iman620 Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 دوستان ی چند وقتیه وقتی میخوام کامپیوتر رو روشن کنم سه تا بوق میزنه و قطع میکنه یا میا د بالا یا باید چند بار خاموش روشنش کنم تا بیاد بالا رم رو ی کامپیوتر دیگه تست کردم درست بود ??ن سی پی یو سالمه ویندوز رو هم چند بار عوض کردم درسته نشده در ضمن بایوس مادر برد هم اپدیته چیکار کنم درست شه اخه Link to comment Share on other sites More sharing options...
mostafamz2010 Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 ممکنه مشکل از پاور باشه سیستم رو ببر دم یه مغازه کامپیوتری تست کنن Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohammadsaleh Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 سلام .این سایته نوشته یه چیزایی ?????? ?? ????? ??????? BIOS ?? ????? ???? ???? ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
datis Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 مدل مادربردت چیه دوست عزیز؟؟؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iman620 Posted August 2, 2014 Author Share Posted August 2, 2014 مدل مادربرد Asus p8h61 usb3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iman620 Posted August 3, 2014 Author Share Posted August 3, 2014 یعنی نیم سوز شده Link to comment Share on other sites More sharing options...
iman620 Posted August 3, 2014 Author Share Posted August 3, 2014 بعضی مواقع هم سه بوق میزنه به ولش میکنی بدون نشون دادن لوگو مادر بورد ویندوز لود میشه Link to comment Share on other sites More sharing options...
iman620 Posted August 3, 2014 Author Share Posted August 3, 2014 کمککنید لط??ا Link to comment Share on other sites More sharing options...
datis Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 داداش سیستمت گارانتی داره؟؟؟؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iman620 Posted August 5, 2014 Author Share Posted August 5, 2014 نه چهار ساله دارمش مشکل میدونی از چیه Link to comment Share on other sites More sharing options...
chia Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 ???? ??? ?????? ???? ?? ????? به این پست برید Link to comment Share on other sites More sharing options...
afshin021 Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 کامپیوتر منم دقیقا همین جوری شده بود پاور و مادربردم نیم سوز شده بود کارت گرا??یکمم کار نمی کرد Link to comment Share on other sites More sharing options...
magmagyasi Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 یه بار دیگه بایوس رو ابدیت کن و با پاور دیگه هم امتحان کن رو مین هم ببین اون سوکتهای ریز که دو میله یا سه تا رو بهم وصل کردن یا اینجور چیزها درست باشن راستی وسایل اضا??ی مثل سی دی رو هم قطع کن و باطری روی برد رو هم تست کن دیگه نظری ندارم برا کمک Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hawk Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 من خودم p8h61 دارم ولی مدل usb 2 هستش تا حالا مشکل نداشته 2 سالم داره مثل چی کار میکنه واسم :;-d: (ماشالا شو بگید چشم نخوره :;-d:) ??کر کنم یا رم های سیستم ات مچ نمیشه یا مادربرد یک ایرادی داره ببرش تعمیرات تخصصی حتما مشکل رو بهت میگن ولی بایوس رو یک بار دیگه اپ کن Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hawk Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 ???? ??? ?????? ???? ?? ????? به این پست برید این سایت به درد بوق میخوره که . میگه ثبت نام کن :o_o: Link to comment Share on other sites More sharing options...
iman620 Posted August 8, 2014 Author Share Posted August 8, 2014 دوستان شانس ندارم که بردمش نمایندگی هر چی خاموشو روشنش کرد اینجوری نشد میگم بعضی مواقع اینطور میشه نمیدونم چیکار کنم بخدا ب??روشمش Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hawk Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 دوستان شانس ندارم که بردمش نمایندگی هر چی خاموشو روشنش کرد اینجوری نشد میگم بعضی مواقع اینطور میشه نمیدونم چیکار کنم بخدا ب??روشمش خب چرا اینطوری میشه ؟؟ اگه زمان خرید اینطوری نبوده و جدیدا این مشکل پیش امده واسش بهتره ب??روشیشی تا بقیه سخت ا??زار ها صدمه نخورن Link to comment Share on other sites More sharing options...
iman620 Posted August 17, 2014 Author Share Posted August 17, 2014 دوستان چیکار کنم یکی از رام ها رو دراوردم خوب کار میکردن اما وقتی ریستارت کردم دوباره سه بوق زد بعضی مواقع سه بوق میزنه میاد بالا تصویر مانیتور سیاه است اما وقتی ??لش رو وصل نیکنی به کیس صدا ویندوز میاد که بهش ??لش وصل شده هیچ راه حلی نیست Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now