saeed kratos Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 [h=2]کاپيتان اسطورهاي رم ايتاليا قبل از ديدار مقابل رئال مادريد هديه جالبي را به کارلو آنچلوتي اهدا کرد.[/h] توتي روي اين پيراهن خطاب به آنچلوتي نوشته بود که تو شماره يک هستي Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted July 30, 2014 Author Share Posted July 30, 2014 الحق هم که شماره یک هستی.در اولین ??صل حضور رئال مادرید رو به جایگاه اصلیش یعنی تخت حکومت ??وتبال دنیا برگردوند.لا دسیما.......viva ronaldo...........viva madrid...........hala madrid Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazy Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 (edited) توتی رو واقعا دوس دارم. همچنین انجلوتی از وقتی سرمربی میلان شد. سعیدجون خبر درگیری په په و کیتا رو شنیدی؟؟؟؟ واقعا په په یکی از بازیکنای بیشخصیت جهانه تازه بازیش هم درگیرانه نیس وحشیانس. بزار با صراحت بگم حر?? منو رد میکنی چون رئالی هستی.ولی میدونم ته قلبت قبول داری:;-): Edited July 30, 2014 by kazy Link to comment Share on other sites More sharing options...
iman0013 Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 توتی رو واقعا دوس دارم. همچنین انجلوتی از وقتی سرمربی میلان شد. سعیدجون خبر درگیری په په و کیتا رو شنیدی؟؟؟؟ واقعا په په یکی از بازیکنای بیشخصیت جهانه تازه بازیش هم درگیرانه نیس وحشیانس. بزار با صراحت بگم حر?? منو رد میکنی چون رئالی هستی.ولی میدونم ته قلبت قبول داری:;-): په په که استاده:wi.nk: Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted July 30, 2014 Author Share Posted July 30, 2014 توتی رو واقعا دوس دارم. همچنین انجلوتی از وقتی سرمربی میلان شد.سعیدجون خبر درگیری په په و کیتا رو شنیدی؟؟؟؟واقعا په په یکی از بازیکنای بیشخصیت جهانه تازه بازیش هم درگیرانه نیس وحشیانس.بزار با صراحت بگم حر?? منو رد میکنی چون رئالی هستی.ولی میدونم ته قلبت قبول داری:;-):منم توتی رو خیلی دوست دارم چون همیشه زئالی بوده.انجلوتی هم که معرکه اس با لادسیمایی که اورد واسه رئال. نشنیدم داداش.اگه نظر قلبی منو بخوای په په بعد از راموس دومین مدا??ع وسطط برتر دنیاس.من په په و اخلاقشو که همونی که هست رو نشون میده به صدتا عوضیایی مثل بوسکتس و دنی الوس و نیمار که ??قط دنبال مظلوم نمایی و تمارض و دروغ هستن ترجیح میدم.په په محکم بازی میکنه و گاهی وقتا هم عصبی میشه و کارای ناشایستی انجام میده به هر حال اخلاقش همینه و خودشو به دروغ مثل بوسکتس مظلوم نشون نمیده و بعد یواشکی بیاد با استوک بذاره روی صورت په په. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazy Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 منم توتی رو خیلی دوست دارم چون همیشه زئالی بوده.انجلوتی هم که معرکه اس با لادسیمایی که اورد واسه رئال. نشنیدم داداش.اگه نظر قلبی منو بخوای په په بعد از راموس دومین مدا??ع وسطط برتر دنیاس.من په په و اخلاقشو که همونی که هست رو نشون میده به صدتا عوضیایی مثل بوسکتس و دنی الوس و نیمار که ??قط دنبال مظلوم نمایی و تمارض و دروغ هستن ترجیح میدم.په په محکم بازی میکنه و گاهی وقتا هم عصبی میشه و کارای ناشایستی انجام میده به هر حال اخلاقش همینه و خودشو به دروغ مثل بوسکتس مظلوم نشون نمیده و بعد یواشکی بیاد با استوک بذاره روی صورت په په. من عذر میخوام :-/ دنی لایی زنو میگی؟؟؟؟؟!!:76::76::76:این که معلومه چرا رئالیا بدشون میاد:76::76::76: منم از بوسکتس خوشم نمیاد. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zram Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 اون لایی که به رونالدو زد و هیچ وقت یادم نمیره . اصلا اسم دنی الوز میاد یاد اون صحنه می ا??تم .:;-d::;-d::;-d: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now