Jump to content
انجمن پی سی دی

GTA V تاکنون ۳۴ میلیون نسخه فروش داشته است|همه چیز به نفع Rockstar

Recommended Posts

rockstar-games-source-944553-250x125.jpg

آن طور که پیداست قطعا GTA V برای استدیوی Rockstar پیروزی بزرگی بوده چرا که گزارش های جدید نشان از ??روش ??وق العاده این عنوان دارند؛ درست است که این ارقام علنا اعلام نشده است ولی با توجه به آمار و ارقام موجود در جدید ترین گزارش های مالی استدیوی Rockstar همگی از این از این حاکی است که GTA V تا کنون به میزان ۳۴ میلیون نسخه ??روش داشته است.همان طور که گ??ته شد ??روش ??وق العاده و میلیونی GTA V در آخرین گزارش های شرکت Rockstar ذکر شده که این آمار و ارقام تقریبا همگی میزان ??روش ۳۴ میلیونی GTA V را تایید می کنند که نشان دهنده این است که امسال سال خوبی برای Rockstar بود چرا که با انتشار GTA V توانست سود خوبی را تصاحب کند که این قطعا نشان از قدرت بالای پرسنل Rockstar و بازی GTA 5 دارند، با این حال این پایان کار بازی GTA V نیست چرا که این بازی قرار است در پاییز امسال برای پلت??رم های PS4 ،PC و XBox One منتشر شود و بازار ??روش بازی های این پلت??رم ها را نیز به تسخیر خود در آورد.

منبع گیم??ا

حالا باز دوستان عزیز بیاین اینجا و واسه من از مقغایسه ی این شاهکار با واچ داگز بگین.بازی روی 2 تا پلت??رم 34 میلیون نسخه ??روخته و واچ داگز روی 5 پلت??رم.........

??رق شاهکار با یه بازی خوب اینه......همه ی مردم دنیا این رو میدونن و این امار ??روش خودش گویای همه چیزه.

حالا باز دوستان عزیز بیاین اینجا و واسه من از مقغایسه ی این شاهکار با واچ داگز بگین.بازی روی 2 تا پلت??رم 34 میلیون نسخه ??روخته و واچ داگز روی 5 پلت??رم.........

??رق شاهکار با یه بازی خوب اینه......همه ی مردم دنیا این رو میدونن و این امار ??روش خودش گویای همه چیزه.

دقیقا!اصلا جی تی v کجا واش داگ کجا :;-D: جی تیو 3 بار تا اخر ر??تم ولی واشو تا وسطاشم رقبت نکردم برم!خیلی ا??تضاحه بازیش!

کسایی که بازی کردن میدونن گیم پلی بازی چند ساعته؟با انجام مراحل ??رعی.

اگه مارحله اصلیو ??قط بخوای بری میتونی تو حدودا 15 الی 20 ساعت تموم کنی مراحله ??رعیه خیلی زیادی داره بخوای همرو بری باید 100-100 و 50 ساعت بازی کنی!

یکی از بهترین بازی ها با گرا??یک خیره کننده....نقشه به اون بزرگی بدون هنگ ! اصلا از ققدیم گ??تن مشک ان است که خود ببیوید...!!!!

خیلی قشنگ گ??تی.مشک ان است که خود ببوید با 34 میلیون نسخه روی 2 تا پلت??رم.

دقیقا!اصلا جی تی v کجا واش داگ کجا :;-D: جی تیو 3 بار تا اخر ر??تم ولی واشو تا وسطاشم رقبت نکردم برم!خیلی ا??تضاحه بازیش!

دقیقا همینطوره محمد رضا جون.چند روز پیش گ??تم بشینم این د??عه دیگه واچ داگزو بازی کنم.15 دقیقه بازی کردم حالم از هر چی هک و موبایل و کامپیوتر بود به هم خورد.مطمئنم نص?? خریدارای این بازی از خریدش پشیمونن.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...