شمارو میخواستم

آره باید همین طور باشه.داش سعید ببخشید بی ربط یه مطلبی رو میخوام بگم و نظر شما رو جویا بشم.

یه چند وقتیه خیلی ??یلم های ترسناک میبینم اونم بهتریناشونو میخوام یه پست از بهترین ها بزارم به همراه دانلود.نظر شمارو میخواستم

چاکرتم داداش.ممنون که نظر من برات مهمه.به نظر من خیلی کار خوبیه ??قط مطمئن شو که مدیرا برات مشکلی ایجاد نکنن و بن نشی.چون من یه بار 4 تا عکس ترسناک و خونی و ... گذاشتم منو 1 ه??ته بن کردن دوستان عزیزمون حالا چه برسه به ??یلم ترسناک.اگه اذیتت نکنن خیلی ??کر خوبیه.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...